Facebook Instagram

Beoordelingen van Oriental Green House Eindhoven

Recente recensies van Oriental Green House Eindhoven

5 sterren na 475 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, zoals te doen gebruikelijk.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Hello Green Oriental, I decided to try your takeaway sushi last week since you have been promoting the quality of your sushi in your newsletter. To be honest, I was very disappointed with the quality: 1. The rice was not 100% cooked, some parts was hard. 2. Per piece, there was too much rice compared to the fish or ingredients. I don't mind if the price is high but it has to be quality, not quantity, as there are many sushi restaurants in Eindhoven charging €26 to €28 for AYCE sushi.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren erg blij en verrast met de papieren tas waarin de maaltijd werd bezorgd! Zoals altijd was de maaltijd overvloedig en heerlijk. Hartelijk dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden vroeg besteld en de bestelling zou zsm komen, duurde toch een uur. de gerechten waren heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk, op tijd, vers, lekker. Gewoon zoals het hoort. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle en correcte levering Kwaliteit voortreffelijk

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het menu in zijn geheel een beetje flauw, weinig uitgesproken van smaak. Beetje saai. Heb ik niet eerder meegemaakt (andere kok?) en eten was niet erg warm/heet. We hebben het tussendoor nog op moeten warmen in de magnetron. Heb ik ook nog niet eerder meegemaakt. Misschien een off day. Viel een beetje tegen tov alle andere keren dat we wel tevreden waren over OGH. met vriendelijke groet

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lwaliteit En perfecte en correcte bezorging Dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend! 👍🏻👍🏻👍🏻

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte geweldig en was goed warm. Het werd zelfs een half uur eerder geleverd dan aangegeven. Helemaal tevreden dus!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet meer warm genoeg. Verder wel een lekker menu.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service prima alles was lekker Helaas waren de nasi en bami koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het was allemaal nog goed warm. Kortom: voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor het eerst kwam de bezorger pas, nadat ik gebeld had, 1/2 uur te laat. kreeg gelijk een gratis voorgerecht aangeboden bij een volgende bestelling.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima alles. Het adverteren met een maandmenu waarbij gepronkt wordt met een eenpersoonsprijs terwijl een minimale afname van twee vereist is vind ik alleen niet netjes. Maar misschien is dat iets Aziatisch.

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bestelprocedure en snelle nette bezorging!

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

nog steeds fantastisch, alleen slordig gemaakte sushi's. Vielen uit elkaar.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten,duurde wel ruim een uur en,,mag nog iets heter,maar de smaak was heerlijk!

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd een half uur eerder gebracht dan werd aangegeven. Verrassend. Eten was weer lekker.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijk maandmenu gegeten. Was ook nog goed warm na bezorging. Voor herhaling vatbaar.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

oplichter zijn jullie twee naSI EN TWEE BAMI WAT HEB IK EEN BAMI EN EN NASI ZO WOERDT JE RIJK NOU DANK JE WEL MVG ERWIN

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk echt vers! Aanrader!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super snel en gemakkelijk online bestellen ! We hadden de laatste 2 keer niet zo lekker geeten als we gewend waren nu de laatste kans gegeven en gelukkig het was super lekker maar toch anders als de voorgaande jaren we b;ijven komen !

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi op tijd geleverd

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Goed verzorgd. Correct en volgens afspraak bezorgd.

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

grandioos

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer een half uur te laat en nu een half uur te vroeg waardoor we helaas al aan tafel moesten voordat we met andere dingen klaar waren. Anders werd het koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestel iedere week bij greenhouse en ben altijd wel tevreden maar vandaag niet .. duurde erg lang en het was niet meer warm ,,,heren van greenhouse LET DAAROP AUB

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, als altijd. Dank

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Snelle en vriendelijke bezorging

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vinden het zo jammer dat het eten altijd maar lauw arriveert. Hoe kan dat toch.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk . Maar voor de 2de keer niet helemaal compleet. Bezorging was netjes op tijd

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Netjes geleverd, op tijd klaar. Wilden sushi’s een keer proberen. Het was okay maar we worden geen wilde liefhebbers van Sushi’s.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel en vriendelijk bezorg. De bami was mot warm, maar de rest voortreffelijk.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, keurig op tijd bezorgd en we hebben heerlijk gegeten!

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld. Bezorging conform afspraak. Heerlijke gerechten! Goed van smaak. Gezellige avond gehad 😉

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima. Bijzonder vervelend dat ondanks nadrukkelijk aangegeven adres, eten verkeerd werd bezorgd, te laat was en we eigenlijk koud eten hadden, voordat we het eten van het verkeerd bezorgde adres konden terughalen.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende snelle service!

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten! Samengestelde favorietenbox beviel goed. Zou helemaal mooi zijn als die box ook sashimi bevatte.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

redelijk lang moeten wachten op bestelling

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er mag alleen meer rijst nasi en bami bij ipv kleine bakjes grote. We hebben echt zelf nog rijst bij moeten koken. Rest was prima

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super aardige bezorger. Alleen de pisang goreng was niet wat we gewend zijn erg droog. Het leek of de banaan 2x was gebakken de lagen deeg vielen er gewoon af.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sommige gerechten zijn nou eenmaal lekkerder dan andere. Ik vind dat de groenten nog steeds veel te grof gesneden worden. De bezorging was (ook nu weer) aan de vroege kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke shusi netjes thuis bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Dit keer hebben we gekozen voor het maandmenu. Alles was lekker, je proeft dat het vers is en precies goed gekruid. Ons favoriete Chinees.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij het maandmenu ontbrak het garnalengerecht. Het kipgerecht zat er 2x bij i.p.v. 1x We hadden gevraagd om de saus weg te laten bij de omelet. Helaas zat de saus er gewoon bij. De bezorging was wel supersnel. Ik heb er al een email over gestuurd.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en prima kwaliteit tegen een goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Sushi, punctuele bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt altijd goed !! Netjes op tijd bezorgd

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten viel echt tegen.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit eten, vers en smakelijk voor een goede prijs. De bezorging was zelfs 10 minuten eerder. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de Ossenhaas niet goed gebakken, te rauw, en bij de kipsate het vlees te droog. Verder wel lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn erg tevreden, netjes op tijd bezorgd en het is fijn dat je via iDeal kunt betalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect en mooi op tijd👍

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch, legendarisch en lovely

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar al te veel afgekoeld. Bezorging was keurig op tijd.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi een van de beste die ik ooit heb gegeten

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk we kijken er altijd weer op uit om een bestelling te plaatsen, Heerlijk.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de smaken wat saai en daardoor de prijs kwaliteit verhouding minder goed dan we gewend zijn van Oriental Green House. En omdat 1 jan iedereen natuurlijk besteld moesten we 2 uur wachten op de bestelling.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima lekker en snel. minpunt is dat hun app te pas en te onpas 'offline' staat. Bij vriendelijke, telefonische navraag bleek dit te zijn vanwege de drukte. Dat mag wat mij betreft wel duidelijker gecommuniceerd worden online omdat ze feitelijk gewoon 'open zijn.' De telefoniste kon deze blokkade eraf halen. Verder opvallend: het maandmenu werd op thuisbezorgd weergegeven met een prijs (32 euro) voor 2 personen. Echter kon via het pull-down menu alleen besteld worden vanaf >3 personen (45 euro) hetgeen ik ook enigszins vreemd vond. Maar het eten: prima!

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top diner tijdens oudjaar met de rijsttafels van Oriental Greenhouse!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling compleet en zelfs op oudjaar avond 3min te vroeg! Op tijd en lekker

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit, bezorging keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het allemaal al flink was afgekoeld, maar ik begrijp dat tijdens de Kerstdagen. Prijs, kwaliteit en hoeveelheid was dik in orde, we hebben smakelijk gegeten.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten. Snelle bezorging. Indicatie van bezorgtijd klopt echter vaak niet (is meestal veel eerder).

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke site om te bestellen. Stond klaar op juiste tijd. Goed verzorgd.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd, warm en vooral heel lekker!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd in huis door nette vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten.!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moeilijk om een beoordeling te schrijven. Het eten smaakte perfect. Maar helaas en net zoals vorig jaar was het eten lauw en sommige gerechten zelfs al koud. Nu hebben wij het eten in de magnetron bord voor bord opgewarm en vervolgens lekker opgegeten. Elk jaar maken wij met deze dagen gebruik van deze Chinees en elk jaar is het weer heerlijk. Ik weet ook niet hoe het kan want chinees is chinees zou je zeggen maar toch: Oriental is de beste. vorig jaar en ook helaas dit jaar weer was het eten te afkoeld bezorgd. Buiten dit laatste om durf ik Oriental de lekkerste chinees van branbant te noemen. Mvg

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima op tijd maar de kwaliteit van het eten liet veel te wensen over. Alles was koud en klef. Zwaar onvoldoende!!! Grote tegenvaller voor een kerstdiner.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Ondanks alle kerstdrukte stond de bestelling op tijd klaar!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!!! Enige kleine minpuntje was dat het niet heel warm meer was bij bezorging. Nog warm genoeg om zo lekker op te eten, maar het had iets warmer mogen zijn. Hebben de bezorgwagens een warmhoud unit aan boord?

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi slecht gerold en niet compleet geen soja geen stokjes geen servetjes in de ossenhaas zeer weinig vlees Normaal bestellen we altijd bij jullie als ik in waalre bij mijn vriendin ben of halen we het op, nooit iets te klagen.. ga er vanuit dat het komt door drukte met kerst.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was genoeg en lekker. Alleen was de pinda saus een beetje aan de zoete kant. Verder zeker wel tevreden.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed. Alleen waren er sommige producten niet echt warm meer. Maar even opgewarmd en alsnog heerlijk gegeten. Service was prima. Zeker online.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, bezorging duurde eventjes maar is begrijpelijk op 1e kerstdag en als ze in de andere kant van Eindhoven moeten bezorgen. Enige kleine minpuntje is dat het eten niet heel warm was. Maar ook hiervoor geld lijkt me dat ver weg wonen niet ideaal is. Desondanks gewoon heerlijk genoten van geweldige gerechten!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke dish. Goed verzorgd. Precies op tijd geleverd. Lekker vers en smakelijk.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kon na betaling niet goed vinden waar ik de bezorgtijd kon ingeven.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, eten. Verse spullen en goede porties. Het was vandaag een beetje zoutelooos, vandaar de 4*, anders 5

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, eerder bezorgd dan verwacht.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd. Heerlijk.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd. Vooral de Japanse ossenhaas was heerlijk! Porties ruim voldoende. Snelle levering!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en een snelle bezorging. We zullen vaker van jullie diensten gebruik maken

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De sushi en sashimi waren heerlijk! De loempia,s waren goed ingepakt, nog lekker warm, moesten nog 20 min rijden👍Al met al voor herhaling vatbaar om af te halen. Maar lekker bij jullie in het restaurant zitten is ook heel gezellig en erg lekker!

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Gelukkig iets warmer dan vorige keer maar toch nog te koud. Ms een beter warmhoud systeem gebruiken voor onderweg?

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon top!

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was met 1x nasi,1x bami en 1x witte rijst.Helaas was er geen nasi geleverd.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en prima levertijd

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! We gaven aan dat we het zo snel mogelijk wilden hebben en de geschatte tijd was 18:15 uur, maar om 18:00 uur konden we al lekker eten. Het eten was ook goed warm, ondanks de vrieskou buiten. Echt aanrader!

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good quality food, delivery on time. Recommended!

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nog nooit klachten gehad en nu via de computer is het ideaal vooral dat je kunt betalen van tevoren.Kun je ook spontaan bestellen al heb je geen geld in huis.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden lekker eten

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zeer goed. Iets te lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super maandmenu. Het zou alleen iets warmer mogen zijn!

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi. Netjes op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Errûg lekker en goed. Service vriendelijk en verzorgd restaurant.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gehad echt een aanrader !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd geleverd en dik in orde.!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

De meest waterige smakeloze hot & sour soep die ik ooit gegeten heb. Teleurstelling!

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 bakken bami besteld bestelling van totaal 45 euro 1 bak bami maar geleverd. Best jammer veel geld voor 3 bakjes eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging. Goeie kwaliteit voedsel. Dat gaan we vaker doen!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, en mooi op tijd 👍🏻

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaken verschillen, natuurlijk. Ik vind jullie groenten bijv. veel te grof gesneden, en niet elk gerecht is even lekker - maar prima prijs/kwaliteits verhouding (!zelfs ook nog, zeer gewaardeerde korting gekregen!). Alles werd mooi op tijd, warm gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewend bij Oriental Greenhouse dat alles goed smaakt en warm is bij bezorging! Deze keer was het merendeel koud en slap. Los gebakken bananen besteld die zijn bij 1 hap regelrecht de prullenbak ingegaan. Bezorging daar in tegen was wel optijd!

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tikd😴

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde eten was jammer genoeg behoorlijk afgekoeld en koud.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten op zich was weer geweldig qua smaak en samenstelling. (Maand menu november) Een ster minder omdat het (toch wel een beetje begrijpelijk) niet warm genoeg hier aan kwam. Hier zou qua vervoer/verpakking nog wel iets aan verbeterd kunnen worden.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede warme bezorging en overheerlijk eten

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

verse en zeer lekkere sushi. Zeker voor herhaling vatbaar

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakje nasi en bami was een beetje aan de kleine kant

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uurtje te laat maar met welgemeende excuses. Helaas toch wat snel afgekoeld. Mooie dag. Sjors

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste kwaliteit eten in de verre omgeving.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de bezorging als het eten is gewoonweg goed tot erg goed.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke shusi besteld en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mensen van Oriëntal Greenhouse, Naar mijn menig hebben jullie zo ongeveer de lekkerste sushi van Eindhoven, en ook jullie service is wat mij betreft uitmuntend! Echter, naar mijn mening is een sushi een een-haps-gerechtje, en ik vind jullie sushi's erg groot. Het staat me altijd een beetje tegen om met mes en vork in een sushi te gaan snijden, maar ik krijg de sushi stukken van Oriëntal niet ineens in mijn mond. Misschien iets meer stuks en wat kleiner? Voor de rest: een toprestaurant! Met vriendelijke groet, Johan van de Water (0636187095)

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geweldig, heerlijke gerechten! Dit keer besteld via de site i.p.v. daar eten. De bezorger was ook netjes op tijd! Alles was nog goed heet en ze waren ook niets vergeten, daar mogen een hoop restaurants nog wat van leren!

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk! Dank

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar lauw i.p.v. warm en dat was jammer

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering van goede kwaliteit

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling goed op tijd. Kwaliteit iets minder dan voorgaande bestellingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker allemaal, onze gasten hebben genoten! Klein minpunt: besteld om 17.45 uur, maar werd al ruim vóór 17.30 bezorgd.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen verdere opmerkingen. Wel een vraag. Geef ik de bezorger een Fooi/Tip of is dat niet gebruikelijk??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! En we rijden speciaal vanuit Sterksel naar jullie!

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk snelle en vriendelijke bezorging

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super eten en snelle bezorging

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooit eerder gegeten of besteld. Zeer tevreden eten was heerlijk besteld om 19.25 in de email stond bezorgd tijd rond 20.35 uur maar was al om 19.55 uur bezorgd 👍

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds lange tijd weer ‘n keer Chinees besteld, omdat ik onverwacht gasten kreeg. Ben helemaal niet te spreken over de smaak en kwaliteit van de spareribs, de garnalen van het maandmenu en de babi pagang, zuur van smaak, babi pagang niet knapperig. Al met al voor mij en mijn gasten een grote tegenvaller van dit restaurant. Zal dit ook niet aanbevelen aan kennissen. De bezorging was conform afspraak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pontius bezorgd en super lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Banaan was met dikke, slappe korst en de babi pangang niet krokant. Tegenvallers

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd hebben we vandaag ook weer heerlijk gegeten. Gerechten waren nog lekker warm. Bezorging was ruim op tijd..

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten ! Heerlijke sushi

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was voor mij de 1e keer maar voor herhaling vatbaar. Kwaliteit prima en alles volgens afspraak!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Top! As usual.... lekker, vers, heerlijk gegeten, goede service, vriendelijk bediening.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd op de beloofde tijd bezorgd en het eten was erg lekker.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi zoals altijd super. Pangsit goreng zou krokant flensje met kip moeten zijn. De kip hebben we niet kunnen omtdekken. Dat viel dus wat tegen.

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was bijna een half uur vroeger dan de afgesproken tijd. Heb hierover al contact opgenomen.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond heerlijk gegeten van de Indische- en Chinese rijsttafel. Levering duurde wat langer dan aangegeven (zou om 18:15 uur komen, maar was er om 18:30 uur nog niet), maar verder alles helemaal prima!

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet meer warm en een van de verpakkingen had behoorlijk gelekt. Een lauwe smeerboel dus. Jammer want met het eten op zich was niks mis, integendeel het smaakte prima.

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit eten. Bezorging ook goed op orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit was uitstekend en precies op tijd bezorgd door een hele aardige bezorger

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk, bezorging snel en alles warm.

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten ruim optijd, nog goed warm, zeer tevreden over de bestelling.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zelf was uitstekend. De bezorging prachtig op tijd, de bezorgster beleefd en vriendelijk. Echter: de bakjes zaten zo vol, dat alles ondergedekt was bij aankomst. Misschien in de toekomst toch wat minder vol? Of minder saus?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten te laten. Eten was echter super.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Was wel afgekoeld en bezorging 15 min. Later. Wel heel tevreden.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord geweldig, verse producten, fantastische smaken, nog nooit zo lekker oriëntaals gegeten, bezorgd op de afgesproken tijd een aanrader.

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima naar wens. Bedankt!

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk maandmenu met toevoeging van loempia’s en saté! Lekker gegeten met zn 4-en.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten,prima heerlijk en correcte levering niks veranderen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten te vroeg.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit heel hoed Service prima en op tijd Niets op aan te merken

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groot assortiment, goede kwaliteit, mooie prijs en snel bezorgd!!!

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker en goed gegeten! Er was gevraagd zo snel mogelijk te leveren en het eten was er nog sneller dan vantevoren aangegeven! Ook altijd zeer aardige en correcte medewerkers die het komen brengen.

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sambal ontbrak en deze keer was het ei-omlet een klein beetje aangebakken. Verder was het goed. Een uur bezorgtijd is aan de lange kant maar ik begrijp dat het spitstijd was.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima spul, niks mis mee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Alleen misten we de kroepoek en sambal. Verder prima bezorging en heerlijk gegeten.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een portie mini loempia's besteld. Maar we kregen 2 andere. Die waren niet lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

prima verzorgd

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer fantastisch, mooi op tijd en heerlijk eten.

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgerecht brilliant! Heel aparte presentatie en door de vorm van de 'korst' ideaal om de saus vast te houden (zelfde als bij sommige pasta vormen het geval is). Smaak uitstekend. De hoofdgerechten zoals altijd uitstekend, hooguit een opmerking over de babi panggang: door hier mager vlees voor te gebruiken is het eindresultaat meestal wat aan de droge kant. Enigzins doorregen vlees geeft vaak een beter eindresultaat. Overall kwaliteit zoals altijd prima!!

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, op tijd, lekker en vriendelijk

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie op tijd bezorgt en het eten was weer uitstekend en mooi op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, snel geleverd en redelijke prijs!

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er een half uur te vroeg en stoorde in een conference call. We hadden niet voor niets 6 uur opgegeven.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snelle levering, kwaliteit van eten zeer goed

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik tevreden!

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijf😎

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed, waardeer het ook dat de opmerkingen bij je online bestelling gelezen word en er iets meegedaan word En natuurlijk altijd binnen no time bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk , Voor herhaling vatbaar.Ook op tijd bezorgt.

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oriental Green is altijd goed! Voor t eerst laten bezorgen. Kwartier voor afgesproken tijd (duurde half uur). Prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn al jaar en dag fan van oriental. De laatste paar keer merkwn we bij de besteliing dat we geen nasi krijgen zoals besteld, maar een afgeleide hiervan. Nasi is o.i. Meer dan witte rijst met een paar stukjes ham en nog minder stukhes prei. Een van de laatste keten was de rijst zelfs nog te papperig. Het advies is om geen nasi meer als optie aan te bieden maar alleen witte rijst. Daarmee voorkom je verkeerde verwachtingen. Voor de rest komen we nog graag en regelmatig bij jullie eten, maar als fan, die jullie altijd bij anderen aanbeveelt, wilde ik jullie deze feedback niet onthouden. Groet, Winston

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle service en zoals gebruikelijk weer heerlijk eten wat nog warm was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en maandmenu: verse ingrediënten, goede kwaliteit, mooi opgemaakt en erg lekker. De bestelling werd op de juiste tijd bezorgd. Echt een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is van een normale goede kwaliteit, niets bijzonders, gewoon goed. Bezorger kwam 17 minuten later dan de afgesproken tijd. Eten was inmiddels lauw. En verschillende bakjes lekten waardoor alles onder zat. Prijs/kwaliteit niet in verhouding. Dit moet echt beter kunnen voor dit geld.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

25 min te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel gebracht

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks mis mee, goede kwaliteit en op de juiste tijd

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

For delivery the food is kept in plastic and that does not go well for fried items. The quality is very good. One is tempting to visit the restaurant to taste the food as the chef meant it. The delivery service was excellent. Much faster than the announced "maximum". Maybe a realistic expected time of arrival would be more useful.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jamjamjam

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten is supergoed! Na de bestelling en betaling krijg je pas te zien hoe laat de bezorging zou zijn; dat zou 70 minuten na de bestelling zijn maar het werd uiteindelijk 90 minuten. Weliswaar was het moederdag / zondag maar dan nog duurde de bezorging wel ontzettend lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit zeer goed zag er ook zeer smakelijk uit. Vriendelijke tijdige en vlotte levering.

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt nog voor de kroepoek het eten was goed we eten er vandaag ook nog van tot de volgende keer

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Top!!

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten prima Slecht dat de transactiekosten niet worden vermeld op de site

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede service!

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed. prijzig alleen en volgens mij 1 bak rijst te weinig, want hadden 3 gerechten met rijst en nasi en kregen er maar twee.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vaste afnemer tijdens mijn werkbezoeken aan klanten in Eindhoven was de smaak van het maandmenu weer prima. Alleen waren de gerechten niet zo warm meer. Ook voor mijn klanten was dat teleurstellend. Dat moet een volgende keer echt beter.

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

thuis laten bezorgen...heerlijk gegeten voor mijn ouders hun 48 jarige huwelijksdag

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, de gasten waren positief verrast. Stipt op de gevraagde tijd bezorgd.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooraf enkele malen contact gehad via mail en telefoon en iedere keer weer was men uitermate begripvol en vriendelijk. Dat gold ook voor de beleefde en opgewekte bezorger. Optimisitsch en positief leven maakt echt het verschil. Compliment en...een mooi weekend!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed gegeten en het stond netjes op tijd klaar.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Bedankt, dankzij jullie lekkere eten en tijdige bezorging, hebben we een gezellige Paaszondag gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim binnen afgesproken tijd bezorgd. Eten uitstekend in kwaliteit en kwantiteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, netjes mail met tijdstip bezorging en op genoemde tijd een heerlijke maaltijd!👍🏻 En leuk, een fortune cookie erbij😉👍🏻

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en warm bezorgd. Erg goed eten bij Oriental

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Even per website bestellen en invullen hoe laat je het ophaalt of gebracht moet worden, gemakkelijker kan niet! Daarbij vind ik de kwaliteit van de geleverde gerechten zeer goed. Je krijgt en eet wat je ziet!

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was prima. de bezorger was veel te vroeg. het was besteld met bezorgtijd 17.30 uur. toen ik om 17.15 uur thuiskwam stond de bezorger al voor de deur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service! Denken goed mee en zoeken naar mogelijkheden om nog betere service te bieden!! Helemaal TOP! En LEKKER natuurlijk!!!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij zijn zeer tevreden voor de kwaliteit en ook de bezorging altijd vriendelijk en op de juiste tijd bezorgt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Besteld per site en half uur later al kunnen ophalen! Alles stond klaar. Perfecte aanvulling op bezorging! En gemakkelijk te doen achter de PC of Telefoon.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was war laar i.v.m. klap band keurig telefoon gehad eten was heerlijk op de bon stond kroepoek van de zaak! Helaas geen kroepoek gezien ? Houden we nog tegoed zullen we maar zeggen verder alles keurig en erg lekker vr. gr.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Is mijn favoriete restaurant, zowel het Japans eten als soms de afhaal sushi. Top!

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer snel en goed

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker maandmenu. Je blijft dooreten. En toch nog 2 ruime porties over.

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en ontzettend lekker en vers.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten kwaliteit top zo als altijd zo wel het bezorgd als in het restaurant zelf een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle bezorging. Uitstekend eten erg lekker!

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk lekker eten. We hadden een pittige Thaise soep met chilipepers en garnalen die wat tegenviel. Er zaten maar twee garnalen in de soep en de volgende keer ga ik voor meer dan drie "pepertjes".

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Goede website en adeqate bediening. Wellicht vanwege het milieu wat minder plastic verpakkingen gebruiken. Is karton geen alternatief? Dat geldt ook voor de plastic draagtas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorging ook perfect.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals gewoonlijk zeer goed. Het eten was wel aan de lauwe kant. Sommige bakjes koud. Leek alsof het in de kofferbak was vervoerd, dat gaat niet met deze koude buitentemperaturen.

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten alles was voortreffelijk alleen jammer de kleine bakjes rijst ,bamie, die bij de gerechten zitten .

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten , goede bezorging.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ossenhaas met oestersaus had wat minder zout gemogen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed, bezorging keurig op tijd. Tevreden

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon helemaal goed !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aller aller lekkerste!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten, snel bezorgd.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect als altijd. Lekker warm en heel goede kwaliteit.

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker alles ! en heel gemakkelijk de nieuwe manier van bestellen. Alleen jammer "dat je een boete krijgt van 25 eurocent" terwijl deze manier van bestellen en direct betalen alleen maar voordelen heeft voor Oriental Green House je zou een korting moeten krijgen van 25 eurocent.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewldig !! Wat hebben wij lekker gegeten

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorg en zoals altijd ook super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, en op tijd bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend verzorgde gerechten, lekker en goed warm en beter dan de "standaard chinees"

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt lekker, goede kwaliteit. Niet bepaald goedkoop, maar dat is zeker de moeite waard.

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, snel (in een half uurtje) bezorgd, voor herhaling vatbaar! :-)

, 27-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Alles werd keurig op tijd warm geleverd. We hadden zowel sushi alles chinees!

, 27-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten ! 👌

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd gereed. Zie er verzorgd uit en was lekker Goede prijs/kwaliteit verhouding. Super!

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en de bezorger was precies op tijd.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd en prima en voldoende eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

, 12-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van het heerlijke eten. Echt een aanrader.

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten fantastisch,bezorging zou een uur duren,hebben het zelf maar gehaald

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Als je bestelt via het internet en je bestelt bv een babi pangang dan kan je maar een keer klikken voor bami, nasi etc. het moet mogelijk zijn in dezelfde keuzemogelijkheid om beide aan te klikken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op het afgesproken tijdstip afgeleverd en de kwaliteit was erg goed

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Besteld en betaald via de app. Super makkelijk en snel. Alles stond netjes klaar.

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Goed eten.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima smaak snelle bezorging

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super food!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Het was weer uitstekend

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede portie, snel, en lekker!

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

kwaliteit van eten goed. Eten stond klaar toen we het af kwamen halen, maar was nog warm bij thuiskomst.

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en vriendelijk...Ze zeggen zelfs meneer Koster tegen me!

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord, geweldig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten en perfecte en professionele service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was top, aardige bezorger. Eten viel mij tegen. Had twee gerechten, babi pangang en fu jong hai en beiden vond ik te waterig en daardoor niet goed op smaak. Heb div malen bij U gegeten in het restaurant maar daar kon ik dit helaas niet mee vergelijken. Hoop dat u hiermee iets kunt ter verbetering..

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima.

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim kwartier te laat maar gelukkig kan sushi niet koud worden

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en alles lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was snel bezorgd, we hebben heerlijk gegeten. Gaan we zeker vaker doen!

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed hier.

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste en zeker niet de laatste keer dat wij bij OGH bestelden. Het eten was heerlijk en genoeg voor twee dagen!

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd in Valkenswaard en heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorger.

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig online te bestellen, op afgesproken tijd bezorgd én het eten was heerlijk! Vergeleken bij andere Aziatische restaurants is het wel wat duurder maar je proeft echt wel het verschil!

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en punctueel! Top

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelde kroepoek zat er niet bij. satesaus bij de kipsate was zeer matig (waterig, zoet)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en smakelijk gegeten zoals iedere keer weer toppie

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 20 minuten later dan geplande tijd, wel vriendelijke bezorger.

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima website!!! Het eten was heerlijk en enorm snel bezorgd.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker, snel en kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten lauw toen het bezorgt werd. Smaakte wel fantastisch

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons hele gezin vond het heel erg lekker en voor herhaling vatbaar. Snelle bezorging ook. Super!!!!

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers, warm en volgens verwachting bezorgd. Aanrader.

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, en ook een lekkere hoeveelheid. Gaan dit zeker vaker halen.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst de app gebruikt voor een rechtstreekse bestelling. Kreeg keurig een bericht met verwachte bezorgtijd en het geheel was zelfs wat eerder. Heerlijk gegeten, het was top. Als ik dan toch een kleine opmerking mag maken dan mogen de porties iets groter. Jullie hebben het anders te lekker gemaakt!

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was van een matige temperatuur kwaliteit.

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maandmenu is wederom erg goed. Heerlijk van genoten en snelle bezorging!

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten alleen bestelling niet compleet, jammer. Nabezorgen ging te lang duren. Bij nader onderzoek ook gedeelte van gerecht niet bij bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd ! Zeker voor herhaling vatbaar !

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Had maandmenu besteld. Kreeg 2x garnalen in plaats van 1x garnalen en 1x babi pangang maar was erg lekker en mooi op tijd.

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag chinese en indische rijsttafek besteld. Bezorging was op de minuut af op tijd. Het eten was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Just in time, gerechten heel warm, perfect

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was zeer goed, bezorging ok. Ik had voor drie personen besteld, we hebben er met z`n vijven, ikzelf en vier gasten, van gegeten en er bleef toch nog wat over (vier ongeopende bakjes!) Restjes voor mij voor vandaag en morgen.

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd op tijd bezorgd en het maandmenu was overheerlijk vooral de garnalen.

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzxorgd

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit erg goed. Maar helaas de verkeerde bestelling. We misten een vleesgerecht en de extra bami. Heel jammer.

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en was wederom lekker en ruim voldoende

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door drukte ( 2e pinksterdag) te laat bezorgd. Hadden ze mss rekening mee kunnen houden? Eten was lauw. Kwaliteit wel goed.

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer correcte levering en optijd. En het bestelde was zeer lekker

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan aangegeven, en het was weer lekker.

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed verzorgd / bezorgd Voor herhaling vatbaar

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerljk gegeten. Mooi op tijd bezorgd???

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, lekker, maar helaas klopte het aantal niet van de gebakken bananen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was tip top in orde

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en heerlijk gegeten.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , precies bezorgd op afgesproken tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. En wat ook heel belangrijk is het eten was nog goed warm. Heerlijke gerechten.

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging perfect op tijd, eten heerlijk!

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben zeker tevreden. Ook over de bezorging, duurde alleen wat lang.

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk eten.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en netjes op tijd bezorgd. prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor bezorging om 18.30 uur, kwam op 18.15 uur aan. Precies op de gevraagde tijd leveren is moeilijk, ik vind een kwartier ervoor of erna prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smakelijke gerechten, supervers en bezorging binnen de afgesproken tijd! Uitstekend!

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al jaren bij Oriental Green House Eindhoven en ben er zeer over te spreken. Goede bezorging, lekker eten en bestellen en afrekenen via internet. Zeker 5 sterren voor ons. Ga zo door,

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Snel bezorgd Zeker waar voor het geld!

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende maaltijd, verse en kwalitatief zeer goede ingredienten. Klasse. Bezorging was uiterst punctueel

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd op de zondagavond en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen genieten wij enorm van het maandmenu !

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was gewoon goed alleen jammer . Dat er de verkeerde soep is geleverd. Wij hadden thaise soep met garnalen besteld en voor betaald. En niet met kip zoals gezegd jammer. Bezorging vlot .. eten prima

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben al geregeld in alle tevredenheid gegeten bij Oriental Green House. Gisteren voor het eerst een menu besteld. Levering was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de rijst was erg plakkerig, voor de rest erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk maandmenu. Warm bezorgd! Aanrader!

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle en vlotte bezorging!Goede kwalitiet van de producten.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

t'Was perfect geregeld. Op tijd bezorgd en goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd, in alle opzichten : goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goed

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, alleen de bestelde en betaalde gebakken banaan zat er niet bij.......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg nieuwsgierig naar dit maandmenu, en het was echt heerlijk en vers. En mooi op tijd de bestelling bezorgd . Super

, 17-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit !

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens de bevestigingsmail rond 18.00 uur, bezorger was vroeger. Lekker, konden we eerder eten. Al vaker besteld, meestal komt hij exht rond de opgegeven tijd, ik heb nog niet meegemaakt dat hij later was.

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed en lekker!

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles ontzettend lekker maar bezorgd ook nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal vinden wij het eten erg lekker maar op nieuwjaarsdag besteld en het was echt niet lekker. De Tjaptjoy met garnalen was alleen maar een bak tauge (met garnalen, dat wel) en aan de ossenhaas in oestersaus zat bijna geen smaak en er zat bijna geen saus bij. Dit zijn we niet gewend en ook al is het druk op nieuwjaarsdag dat mag je toch voor dat geld gewoon dezelfde kwaliteit verwachten als normaal, en dat was zeker niet het geval

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfecte constante kwaliteit! Alles vers en niet van die dikke sausjes..heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maandmenu. Helaas niet het menu dat ik had besteld. Toen ik vanochtend bestelde stond er in de app nog het maandmenu van december vermeld. Tot mijn verbazing kreeg ik dus een ander menu dat na controle op de app het menu van jan bleek te zijn. Het viel goed uit maar voor hetzelfde geld had het ook gerechten kunnen bevatten die wij niet lekker vinden cq zelfs allergisch voor hadden kunnen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk . en de bezorging, was heel snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! via app besteld keurig op tijd geleverd en heerlijk gegeten.

, 26-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten mag iets warmer zijn bij bezorging maar verder echt top!

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam 45 minuten eerder als dat ik besteld had. Jammer van de planning.

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Prima eten. Lekker warm. Voor herhaling vatbaar!

, 14-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijk maandmenu. Warm en snel bezorgd. Aanrader.

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Zag er goed en vers gemaakt uit. Ruim voldoende. Precies op afgesproken tijd geleverd. Kortom prima!

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden!!! Lekker eten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Bedankt.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 1/2 uur te laat en een email dat bestelling onderweg is, twee uur na levering is onzinnig.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 15 mensen eten besteld. Chinese en thaise gerechten. Lekker ! De pittige thaise gerechten waren inberdaad lekker pittig. Al met al vond iedereen het eten lekker. Nadat we via internet besteld hadden hebben we nog 2 keer gebeld. Eerst om de bezorgtijd te verzetten en later om nog extra eten bij te bestellen. Dit was allemaal geen enkel probleem. Bezorging kwam precies op de afgesproken tijd.

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zelfs familie uit Limburg waren erg onder de indruk. Een van de beste die ik ooit gegeten heb

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse gerechten en snelle bezorging. Aanrader!

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Aangegeven bezorgtijd was 19.10 uur, de bezorger belde aan om 19.05 uur.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed. Correcte bezorging

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer nette bezorging en super lekker.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er sneller dan verwacht, erg lekker en nog heerlijk warm. Het enige was dat via internet het menu van okt het eerst in beeld kwam en dit enige verwarring gaf. Het was beter geweest als dit ook aangepast was.

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde menu werd snel bezorgd. Ik had Babi Ketjap met bami, pittige Thaise soep met kip, kroepoek en satésaus. De kwaliteit van het eten vind ik erg goed. Behalve de satésaus, die vind ik veel te dun en ook echt niet lekker.

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten super verzorgd,echt de moeite waard!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vertraging >30 min werd niet gecommuniceerd. Eten was goed! Super opgelost met aardige compensatie. Bedankt

, 26-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat lang (1 uur). Kwaliteit uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was weer super. Dit is de eerste keer dat ik 3,50 bezorgkosten moet betalen, en 0,25 transactiekosten en 0,10 voor de tasje. Wordt wel een beetje duur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ik niet per portie kon kiezen voor nasi, bami of witte rijst

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was weer super lekker. Zeker niet te pittig voor de kinderen. Maar dat is de Chinese rijsttafel eigenlijk nooit.

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede maaltijd. Mocht minder vlees, minder saus en meer groente in zitten. Had warmer gekund. Bezorging: 25 minuten vroeger dan besteld, maar in dit geval geen probleem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd al heel erg goed maar gisteren hadden we voor het eerst de kantonese ribbetjes erbij. Wat waren die lekker en zoals gewoonlijk was de bezorging weer TOP.

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder lekker en vers eten, warm en snel bezorgd.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een heel aardige bezorger ,zeer coulant en een 10 voor net heerlijke e ten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles snel en goed

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig snel! Echter half uur eerder dan gezegd werd in mail. Dat is wel vervelend als je dus rekening had gehouden met tijd die in mail stond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Heerlijk maandmenu. Bestellen via jullie website is makkelijk en handig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op de tijd die gecommuniceerd was in de mail bezorgd. Heerlijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en super snel bezorgd. Maar we zijn ook niet anders gewend bij Oriental Green House.

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat je online kunt bestellen! Snelle bezorging en de gerechten waren nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en binnen een half uur bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk dat Siemen de bestelling kwam brengen! We bestellen regelmatig bij jullie omdat het eten super goed is!

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was correct en op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren besteld en super lekker vers eten en altijd op tijd! Oriental Greenhouse is en blijft onze eerste keuze! Top kwaliteit ????

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snellere bezorging dan aangegeven, vriendelijke bezorging. Bestelling helemaal in orde. En lekker!

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en lekker zoals we gewend zijn. Bezorging helaas niet. We hadden bewust ruim vantevoren, 'smiddags al, besteld zodat we het eten ook echt om half 8 zouden hebben. Nou dat liep dus anders. Om 10 voor 8 gebeld waar het bleef en toen was het net onderweg. 25 minuten later dan bedoeld hadden we het in huis. Erg jammer.

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering van een fijn warm maal! Meer dan voldoende voor 2-personen!

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, alles ziet er netjes uit en goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker, vers, goed gekruid en heet toen het aan kwam, verder zijn de porties ook nog erg royaal. De bezorger was precies op tijd en ik kan de Oriental Greenhouse aan iedereen aanraden.

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk.... super lekker en snel bezorgd

, 09-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanraden, heerlijk! Maandmenu ik heb gegeten, was lekker!

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat niet eerder aangegeven wordt dat je transactiekosten moet betalen. Ook de 10 cent voor een tasje wordt niet gevraagd. Maar het eten was heerlijk

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 03-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijsttafel!

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker gegeten weer en uitstekende service. Bestelling werd ruim een half uur eerder geleverd dan de aangegeven verwachte levertijd. TOP!

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, klasse!

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd super verzorgd waarvoor dank! Nadeel is dat er nu bezorgkosten in rekening worden gebracht. Dit gaat ten koste van de fooi die we normaliter altijd geven.

, 21-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met alle collega's. Het maandmenu is deze maand weer een aanrader.

, 20-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- Kwaliteit goed zoals altijd:) - Prima ontwikkeling dat online bestellen mogelijk is! Handig! -Goed dat er een opmerkingenveld is! -Status updates fijn! -het is jammer dat voor online betalingen geld gerekend wordt (Zelfs voor IDeal). Uiteindelijk moet dit toch voor u en de bezorgers voordelig&veiliger zijn, omdat minder/geen contant geld nodig is en betaling gegarandeerd is. Ik zou eerder verwachten dat vooraf online betalen gestimuleerd zou moeten worden i.p.v. contant betalen bij aflevering -nr 3 loempia ontbreekt in het menu (!?) -onduidelijk of/hoe ik met creditcard kan betalen (American express?!), maar voor 1 euro extra is het niet aantrekkelijk. - de 10cent extra voor een plastic tas is verdedigbaar maar het is jammer dat er geen alternatief is: juist bij bezorgen zou het eigenlijk mogelijk moeten zijn zonder plastic tas.

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed!

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed,snelle bezorging,heb heerlijk geeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en warm en op tijd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en snel

, 12-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar :-)