Beoordelingen van Oriental Green House Eindhoven

Recente recensies

5.0
Yvonne de Cock
vandaag

Jammer dat het eten niet meer warm was. Anders was het helemaal perfect

Sabi
gisteren
Piet Kramer
19 april 2021
Sylvia van Tongeren
19 april 2021

het eten was koud en dat is jammer. het moest in de magnetron en dat komt helaas de smaak niet te goede. vers is toch het lekkerst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
18 april 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. Boorsma
18 april 2021

Bezorging exact op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JH
18 april 2021

Helaas was het eten niet pittig zoals verwacht en ook aan de koude kant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
18 april 2021

Het was weer heerlijk!

Marinus van den Brok
18 april 2021

Perfect die kwaliteit en de bezorging is ook goed

Marinus van den Brok
18 april 2021

Perfect die kwaliteit en de bezorging is ook goed

Marinus van den Brok
18 april 2021

Perfect die kwaliteit en de bezorging is ook goed

Ursula
18 april 2021

Was weer heerlijk

Ank
17 april 2021

Iedere keer weer een feestje!! Overheerlijk dat maandmenu

Miriam
17 april 2021

Super super lekker Bedankt!

Niet
17 april 2021

Perfect verzorgd en heerlijke gerechten

C Honing
16 april 2021

Prima,

patrick
16 april 2021

was weer smullen👌

Juliette
16 april 2021
Peels
15 april 2021

Het is wederom goed bevallen. Het blijft natuurlijk leuker om bij jullie in 't restaurant te komen eten maar dit is n goed alternatief!

Woerdman
15 april 2021

Het eten was heerlijk! Enige puntje was dat de bami niet meer warm was, de rest was wel prima op temperatuur.

Maike
14 april 2021

Het eten was lekker en vers. En de bezorger vriendelijk en op tijd.

Butter
14 april 2021

Lekker eten maar ze zijn wel de kroepoek vergeten en dat kon achteraf bezorgd worden.

even wellness
14 april 2021

gasten van de wellness zijn altijd dik tevreden

Ad Versmissen
14 april 2021

Heel goed

Harry FN Duckers
13 april 2021

Toppertje, heerlijk eten 🤙

Wim Verheggen
13 april 2021
Chantal de Proost
12 april 2021

Dit was echt weer overheerlijk. Super vers! Babi pangang viel uit elkaar zo mals. Lekker warm, complimenten!

Jeroen
12 april 2021

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ajstaals
11 april 2021

x

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
11 april 2021

Keurig op afgesproken tijdstip, goed warm en heerlijke gerechten. Best aan de prijs, maar waar voor je geld 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjef
11 april 2021

Heerlijke menu's goed van smaak. Voldoende warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
11 april 2021

Prima via app besteld. Stond keurig op tijd klaar. En zoals altijd Heeeeerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harri
11 april 2021
Marjo La Grouw
11 april 2021

Waren keurig op tijd. Soms wordt er weleens iets vergeten , nu alles erbij. En we hebben heerlijk gegeten.

Chris Hoeppertz
10 april 2021

Heerlijk eten en goede service bij het ophalen in Coronatijd.

Van Nimwegen
10 april 2021

Was weer super

BDR
9 april 2021

Grootste deel was koud bij bezorging helaas.

Vrijsen
8 april 2021

Jammer dat het niet echt warm was

Daniel
8 april 2021

Altijd netjes op tijd, meer dan genoeg (ook niet te veel), en allemaal super lekker!

Rian
8 april 2021

Het was weer heerlijk zoals gewoonlijk! Ook gemakkelijk dat ik het online kon bestellen. Toen ik daar was kon ik het meteen meenemen.

Jeroen
7 april 2021

Het was heerlijk en perfect op tijd

Chantal de Proost
6 april 2021

Normaal altijd superlekker. Nooit iets te klagen. Alleen nu was t koud en de babi pangang taai. Maar nog nooit gehad, kan natuurlijk iedereen gebeuren.

Mathieu Rutten
6 april 2021

tempura is bij nader beschouwing niet echt geschikt voor bezorging; dat moet echt binnen 1 minuut genuttigd worden (maar was nog "redelijk") 1 (zegge een) brownie als toetje voor twee personen is "wat mager" het is dat we een extra portie mihoen besteld hadden; wat bij het menu zat voor twee personen is ook wat karig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
6 april 2021

Bezorging is top, warm en op het gewenste tijdstip. Vleesgerechten zijn erg lekker, geen opmerkingen daarover, verder mag wat mij betreft de tofu in kleinere blokjes gesneden worden ipv 2 x 2 cm en wat minder saus bij de boontjes, maar dat is wel persoonlijk denk ik. Was gewoon weer erg lekker, maar ben niet anders gewend van Oriental Greenhouse.

Jan Luyt
6 april 2021

De nasi goreng, die extra besteld was, was niet gebakken, zoals dat hoort. Het was gewoon witte rijst met heel kleine stukjes prei, ham en ei. Janmer!

Jan Meyer
6 april 2021

De nasi mag iets meer gebakken zijn , het was nu meer witte rijst met ei, maar de kwaliteit is 100%

Esther
5 april 2021

Wederom genoten!

M
5 april 2021
Franz
5 april 2021

Uitstekend. Goed van smaak. Punctueel bezorgd. Top.

Smeisackers
5 april 2021

Zo als altijd heerlijk gegeten. Kijk er naar uit wanneer we weer gezellig kunnen tafelen bij jullie.

M. van Mierlo
5 april 2021

In het verleden een goede ervaring gehad in het restaurant zelf. Nu was de ervaring wat minder. Het groetengerecht en de fijne bami waren niet smaakvol. De kerriesoep was lekker van smaak maar iets te waterig. Gerechten zijn warm bezorgd.

Anja
5 april 2021

👍 Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lemmens
5 april 2021
annie van kemenade
5 april 2021

het was de eerste keer dat ik bestelde het eten was zeer goed maar toch een min puntje jet vlees van de babipangang was zeer taai en dat vond ik zo jammer om dat ik dat zo lekker vind

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
4 april 2021

Wat was het weer heerlijk! En goede porties ook. En de bezorging was top, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pien
4 april 2021

Prima kwaliteit, keurig op tijd bezorgd, een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.F.P. Tielemans
4 april 2021

Super maaltijd, duidelijke website en punctuele bezorging. Aanrader !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lenie Murk- van den Boomen
4 april 2021

Zoals altijd,super lekker,lekker warm en op afgesproken tijd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin de Graaf
4 april 2021

Meestal hogere beoordeling. Smaak is goed zoals altijd maar ik vond een haar in het eten wat zeker in deze tijd niet fijn is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans Sanders
4 april 2021

Jammer dat de rijst koud was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pols bakkerstraat
4 april 2021

Jammer dat ik bij dit bedrag toch bezorg kosten moet betalen maar verder super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
4 april 2021

Zeer goed gegeten, zeker op tijd bezorgd.voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marce
4 april 2021

Bestelling was verkeerd ,en lang wachten op de juiste bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mary-ann
3 april 2021

Fantastisch lekker eten voor relatief weinig geld.

Jan Weijters
3 april 2021

De informatie over het bezorgen was goed en het eten was goed op tijd. De kwaliteit van het eten was prima. Het bestellen zelf ging wat moeizamer. Ik wilde eerst op vrijdag al bestellen maar kwam niet bij de datum instellen. Maar al met al zeer tevreden!

Raisa
3 april 2021

Heerlijke sushi. En sneller bezorgd dan gedacht. Dit gaan we vaker doen!

Hans van Bokhoven
3 april 2021

Prijs kwaliteit prima. Op tijd en dusdanig op temperatuur, ondanks de afstand, dat er direct opgeschept kon worden.

Anne
2 april 2021
Ad vd Heuvel
2 april 2021

Prima eten en goede bezorging Jammer vind ik wel als je op 0,15 cent na niet dat ene punt krijgt

-
1 april 2021

Heerlijk gegeten, altijd goed verzorgd en op tijd geleverd!

Marloes van de Rijt Kluitmans
1 april 2021

Lekker. Prima kwaliteit.

Iris
1 april 2021

Heerlijke rijsttafel van de maand! Klassiekers & verrassende gerechten gecombineerd. Super vers en een royale hoeveelheid. Bezorging was keurig op tijd.

Yong Hoenderkamp-Lim
1 april 2021
Ferry
31 maart 2021

Heerlijk en precies op de gewenste tijd!

sMario
29 maart 2021

Was weer heerlijk, en glutenvrij is geen probleem, zelfs aan de telefoon vakmensen die weten wat er in de keuken gebeurd, fantastisch!

Kees Sevenhoven
29 maart 2021

Het eten was weer uitstekend verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Viola
28 maart 2021

Super lekker Goed kwaliteit en op afgesproken tijd Bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben Hoes
27 maart 2021
Fam sluys
27 maart 2021

Heerlijke maaltijd, mooi op tijd bezorgd

Olga Smit
27 maart 2021

Alles was even lekker en het was allemaal goed warm

Avd
27 maart 2021

Lekker zoals altijd. Nieuwe app werkt prettig.

S
27 maart 2021

Het was heerlijk! Warm en ook nog eens snel bezorgd!

lot
27 maart 2021
André van Steenbergen
26 maart 2021

Goede maaltijd (maandmenu), mooi gevarieerd. Had wat warmer uit de verpakking mogen komen. Wij zouden de (meeste) gerechten beter vinden als er wat minder saus bij zat. Sommige gerechten zouden wat meer gekruid mogen zijn. Desalniettemin: erg lekker.

van Iersel
26 maart 2021

Het maand menu was heerlijk op 1 gerecht na.Het thuis bezorgen was perfect.

Jack Klaassen
26 maart 2021

Heerlijk, babi pangang beetje taai Sushi voortreffelijk

Nico Huizer
26 maart 2021

Top!

Wilma Harks
25 maart 2021

Zoals altijd heerlijk eten en precies op de tijd dat we gevraagd hadden.

Vd hurk
25 maart 2021

Heerlijke sushi. Jammer dat de gember er n iuet bij zat.

Even Wellness
25 maart 2021
de Swart
25 maart 2021

Top maaltijd en top bezorging. Je kon er de klok op gelijk zetten. Wel, maar dat zijn we van de Chinees gewend, grote porties

cora
23 maart 2021

ik heb een uur moeten wachten op het eten.

Piet
23 maart 2021
Hans van Rosmalen
22 maart 2021

Erg weinig voor 2 personen gezien de prijs. verder alles top

MaikeSaes
22 maart 2021
RV
22 maart 2021

Wederom heerlijk! Smaak, hoeveelheid en kwaliteit is goed. Snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Avd
21 maart 2021

Goed als altijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.A.W.Bogers
21 maart 2021

Maandmenu was zoals gewoonlijk geweldig van smaak, alleen met de garnalen waren wij erg karig bedeeld, dat viel een beetje tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frits Putters
21 maart 2021

Het verwachte tijdstip gemakkelijk gehaald en het eten was weer voortreffelijk. Ik ben niet anders gewend van dit restaurant. Dus ben ik weer tevreden en voldaan.

Jongerius
21 maart 2021
van de Donk
21 maart 2021

1 portie kleine kroepoek besteld, betaald maar zat niet bij de levering. Dat zijn we niet gewend van OGH

Karin
21 maart 2021

Goede service, bezorging netjes op tijd! Heerlijke sushi ! Heel erg aan te bevelen!

Soiz
21 maart 2021

Constant kwaliteit, lekker maand menu

even wellness
20 maart 2021
Willeke
20 maart 2021

Heerlijk gegeten!

Nataly
20 maart 2021

The food is delicious as always and the delivery is on time. Going to Oriental green house since 10 years and always get great quality food

Anton
20 maart 2021

Lekkere japanse gerechten gekozen. De kreeft is een echte aanrader!

Bobbiegold
20 maart 2021

indische rijsttafel Voor 2 pers. We hebben heerlijk gegeten Superrrrrrrrr

Marc Dubavh
19 maart 2021

Topservice weer! En heel lekker!

Bary
19 maart 2021

Top

Yong Hoenderkamp-Lim
18 maart 2021
Simo
18 maart 2021

mijn eten was warm en prima, jammer dat in de foe yong hai was een grote stuk eierschaal gemengd in de omelet en dat was echt niet lekker... :(

Annemarie Mutsaers
18 maart 2021

Zo lekker gegeten, alles goed op smaak. Een van de beste restaurants in Eindhoven!

Susan Baars-Jones
17 maart 2021

As usual, great food and great service! Forgive me if I missed it, but is it possible to add a field to the website where I can add a tip for the delivery person (fooi). Thanks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
16 maart 2021

Het maandmenu is altijd een voortreffelijke keuze!

Toon Wernaart
16 maart 2021

Zeer goed en op tijd

Lut
16 maart 2021
Visser
16 maart 2021

Heerlijk gegeten. Geen op of aanmerkingen perfect zoals altijd! Bedankt

Klomp
15 maart 2021
Eleveld
15 maart 2021

Het eten was lauw deze keer. (Vooral de soep) De zalm was heerlijk, ruikte lekker maar ook niet zo warm meer. Sushi’s waren heerlijk

Rob van Otterdijk
15 maart 2021

Het was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verhagen
15 maart 2021

De verschillende gerechten waren prima, alleen het buikspek was wat droog. Ook lastig is het dat de kroepoek standaard aangevinkt is, waardoor ik voor mij ongevraagd met 4 porties dure kroepoek zat.

R.Vennegoorwillems
15 maart 2021

Heel fijn op tijd bezorgd en we hebben heerlijk gegeten,goede kwaliteit en heerlijke smaak.

arina
15 maart 2021

wederom weer heerlijk gegeten vooral de kreeft

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
15 maart 2021

Jammer dat het eten deze keer niet echt warm was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
14 maart 2021

Er zat kroepoek bij die ik volgens mij niet had besteld maar wel op de rekening stond?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René
14 maart 2021

Was erg lekker hebben er 2 dagen van gegeten, bezorging was ook top om 5 uur besteld stond ook om 5 uur voor de deur. Echt een aanrader

Monique
14 maart 2021

Het was allemaal overheerlijk van smaak. De pangsit vonden we echter te zacht aan de binnenkant en daardoor wat machtig.

Rolf Creemers
13 maart 2021

Super zo als altijd👍

Ronald
13 maart 2021

Was weer heerlijk

Ljp.Baars
13 maart 2021

Was weer heerlijke en zo als ik van jullie gewend ben op de afgesproken tijd bij mij thuis bezorgd

Angelique
13 maart 2021

Super lekker zoals altijd

Tomas
13 maart 2021

Top. 10/10. Niks op aan te merken.

Tomas
12 maart 2021

Alles perfect en snel bezorgd. Hoogwaardige kwaliteit.

Sabina
12 maart 2021
Harry FN Duckers
12 maart 2021

Alles top geregeld, het eten en de bezorging 🤙

Even Wellness
12 maart 2021

Altijd meer dan goed

Ans
12 maart 2021

De website gaf een tijd van bezorging aan maar het eten kwam 45 min eerder, de saté was niet gemarineerd en gebakken, heel flauw van smaak. Ik vond de babi pangan ook niet van de kwaliteit die ik van Oriëntal Greenhouse gewend ben. Minder pittig. Heel jammer

Joost van der Linden
12 maart 2021

geen commentaar, goed, fijn zo👍🏻🍀😊

gordon-roelofs
11 maart 2021

lekker gegeten, beetje overdadig bezorging vroeger dan gedacht, voor herhaling vatbaar.

Paul van Poppel
11 maart 2021

Bestelde en betaalde (extra) gember was niet meegeleverd. Jammer. Verder goede kwaliteit en bezorging

wim. verhulst
9 maart 2021

Geweldig smaakvolle sushi mix gegeten vanavond. Perfect en op tijd afgeleverd. Ga zo door!

Ans
9 maart 2021

Was heerlijk. Alleen jammer dat de kroepoek er niet bij zat. Heb gebeld. Afgesproken dat ie erbij de volgende bestelling wel bij zit.

Arjan Heisen
8 maart 2021

Het eten was weer erg goed en lekker. Heel erg goed om te zien dat ze ook rekening hielden met het glutenvrij voorbereiden van het eten & vooral de ruime keuze aan glutenvrije eten. De bezorger was 20 minuten te laat en kon in de eerste instantie het huis niet vinden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Madelon
8 maart 2021

Alweer top! Goed verzorgd en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
8 maart 2021

Ruim op tijd bezorgd, warm en het eten was heerlijk. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabina
7 maart 2021
Rolf Creemers
7 maart 2021

Super kwaliteit en goede levering 👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
7 maart 2021
Annie Rijken
7 maart 2021

Weer heerlijk gegeten. Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wartena
7 maart 2021

Babipangang veel te hart Sate niet lekker Miehoen goed ook foeyonghai

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexander Fransen
7 maart 2021

Eten was niet allemaal even warm. Bami was erg flauw. Hot 'n sour soup was wel erg lekker. Pokebowl was wel ok. In de bestelling aangegeven dat deze zonder pikante kruiden moest dat was echter niet gelukt.

aletta
7 maart 2021

het eten kwam matig warm geleverd in papieren tas en daardoor minder lekker.

Inge
7 maart 2021

Het was weer heerlijk!

kelly van den heuvel
7 maart 2021

eten was kouder dan normaal, wel lekker zoals gewoonlijk. alleen had 2x kroepoek en zat 1 zakje in met 2 stukjes lijkt mij niet dat dat 7,50 kost. beetje belachelijk duur

Fred
6 maart 2021

Het had iets warmer mogen zijn.

Ronald en miranda
6 maart 2021

Het was weer heerlijk!!

Barbara
6 maart 2021

Het was weer heelijk eten.

Hazal
6 maart 2021
Bart
5 maart 2021

Weer lekker gegeten , bezorging zoals altijd op tijd !

G. Jansen
5 maart 2021
Arina
5 maart 2021

Heerlijk gegeten de kreeft was super klaar gemaakt

Esther
4 maart 2021

Mooi menu, heerlijk thuis gedineerd :)

Tom
4 maart 2021

Eten was erg lekker maar als hoofdgerecht ontvingen we kip ipv de bestelde vis, dat was toch even balen. Ter compensatie ontvangen we het de volgende keer met een voorgerecht naar keuze gratis.

Cor Vogels
4 maart 2021

Zelfs eerder als de afgesproken tijd Heerlijk gegeten

els
4 maart 2021

deze keer een simpel gerecht: nasi goreng met tjap tjoy. Was zoals naar verwachting en werd keurig op tijd en goed bezorgd.

Weening
4 maart 2021
Rietveld
3 maart 2021

Precies op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten. Prima verzorgd.

Sabina
2 maart 2021
Seda
2 maart 2021
Er
2 maart 2021
A.j.staals
28 februari 2021
Diana
28 februari 2021

Wat hebben we weer heerlijk gegeten! Altijd weer een feest om de bakjes open te maken. Dank jullie wel buurtjes.

Peek
28 februari 2021
Koen
28 februari 2021

Bezorging perfect op tijd en vriendelijk. En de sushi weer heerlijk, de kwaliteit en versheid van de sashimi uitmuntend. Kleine wens van mijn kant, ietsje minder mayonaise in de rolls, dan proef je de andere heerlijke ingrediënten des te beter. Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
28 februari 2021
Cintia
28 februari 2021
Marjolijn
28 februari 2021
Jan Schreuder
27 februari 2021

Alles prima. Vind het wel niet correct en kinderachtig om 10 CT in rekening te brengen voor plastic tasje terwijl je met een papieren zak bezorgt. Helemaal wereldvreemd is de 25 CT voor transactiekosten. Maak je nergens mee. Zet dat toch in de prijs, voorkomt irritatie.

Collart
27 februari 2021
Mary
26 februari 2021

Bakje babi pangang en garnalen vergeten maar netjes nabezorgd.

Johanna K
26 februari 2021

Heerlijk!

Roland
24 februari 2021

deze keer was het weer prima op orde

Sylvie
24 februari 2021
Anoniem
24 februari 2021

Zoals altijd weer super lekker!

Frits
24 februari 2021

Ruim op tijd geleverd en kwalitatief uitstekend.

Stef
22 februari 2021

Prima kwaliteit. Snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roland
22 februari 2021

Vriendelijk personeel, Prima smaak, allemaal 5 sterren waard. Helaas zat er meer ananas in het bakje dan gepanneerde visfillet, vandaar de 3 sterren helaas.

Linda
21 februari 2021

Echt gewoon goed en heerlijk gegeten. Voor opa en oma nasi speciaal menu en voor mezelf en de kinderen sushi. Nou we hebben echt genoten, super lekker en echt heel vers. Kan geen andere restaurant tegen op :-) ,dat durf ik wel te zeggen. Ophaaltijd was ook niet al te lang en goed geregeld met eventuele wachttijd...alles top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. Gerritsen
21 februari 2021

Boldoet 100% aan verwachting. We hebben zeer smakelijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L Cuypers
21 februari 2021

Eerste keer besteld hier. Bezorging 10 min eerder dan verwacht, altijd fijn :) En daarnaast was het eten heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanders
21 februari 2021

Vandaag mindere ervaring. Sushi viel direct uit elkaar ( losjes gemaakt) en slordig opgemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjef van Zantvoort
21 februari 2021

Helemaal geweldig, leveren altijd beter dan beloofd. De kreeft was absoluut subliem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hazal Türkmen
21 februari 2021

Sushi viel bijna uit elkaar, heel los gerold en de bezorger belde aan ondanks de notitie om niet aan te bellen.

Marten De Lange
21 februari 2021

Het bezorgde was niet heet ( temp. ) genoeg

AvD
21 februari 2021

De sushi is hartstikke goed maar ik word er een beetje flauw van dat mijn bestelling voor de derde keer op rij niet klopt.

Huub
20 februari 2021
els
20 februari 2021

lekker, warm, op tijd bezorgd

Weening, Eric C.
20 februari 2021
Ruud Adriaans
19 februari 2021

We vonden dit maandmenu februari minder dan anders, qua hoeveelheid en qua keuzes.

Karin
19 februari 2021

Wij hebben heerlijk gegeten. Nogmaals bedankt voor het extra goed verpakken, want na 50 minuten rijden waren alle warme gerechten nog steeds heel warm. Tot volgende keer.

Peter
19 februari 2021

Lkkr eten en goede service!

Eveline Spanjers
18 februari 2021

Heerlijk. En prima glutenvrij!!

Peter
18 februari 2021

Ondanks een mailbevestiging dat bezorging na 3 kwartier zou geschieden, kregen we de bestelling binnen 20 min geleverd! Super

Marc
17 februari 2021

Altijd top!

Stefanie
17 februari 2021

We hadden sushi, die was echt heerlijk!

Ad Boleij
16 februari 2021

We hebben weer héérlijk gegeten en het werd weer correct op tijd afgeleverd. COMPLIMENTEN !

Pim
16 februari 2021

Lekker gegeten, prima bezorging.

Das
16 februari 2021

De kwaliteit van het eten is prima ! Een aanrader. Mooi verzorgd met het Valentijns hart. Maar..... we hebben betaald voor een plastic tas 10 cent en we hebben een papieren tasje gekregen. Papieren tasje is gratis. Voor betalen met IDeal hebben we 25 cent betaald. Heel vreemd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Neggers
15 februari 2021

Eten was heel lekker, bezorger ook goed op tijd, niks te klagen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
15 februari 2021

Keurig op tijd geleverd en het was overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vd Dungen
15 februari 2021

Super lekker, op tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob van den Hurk
15 februari 2021

Isolatie kan beter. Het eten is niet echt warm meer. loempia's in papieren zak apart waren koud. 0,10 eurocent afrekenen voor plastiek zak en vervolgens brengen in een papieren tasje is een beetje knullig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabina
15 februari 2021
Does
15 februari 2021

Als vanouds.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark de Vries
15 februari 2021

2 uur wachten op je eten is wel erg lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
15 februari 2021
Jan van Gijsel
15 februari 2021

Gewoon slecht, levertijd 1,5 uur, en dan koud eten. Bestelling geplaatst om 17.00 uur, afgeleverd om 18.40. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
15 februari 2021

Was gewoon heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
14 februari 2021

Het was zo als altijd HEERLIJK !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
14 februari 2021

Het was super lekker en mooi op tijd. En de ballon voor Valentijnsdag was echt super speciaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

cor van Hest
14 februari 2021

weinig smaak bevattend, Veruit het skechtste wat we ooit heben gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annie
14 februari 2021

Het was heerlijk. Liever hadden we aan de bakplaat gezeten om Ben zijn verjaardag te vieren. Helaas moest het zo. We hebben er thuis een feestje van gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
14 februari 2021

Altijd hoge kwaliteit!

Louise
14 februari 2021

Altijd lekker en optijd.

Maurice
13 februari 2021

prima

Wilma Harks
13 februari 2021

Zoals.gewoonlijk SUPER

M. Brans
12 februari 2021

Heerlijk gegeten prima op tijd bezorgd

Marinelli
12 februari 2021

Kwaliteit van de sushi was uitstekend, de levering bijna precies op tijd. Enige minpuntje: de beide plastic sushi-schotels waren zo te zien schuin gehouden, alle sushi's lagen aan een kant tegen elkaar op een hoop

wijn
12 februari 2021

diner prima maar bij bestellen ging het fout doordat ik ideal van de verkeerde bank gebruikte hierdoor moest ik terug naar de bestelling. Alle ingevulde gegevens leken te kloppen en dus ideal maar nu met de goede bank. Het diner werd een klein half uur later geleverd en dit was niet de bedoeling. Oorzaak bij het teruggaan naar het bestelscherm worden alle ingevulde gegevens bewaard alleen de levering wordt teruggezet op directe levering en dat viel niet op.

M R
12 februari 2021

We hebben voor 4 personen een rijsttafel besteld. Het was vers, lekker op smaak en een goede temperatuur. Ze hebben netjes erop gezet wat vegetarisch was. Helemaal top! Aanrader!

Duckers
11 februari 2021
Sheik
10 februari 2021

Eten was weer top! De Green House specials zijn een aanrader. Bezorger was ondanks de slechte weersomstandigheden netjes volgens de voorspelde tijd.

Scheffers
10 februari 2021

Oprijd en lekker

Michael
9 februari 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk !!!

Erik
9 februari 2021
Karin
8 februari 2021

Een 4 gangen menu zelf samengesteld. Vooraf 3 soorten overheerlijke sushi, daarna heerlijke wantansoep. De tepanyaki zalmmoten met Japanse rijst waren ook ontzettend lekker. Als laatste hadden we de garnalen met cashewnoten en Chinese bami, waar wij ook van hebben genoten. Cassave chips mag natuurlijk niet ontbreken bij een heerlijke Chinese maaltijd. Helaas was ik de spekkoek als dessert vergeten te bestellen, maar ik weet ook niet zeker of we die nog op hadden gekund ;-)

Koster
7 februari 2021

Ik vond het zeer teleurstellend tov mijn eerdere zeer goede ervaringen. De beef was taai en de kip smaakloos. En doordat ik 15 minuten buiten moest wachten omdat er 1 persoon op zijn sur place bestelling binnen mocht wachten was het ook nog koud .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Niessen
7 februari 2021

Erg lekker en klaar op afgesproken moment!

Toon Versantvoort
6 februari 2021

Mooi op tijd, prima verzorgd Bijzonder lekker gegeten. Al met al een zeer super goed diner.

Bert
6 februari 2021

Helemaal tevreden

Etoile Du Long
6 februari 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging en makkelijk bestellen via de app.

Juliette
6 februari 2021
Anoniem
6 februari 2021

Het was weer heerlijk zoals altijd en vriendelijke bezorging

Rianne
5 februari 2021

Bestel altijd bij oriental Greenhouse, alles heerlijk vers en een ruime keuze. Het zusje ikigai is van dezelfde topkwaliteit.

Mark
4 februari 2021
Annette Haneveer
4 februari 2021

Prima op tijd bezorgd en het menu van de maand was, als altijd, erg lekker!🤗

Hardy
3 februari 2021
Saskia
3 februari 2021

Groots fan van de pokebowls! Ik mag geen gluten en dit is vooralsnog altijd goed gegaan :). Zo lekker, dat we (bijna) wekelijks bestellen. Levertijd is ongeveer een uur (in de meeste gevallen) maar hier houden wij altijd rekening mee. De tijd die ze afspreken komen ze altijd na. Dankjewel oriental greenhouse!

Marlies
3 februari 2021

Helemaal tevreden

Ada
2 februari 2021

Tjap choy was lekker maar naar onze mening niet helemaal vers. Veel taugé en weinig andere groentes. Kroepoek heerlijk. Loempiaatjes ook erg lekker. Bezorging super snel en vriendelijk

Tom
2 februari 2021

Was erg lekker en bezorging was precies op de afgesproken tijd.

Joyce
1 februari 2021

Eten was iets te laat, maar de smaak van het eten maakte het meteen weer goed!

Eric
1 februari 2021
Niene Lardinois
1 februari 2021

Heerlijk eten. Bij aankomst nog goed warm. Mooi op tijd geleverd. Dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Hamond
1 februari 2021

Gepaneerde kip was koud en droog Andere gerechten waren zoals altijd TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap
31 januari 2021

Prima prijs kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton de Wit
31 januari 2021

Kwaliteit van het eten is erg goed. Maaltijd op tijd bezorgd. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ebus
31 januari 2021

Zoals altijd een constante en hoge kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem Tielemans
31 januari 2021

Was weer een culinaire verrassing. Compliment voor heerlijke eten en de correcte bezorging .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda Peters
31 januari 2021

Het was keurig op tijd bezorgd ( zelfs nog iets eerder ) en het smaakte verrukkelijk! Echt heel tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
31 januari 2021

Was lekker! Erg van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peerke
30 januari 2021

Lekker gegeten, top 👍

Erik
30 januari 2021
kelly van den heuvel
30 januari 2021

had een 10% kortingscode gekregen helaas vergeten te gebruiken. eten weer overheerlijk. en wat wwn super vrolijke en vriendelijke bezorger!

Edith
30 januari 2021

Absolute aanrader

Y d J
29 januari 2021

Heerlijk gegeten. Netjes op tijd bezorgd

Marjan
29 januari 2021

Helaas was onze bestelling lauw bij aflevering. De garnalen in deeg waren niet oké. Zelf opgewarmd in magnetron.raar want normaal is het altijd goed.

Hanneke Hartman
29 januari 2021

Perfect bezorgd en prima van kwaliteit

Anoniem
29 januari 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten en bezorging is vriendelijk en op tijd

Ad
28 januari 2021

Extra 1x Nassi groot + 1x Bami groot besteld. Had me al op de Bami verheugd, echter we kregen 2x de Nassi. Eten was verder prima.

Cal
28 januari 2021

Op tijd bezorgd en lekker

Hans Geers
28 januari 2021

De smaak van de Beef Greenhouse special was anders dan anders ? Helaas

G. Lagarde
27 januari 2021

Alles was lekker en goed warm.

Jiri Rados
27 januari 2021
Hendriksd
27 januari 2021

alleen vind ik het gek bij U als enigste bedrijf 0,25 voor i deal te moeten betalen

SLADJANA
27 januari 2021

Vind erg jammer, dat het eten niet zo warm was. Het bakje met granalen zat vol met uien en erg weinig granalen. Ik bestel best vaak bij jullie en kom ook naar het restaurant, eerlijk te zijn had ik dit niet verwacht

Els
26 januari 2021
Chantal van Ratingen
25 januari 2021

Heel lekker, zoals altijd. Bezorging vriendelijk en op tijd, zoals altijd. Deze keer zijn jullie helaas de bestelde kroepoek vergeten in te pakken. Maken jullie het teveel betaalde weer terug over? Groet, Chantal (06-30-073354

Hennie
25 januari 2021

Heerlijk gegeten, goed warm en mooi op tijd

Bergen
25 januari 2021

Het zou fijn zjn om op de bestellijst en op de bon de nummers van de gerechten te vermelden. Dat maakt het controleren wat gemakkelijker. Verder heeft hetprima gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jo
24 januari 2021

Heerlijk gegeten maar dat was mij wel bekend. Het eten had wel wat warmer gemogen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liliane Melters
24 januari 2021

Heerlijk gegeten. Met de bezorging ging iets niet goed. Na ‘n uur maar eens gebeld. Bestelling was niet doorgekomen. Toen werd het alsnog heel snel besteld. Met SORRY op de verpakking en een spekcake als excuus erbij. Prima opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Pesch
24 januari 2021

Goed eten zoals gewend maar de Bestelde dumplings waren geen dumplings maar gefrituurde driehoekige loempiaatjes

Rianne
24 januari 2021
H. de Kramer.
24 januari 2021
Nljopie
24 januari 2021