Beoordelingen van Oriental Green House Eindhoven

Recente recensies

5.0
Marloes
vandaag

Eten was lauw, niet goed op smaak. Niet wat we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toon
vandaag

Jammer dat het niet meer echt warm was. Verder was het heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maike Saes
vandaag

Ik heb heerlijk gegeten en voor vandaag nog meer dan genoeg over. Alles was lekker en smaakvol!

Anja Schuitemaker
vandaag

Het eten was zoals altijd top, alleen kwam de bezorger een half uur te vroeg (de juiste tijd werd wel bevestigd en stond ook op de bon)... de laatste keer was het ook al te vroeg maar niet gelijk een half uur. Toch vervelend als je dan nog niet helemaal klaar voor bent. Maar voor de rest: ga zo door!

Jan Schreuder
30 september 2022

Nergens betaal je 25 ct voor IDeal betaling, alleen bij jullie.

Anne
29 september 2022

Altijd super kwaliteit

Monique
29 september 2022

Het eten was lekker, alleen lauw tegen koud aan. Dat was jammer

Hekker
28 september 2022

De tsja sieuw leek wel bedorven zo smaakte het, de babi pangang was zo hard gebakken dat vlees taai was en korst keihard was. De pangsit goreng gemaakt met harde niet gare banaan viel ook tegen. Altijd nog lekker geen bij dit restaurant ook bij bezorging maar nu zeer slecht alles weg kunnen gooien en ander eten laten komen weggegooid geld gaan voorlopig niet meer hier bestellen.

I v Kemenade
26 september 2022

Helaas was het eten koud toen we het kregen, dit zijn we niet gewend van jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joris Crol
26 september 2022
Broekx
25 september 2022

Nette bezorging. Goede afhandeling bestelling. Eten was koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klawer
25 september 2022
Jan
25 september 2022

Bezorging prima op tijd. Kwaliteit maaltijd geweldig. Temperatuur maaltijd kon beter.

Peter
24 september 2022

De vis in ketjap saus is absoluut niet wat er op het plaatje staat. Dat ziet er heel smakelijk uit, maar de realiteit is taaie vis met apart een heel stroperige saus. De rest was wederom de goede kwaliteit zoals gebruikelijk van Oriental Greenhouse. Vandaar deze keer 4 sterren ipv de gebruikelijke 5

els luykx
22 september 2022

het was lekker goed van smaak goede hoeveelheid voor herhaling vatbaar

Ed
21 september 2022

Super malse babi pangang en erg lekkere en goed gevulde kippensoep! Dat zorgt er voor dat er snel weer besteld gaat worden! Top!

Cindy Coolen
20 september 2022

Wederom heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nur
19 september 2022
Hans de Laat
19 september 2022

Het eten werdt mooi op tijd gebracht en was goed warm en lekker door een keurige bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eline Tennebroek
19 september 2022

Helaas waren we deze keer teleurgesteld in de kwaliteit. Er zat een verkeerd gerecht bij het maandmenu. Iets met garnalen ipv kip greenhouse special. De kroepoek was niet vers, taai. En er zat geen ketjapsaus bij het visgerecht. Waren alleen droge stukjes gebakken vis. Toch 3 sterren, omdat de rest prima was. Maar we zijn niet tevreden deze keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Katinka Kruip
18 september 2022
Niek Knabben
18 september 2022

de maaltijd was al redelijk afgekoeld , de vis in deeg was taai en de kroepoek was taai/oud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin Reniers
17 september 2022

Heerlijk gegeten, het eten was nog goed warm en alweer erg lekker. De bezorger heel aardig en netjes!

Petra
17 september 2022

Heerlijk!

Rob van Cooten
16 september 2022

Zeer teleurstellend, zeer veel beter van jullie gewend. Garnalen meer een deegbal, bami pangang droog en taai. Zelfs de wantang soep was minder smaakvol als anders.

Mieke Groeneveld
16 september 2022

heerlijk eten en prima bezorging.

Eric
15 september 2022

Zeer lekker eten . Voor ons geen verbeterpunten . Meest beste Chinees eten wat we ooit gehad hebben.

Tudor
14 september 2022
José
13 september 2022

Ik bestel redelijk vaak bij Oriental Greenhouse. Ik heb de laaste 2 keer echter koud eten bezorgd gekregen. Daarnaast bij het uitpakken zat alles onder het vet doordat deksel niet goed op het eten zat.

Inge
13 september 2022
Jolanda
11 september 2022

Geleverd op de tijd die afgesproken was. Eten was echt heerlijk chinees en japans ...volgende keer weer.

Raoul
10 september 2022

Erg genoten van de Chinese rijsttafel.

Henry
9 september 2022

Zoals altijd de beste EN verste maaltijd ooit

Fam Brongers 0uiioppl
8 september 2022
Astrid
7 september 2022
Alex
7 september 2022

Delicious food, was brought in sooner than expected and was pleasantly surprised with a fortune cookie!

Tudor
7 september 2022

Really good food, as always - my favourite place to order from

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noahwouterse
6 september 2022

Ik bestel ditzelfde gerecht redelijk vaak en dit keer viel het enorm tegen. De kroepoek was taai, de groenten zagen er totaal niet vers uit, idem voor het vlees. Normaal gesproken vind ik het altijd heerlijk dus vind ik het niet erg om net even iets meer te betalen maar dit was het geld niet waard. Ik weet ook niet of ik dit nog een keer zou bestellen….

Bart van Bergen
6 september 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne Voets
3 september 2022
KL
2 september 2022
Annelies Brood-van Elderen
1 september 2022

Het was weer fantastisch!

Donna boekelmans
31 augustus 2022

Saus bij de vis niet lekker , te zoet , vanille smaak. Geen citroen. Verder alles goed op smaak en voldoende

Huub van Leerdam
31 augustus 2022

Voor de eerste keer bestellling geplaatst. Niets dan lof.

Danica
29 augustus 2022

Heerlijke sushi, snel en top service

Claire
29 augustus 2022
Annemarie
28 augustus 2022

We’re heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

nel linskens
28 augustus 2022
Ernst van der Zee
28 augustus 2022
Wim Koornstra
28 augustus 2022

Perfect, niets aan toe te voegen.

Eveline
26 augustus 2022

Lekker eten en mooi op tijd bezorgd, Prima!

A.Pasman
26 augustus 2022

Zo jammer.. geen prijs/kwaliteit. Sushi’s enorm slecht gerold. Viellen allemaal al uit elkaar wanneer je ze uit de verpakking ( probeerde) te pakken. Je kon er ook doorheen kijken..zo slecht gerold. Dan de smaak; mwah.. geen verfijnde smaak.. Dus voor ons idd absoluut geen prijs/kwaliteit verhouding.

P.Bayens
23 augustus 2022

Voor 12 simpele sushi 30 € vond ik eigenlijk Beschamend wij komen en bestellen al vele jaren bij u maar dit vond ik een beetje erg.

Gon Mulder
23 augustus 2022

Was gewéldig. Heerlijk gegeten. Prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo
22 augustus 2022

Bezorging en kwaliteit wederom helemaal prima op één klein dingetje na..... helaas bleek de vis uit het menu overwegend uit deeg te bestaan en was niet te eten.....Onbedoeld missertje waarschijnlijk :) Voor het overige dik in orde! Mvg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
21 augustus 2022

Verrukkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hella van den Boogaard
21 augustus 2022

De sushi was zacht en viel uit elkaar. En de mini loempia’s waren niet knapperig ( eerder wat aan de taaie kant). De pittige kip was lekker en de nasi en was goed. De bestelling werdt 20 minuten over tijd gebracht.

Marianne Kesseler
21 augustus 2022

Super lekker en heel vers.

R Vd p
20 augustus 2022

Helemaal goed !

Michel
20 augustus 2022

Weer lekker gegeten optijd goed warm vriendelijke bezorger

Roald
20 augustus 2022

Heerlijke sushi🤩 Zoals altijd weer super gegeten

Ruud Adriaans
19 augustus 2022

Het smaakte heerlijk, maar het was niet heel warm

Margriet.Moonen
17 augustus 2022

Ik heb al een mail gestuurd omdat ik bij de bestelling geen uien in de gerechten wilde. Mijn man is allergisch voor uien. Bij de GreenHouseChickenSpecial waren heel veel uien. Ik heb meer dan de helft weg moeten gooien. Dit is al de tweede keer. Zeer teleurstellend.

GA
16 augustus 2022

Stipt op tijd. Overheerlijk.

Els
16 augustus 2022

Bijna alles was heerlijk. De vis met citroensaus niet goed. Niet de kwaliteit die we kennen

Marc Dubavh
16 augustus 2022

Zoals altijd fantastisch! Snel, warm en heerlijk.

Bas
16 augustus 2022

Smaken waren vrij vlak, satesaus beetje waterig.

M.A.W.Bogers
15 augustus 2022

Zeer smaakvol, alleen was de green house Prawn special minder van kwaliteit als vorige week

Annemarie colombon
14 augustus 2022
Irene
14 augustus 2022

We bestellen graag sushi bij Oriëntal Greenhouse. Helaas was het vandaag wat minder. De surf en turf smaakte wat flauw (te weinig zout in garnaaldeeg) en de sushi was kleiner dan voorheen. De prijs kwaliteit verhouding was daarmee vandaag niet zo goed. Hopelijk volgende keer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
13 augustus 2022

Duidelijke website keurig op tijd geleverd en ook erg lekker Zalm had iets minder doorbakken mogen zijn

I.kempers
13 augustus 2022

Snelle bezorging, eten was goed , maar hoeveelheid had gezien de prijs wel iets meer mogen zijn..

Truus
13 augustus 2022

Het eten was nog gloeiend heet toen het aankwam. Alles was lekker vers en knapperig. De portie was erg groot! Zeker een aanrader….

CC
12 augustus 2022

Te weinig kip en te veel uien.

Tim
9 augustus 2022

We are ordering almost every week, but today the spring rolls and the dumplings were dry and hard, almost unenjoyable.

harri otten
8 augustus 2022

op 9 juli ook eten afgehaald, kregen toen een kaartje (zonder tijdslimiet) dat wij bij de volgende bestelling gratis drankjes zouden ontvangen. Bij bestelling netjes op merkingen de mededeling geplaatst gaarne 2 drankjes. Bij het afhalen zei de dame: geen drankjes aktie is afgelopen. De poster hing echter nog binnen. Zeer slechte service en manier van communiceren. Maar het voedsel was prima.

Patrick
7 augustus 2022

Greenhouse is al goed vanaf het moment dat Theo ling het begon tot de huidige eigenaren gewoon constante goeie kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
7 augustus 2022

Bestelling op tijd bezorgd. Maar niet meer de kwaliteit die we gewend waren. Kleinere porties, maar wel duurder geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanders
7 augustus 2022
Mary
5 augustus 2022

Het was heerlijk

HEERLIJK!
5 augustus 2022

Niet goedkoop, maar voor deze kwaliteit betaal ik GRAAG wat meer. Heerlijke gerechten, royale porties, vers en alles met authentieke smaak.

Elwin
5 augustus 2022

Heerlijk gegeten. Verfijnd, echt een aanrader!

Frans
4 augustus 2022

Dagmenu was uitstekend samengesteld en heel lekker

Sinuo
4 augustus 2022

De saus is dit keer ietjes anders gemaakt zoeter dan verwacht maar met rijst samen toch heel lekker. Bezorging duurt altijd rond 1 uurtje of langer dat is normaal hier

Yvonne Voets
1 augustus 2022

Het eten was super heet top gedaan 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rita Brouwers
31 juli 2022

Weer super lekker gegeten 👍🍽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verhulst
31 juli 2022

Lekker. Alleen niet meer echt warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maya Jansen
30 juli 2022

Zoals altijd weer een heerlijk assortiment sushi.

Josine
30 juli 2022
Kevin van den Heuvel
27 juli 2022

3 bier bij mijn maaltijd besteld, 1 ervan was open en had een cola zero kroonkurk erop. Die was waarschijnlijk al geopend en hebben ze die cola zero kurk er maar op gedaan voor transport. Dan moet je het de bezorger wel vertellen, alles zat onder het bier (alles wat in de tas zat) 😂 Niet echt de 3,75 euro per flesje waard zo...

Henk
27 juli 2022

Gerechten waren ok maar niet bijzonder. Bij afhalen op afgesproken tijd moest ik nog 15 min wachten, terwijl een stel dat ter plekke kwam bestellen het net zo snel kreeg.

M
23 juli 2022

Het eten was niet meer heel warm toen het hier kwam. Gelukkig smaakte het wel lekker en was de bezorging sneller dan verwacht en de bezorger vriendelijk.

LStevens
23 juli 2022

Weinig smaak, mag best wat pittiger! Vlees was droog.

Waterreus
23 juli 2022

We bestelden een maandmenu. Het eten was niet lekker, saai, te zout en ongeïnspireerd. Wij zijn beter gewend….

Josine
22 juli 2022

Heerlijk

A.B.F.J. vandewouw
22 juli 2022

alles was perfect

M
19 juli 2022

Duurde wat langer dan verwacht maar met dit weer is dat begrijpelijk. Ik was al blij dat jullie wel bezorgden. Eten was lekker en ruime hoeveelheid.

Marieth van Boxtel
17 juli 2022

Vlees en garnalengerecht weer heel lekker. Groentegerecht (Tjap tjoi: dit keer weinig variatie.. véel taugé

Irma
17 juli 2022

Erg lekkere gerechten bij het maandmenu

Annemarie colombon
17 juli 2022

Altijd perfekt, alleen was dit keer niet warm.

Henk
16 juli 2022

helemaal prima, keurig op tijd, lekker eten

Patrick
16 juli 2022

super!!

Judith Bax
16 juli 2022

Op de afgesproken tijd bezorgd. Sushi was top!

R Klein
15 juli 2022

zoals altijd heerlijk gegeten ,bezorging was op tijd

André van Steenbergen
14 juli 2022

Maaltijd best goed, zoals altijd (hoewel de nasi en de omelet meer smaak zouden kunnen hebben). Maar: enkele minpuntjes deze keer. Ik had uitdrukkelijk de vis en de omelet zonder saus besteld, werd geleverd met saus. Ook: in een bak zat zoveel saus dat de bak is gaan lekken en er saus in de papieren tas terecht was gekomen (en niet een klein beetje). Ook nog: fijn dat gratis drankje, dank u wel; maar besteld was Cola zero en afgeleverd werd gewone Cola. Slordigheden die we van OGH niet gewend zijn. Met vriendelijke groet, André van Steenbergen

Sandra
14 juli 2022

Helaas was het vandaag wat minder dan we gewend zijn.

Frank
14 juli 2022

Altijd prima, alleen deze keer helaas geen gember meegeleverd en ook het gratis drankje niet. Ondanks dat prima.

Peter
13 juli 2022

Het eten was weer heerlijk, maar de levering was incompleet. Na telefonisch contact toegezegd dat het de volgende keer alsnog wordt geleverd.

Aniko
12 juli 2022

Ik zou gratis een cola van jullie krijgen maar dit stond niet in het zakje. Ik heb helaas pas thuis gezien. Misschien volgende keer.

Dennis Staals
12 juli 2022

Wederom fantastisch, exact op tijd bezorgt. Genoeg restaurants in Valkenswaard maar wij komen terug.

Frank van deursen
10 juli 2022

Helaas niet tevreden. De sushi was niet bijzonder lekker. Daarnaast 45 min later bezorgd dan de aangeven tijd. Bij bezorging bleek ook nog 1 compleet gerecht niet aanwezig.

De Raat
10 juli 2022

Zoals altijd; buitengewoon goed

Marion Hendriks
9 juli 2022

Bestelling was mooi op tijd klaar , we hebben heerlijk gegeten ; mooie porties en goed van smaak. Voor herhaling vatbaar!

Ernst Van Der Zee
9 juli 2022
Mike
9 juli 2022

Sinds jaar en dag een begrip in Eindhoven. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de bezorgtijd en het eten is sinds jaar en dag van prima kwaliteit. Echt een aanrader!

Marijke
9 juli 2022

Ik vond deze keer alles te zout smaken. Bv de sate smaakte meer naar zout dan naar pinda’s. Nasi was wel erg goed. Maar ook de babi pangang was voor mij veel te zout.

Diana vd Oetelaar
8 juli 2022

Lekker Sushi besteld. Eten was er op tijd. Verse producten. Top gegeten

Toosje Van Daal
8 juli 2022

Was lekker en lekker warm

Annoniem
8 juli 2022

Bezorging was top! Het eten was niet smakelijk. Sate veel te zout! Vis was taai en eiergerecht erg waterig. Ooit het restaurant gegeten en dat was top. Vandaar deze teleurstellig.

G.van lieshout
6 juli 2022

Niet de bestelde bami maar een dunner pasta, tussen spaghetti en bami in

Milena
5 juli 2022

Zoet zure saus bakje van de pekingeend was open bezorgd en alles zat helemaal onder de saus.

Aanraad
5 juli 2022

Heerlijk!

Paul Bakker
1 juli 2022

Eten prima, maar geld vragen voor iDeal kan echt niet. Hebben jullie liever dat ik via Thuisbezorgd bestel, daar hoeft dat niet

Anita
1 juli 2022

Het was heerlijk en goed verzorgd! Het smaakte naar "meer"!

Annemarie
30 juni 2022

Weer heerlijk gegeten!

M. van Egmond
27 juni 2022

Ik ben beter gewend van jullie. Vlees, garnalen en loempia waren te doorbakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mertens
27 juni 2022
Slikke P Vd
27 juni 2022

Prima eten, op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P
26 juni 2022

Snel bezorgd, goede kwaliteit, warm, veel variatie en smaak. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J de Kruijf
26 juni 2022
Joost van der Linden
26 juni 2022

Prima👍🏻🍀

WFP. Tielemans
24 juni 2022

Wij hebben weer genoten van een super Aziatisch etentje. Bezorging was perfect op tijd en correct. Alles bijeen: een van de beste Aziatische restaurants in Eindhoven.

Marc
24 juni 2022
Cor Verbaant
24 juni 2022

Vers Lekker en op tijd!!

Dick Coumou
23 juni 2022

Ik bestelde een Fou Yong Hai + garnalen plus een Tjap Tjoy + kip. De Fou Yong Hai was prima, de Tjap Tjoy was slecht. Een enorme massa taugé met een paar stukjes kip, plus iets van bamboe etc. Meest waardeloze Tjap Tjoy die ik ooit gegeten heb. (Ik ben 76 jaar oud.)

Mw. G. Hajema
21 juni 2022

het eten was op verzoek mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen van Gelder
20 juni 2022

Groenten veggie lekker krokant maar weinig smaak, in combinatie met bami heel erg flauw; jammer

Lenie Murk- van den Boomen
20 juni 2022

Zoals altijd, heerlijk, mooi op tijd en lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.Collart
20 juni 2022
Frank Kuijpers
19 juni 2022

Heerlijk en optijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
17 juni 2022

Eten is super maar bewust bestel moment gekozen en waren 15 min te vroeg.

Van de Klundert
13 juni 2022

Meer smaak Meer vers meer verschillende groenten in tjaptjoy babipangang vlees roosteren kip niet te lang bakken bami wat beter op smaak. Sambal bij geven tomatensoep beter dikken met appelmoes en vullen met ei kip en groenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

m.koster
12 juni 2022

eten prima,snel le bezorging,voor de doorgekregen tijd nog.

Erik Neggers
11 juni 2022

Heerlijke gegeten Had voor afhalen gekozen Was perfect op tijd klaar

Francis Albers
11 juni 2022

Super lekker eten.

Trudy
10 juni 2022

Vindt het eten echt tegenvallen ook best veel vetstukjes aan het vlees

Marlies Maas-Buijsen
10 juni 2022
Jeroen
10 juni 2022

altijd Top

Latour
7 juni 2022
Mark van Heusden
7 juni 2022

In de stromende! regen werd het eten bezorgd voor 25 roparunners. Het was lekker. We hadden redelijk ‘normale’ gerechten die er bij onze hongerige renners goed ingingen :) Fijne bezorging, matige communicatie hierover. Heel prettig telefonisch contact en hulp vooraf - fijn allemaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C KOEDAM
6 juni 2022

Snelle bezorging en uitstekend eten. Een aanbeveling!

Davida
6 juni 2022
Jeroen
6 juni 2022

De Japanse kip was gefrituurd in oude olie.

Rob
6 juni 2022

Nasi was echt te lang gekookt en plakkerig. Nog nooit eerder meegemaakt. Ik neem aan dat het de volgende keer weer prima is zoals gebruikelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frerichs
6 juni 2022

Mooi op tijd, heerlijk gegeten,TOP 👌

San Witjes
6 juni 2022
Veronique
6 juni 2022

Het vlees en de kip waren heel taai en droog. Dus was niet te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjo La Grouw
6 juni 2022

Eerder dan aangegeven en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ank
5 juni 2022

Altijd overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

erik koster
5 juni 2022

Deze keer fout gemaakt met loempia's (wat wel vaker is). tip om de grote loempia toch maar op bestellijst te zetten? Groet, Erik

Will
5 juni 2022
Loes verbakel
3 juni 2022

Het was wel lekker ... alleen was alles niet meer warm ... weet niet of de bezorger airco in de auto heeft want dat zou verklaren waarom alles lauw of zelfs koud was . Normaal is het altijd goed warm dus denk dat dit gewoon pech hebben was.

Terry
3 juni 2022
Annelies
2 juni 2022

Weer heerlijk zoals altijd

Anoniem
2 juni 2022
Hans Hendriks
29 mei 2022

Het eten was overheerlijk en de bediening top.😊👍

Brugman
27 mei 2022

Bami niet vers

Damian Gudz
25 mei 2022
Melters
23 mei 2022

Was weer heerlijk!

Hein Lapidaire
23 mei 2022

Eindhoven, vroeger kon ik echt genieten van jullie babi langgang. Of mijn smaak of jullie recept is veranderd maar vond het niet lekker. De kip was flauw en weinig smaak en groenten. Sorry maar was niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Rooij
22 mei 2022

Het eten was heerlijk maar aan de koude kant toen het bezorgd werd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Schreuder
22 mei 2022

Alles oké! Het komt wel amateuristisch over om € o.25 te vragen voor gebruik iDeal. En bezorgkosten voor bestelling van € 70. Maak je ook niet vaak mee. Afstand is minder dan 1 km.

Harry FN Duckers
21 mei 2022

Altijd toppertje 🥳🤙

Janette van der Waal
21 mei 2022

Voor het eerst de eendloempia's genomen. Deze vonden we echt niet lekker. De rest was prima.

Cindy
21 mei 2022

Er zat best veel olie over de groeten,mag minder,maar deed niks af aan de smaak, was weer heerlijk allemaal!

Michel Hazeleger
21 mei 2022

Normaal heerlijk maar nu smaakt alles naar "plastic"... heel jammer dit.

Marieke
21 mei 2022

Voortreffelijk!

Masha
20 mei 2022

Ik ben altijd erg blij met oriental ook al is de prijs wat hoger. Maar de sushi met gefrituurde kip was echt voor de 2de keer op rij onder de maat. Geen crunchy kip en saai van smaak. Voor deze prijs weet ik niet of ik dit nogmaals ga bestellen.

Andre
18 mei 2022

Heerlijk verse sushi en super snelle bezorging. Oriental Greenhouse blijft onze favoriet

Albert Sol
18 mei 2022
Adrianne
16 mei 2022

Teveel voor 2 personen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lenie Murk- van den Boomen
15 mei 2022

Super lekker, mooi op tijd en lekker warm, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben Evers
15 mei 2022

Niet zo'n ramp maar de bestelling klopte niet, had grote nasi en bami besteld heb twee nasi gekregen alhoewel Ik liever bami heb. Maar het smaakte heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Orlando
12 mei 2022

Positief: Ons eten was ruim binnen de tijd en warm. Negatief: We hebben een Chinese rijsttafel besteld voor 3 personen, waarvan alles grotendeels te zoutig smaakte. De gepaneerde bananen leken onrijpe bananen te bevatten, die waren echt niet te eten. Ik kan nog meer minpunten noemen, maar dit was de slechtste bestelling van jullie die we ooit hebben ontvangen. Jammer, maar we zullen elders ons eten voortaan halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana Jacobs
9 mei 2022

Heerlijk gegeten en ontvangen op gevraagde tijd! Super!!

M. van Abeelen
8 mei 2022

Weer geen extra sambal. Speciaal hiervoor gevraagd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verhulst
8 mei 2022

Wel raar het dat de mail met 'dat de bezorging onderweg is'. 4 uur nadat het bezorgd is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nona
8 mei 2022

Maandmenu mei besteld voor 2 personen, alles was heerlijk en meer dan genoeg voor 3 personen

mieke Huijbregts
5 mei 2022

Niet warm !!! Smaak flauw !!!

Ferry van Amersvoort
4 mei 2022

heerlijk

Andre
3 mei 2022

Hallo. Eten blijft top! Dit keer minder goede ervaring met bezorging, duurde meer dan 1 uur?! Vorige keer werd ook aangegeven dat het 1 uur zou duren, maar toen was het in half uur bezorgd (toen uiteraard 5 sterren gegeven). Zou fijn zijn als bezorgtijd enigszins betrouwbaar is.

Hedwig Rohlfs
3 mei 2022

Kreeg een kleine vegetarische rijst ipv kleine vegetarische bami.

Irene
2 mei 2022

Maandmenu mei was verrukkelijk!

gerard
2 mei 2022

lekker eten besteld werd op afgesproken tijd geleverd en was van top kwaliteit zeker voor herhaling vatbaar in een woord super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toon Versantvoort
1 mei 2022

In een woord fantastisch, op tijd bezorgd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ressers
1 mei 2022

Super lekker en rijk gevuld, aan de prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PD
30 april 2022

Excellent meal! Very generous portions, tasty and well priced.

Huub
30 april 2022
John
28 april 2022
Fan. Verhoeven
27 april 2022

Heerlijke gerechten op tijd bezorgd!

Ferry
27 april 2022

Vorige week hebben we de Chinese rijsttafel besteld, welke een stuk beter was dan het maand menu van vandaag, bij de beef zat een bijsmaak

NdK
25 april 2022

Lekker en vers als altijd, goede bezorging.

Jeanine Waterreus
25 april 2022

Het eten was smakeloos, uitgedroogd, kwalitatief onder de maat en niet echt warm. Klacht ingediend, waarop de restanten die nog niet in de kliko lagen zijn opgehaald. Een deel van de bestelling vergoed gekregen, via een cash terugbetaling in de brievenbus. Geen briefje erbij van sorry of vervelend... Onder de maat dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
25 april 2022

Altijd lekker. Sausje bij Peking Eend was een beetje saai..

Frits
24 april 2022

Goed en op tijd bezorgd, zoals we al gewendwaren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
24 april 2022

Heerlijk gegeten

Joost van der Linden
24 april 2022

Prima

Gerry Raaijmakers
23 april 2022

Het eten was heerlijk, het was alleen niet erg warm meer en dat is heel jammer van zo'n heerlijk eten. De kwaliteit is top!

G vd heijden
23 april 2022

Lekker shusi

Annelies
22 april 2022

Jammer dat de kroepoek was vergeten

T.Kanen
22 april 2022

Bezorging keurig op tijd. Eten was lauw, op het koude af. Niet fijn, smaak wel goed

R Klein
22 april 2022

altijd lekker

Huub Veraa
21 april 2022

Prima,lekker,voldoende,smaakvol,en netjes op tijd geleverd.

Mark
20 april 2022

Wederom heerlijk gegeten. Erg makkelijk om via de site te bestellen en het bezorgen was ook prima

Marc
19 april 2022

Eten was erg vlak van smaak, saté was zelfs niet lekker. Dit zijn we niet gewend van OGH. Bezorgtijd was heel lang maar dat is wel vaker.

Kees Sevenhoven
18 april 2022

Prima diner, heerlijk en op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eddy
17 april 2022

bestelling geplaatst op huisnummer 18 maar bezorger had nummer 19 op zijn bon staan. Was de 2e keer volgens hem. Bestelling beter controleren bij overnemen gegevens. Eten was heerlijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Mierlo
17 april 2022

Was weer prima niets aan toe te voegen !!!

Lenie Murk- van den Boomen
16 april 2022

Zoals altijd super lekker

Anoniem
15 april 2022
Willem
15 april 2022

Het eten was prima, maar voor deze prijs verwacht je een meer dan gemiddelde ervaring.

Joost van der Linden
11 april 2022

Prr er oma👍🏻🍀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hester
10 april 2022

Was precies op de afgesproken tijd. Lekker warm en vers. We hebben gesmuld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
10 april 2022
Cor Verbaant
10 april 2022

20 minuten later dan afspraak, laat eventueel iets weten,is prettiger als je gasten hebt! Verder erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda van Belkom
7 april 2022

De satésaus en de tjap tjoy zijn weer iets te zout. Jammer.

Debby Rerimassie
7 april 2022

Lekker gegeten en bezorging punctueel op tijd.

Bente
7 april 2022

Het eten was echt teleurstellend. Flauw, droog en de gyoza’s heel droog. echt niet wat we gewend zijn van oriental greenhouse.

Andre
4 april 2022

Heerlijk verse sushi zondag avond laat. Bezorging binnen 30 minuten is goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annette
3 april 2022

Zoals altijd weer prima verzorgd en op tijd geleverd! Het maandmenu was weer heerlijk met saté en kroepoek erbij!

Simone Geerts
2 april 2022

Zoals altijd weer even lekker!

A
1 april 2022

Top heerlijk

AG
1 april 2022
Jan Paulussen
29 maart 2022

uitstekend van smaak en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
28 maart 2022

Het eten was helaas al flink afgekoeld. Smaakte verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost van der Linden
27 maart 2022

Uitstekend👍🏻

Maritha klijs
26 maart 2022

Was erg lekker

Inge
25 maart 2022
Franse
21 maart 2022

Deze keer viel het eten ontzettend tegen. Niet wat we van de Oriëntal Greenhouse gewend zijn. De temperatuur was matig (sommige gerechten waren zowat koud) en de smaak viel tegen omdat alles erg flauw was. Normaal zijn we echt positief maar deze keer viel het tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Hanenberg
20 maart 2022

Sushi was perfect. Helaas ontbrak wel de sojasaus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry FN Duckers
20 maart 2022

Valt niets op aan te merken top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
20 maart 2022

Alles weer prima.

Scheffer
19 maart 2022

Viel enorm tegen. Voorheen altijd super kwaliteit. Nu was het vlees niet lekker. De saus heel dun en smaakloos. De nasi heel klein en ook smaakloos. Erg jammer!

Gizem
18 maart 2022

Lekker!! Dank u!

Even Wellness
17 maart 2022
Ernst van der Zee
14 maart 2022

Kreeg melding dat mijn bestelling om 21.15 zou worden geleverd. Om 20.35 ging de bel. Ik had bestelling geplaatst om 20.15

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Louise
14 maart 2022

Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janette van der Waal
14 maart 2022

De papieren tas was helemaal doordrenkt! De bezorgster had de tas voor de deur gezet met de natte zijde naar haar toe en ze zei hier niets over. Ze wist het dus heel goed. Heel teleurgesteld!! Janette van der Waal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ewelina
13 maart 2022

delicious food, very large portions, fast delivery. I recommend to everyone. delicious❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joep Aerts
12 maart 2022

Goede avond, kwaliteit van het eten was prima, echter had ik gevraagd om glutenvrije sojasaus en gember en was die niet meegeleverd. Dat zijn we niet van jullie gewend.

Pijnenburg
12 maart 2022

Normaal altijd perfect met afhalen, nu een keer laten bezorgen maar nooit meer. 15 tot 20 minuten te laat en helemaal koud, jammer van zo lekker eten.

Marlies
11 maart 2022

Het was heerlijk!

Marc
10 maart 2022

Op tijd, en het eten is vers en van uitstekende kwaliteit. Wel done!!

Wim. Verhulst
9 maart 2022
Y.van Sebille
7 maart 2022

De bami was te gaar en de gerechten niet warm genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reinardus van Os
7 maart 2022

Het is altijd van hoge kwaliteit! We bestellen hier graag. Het enige wat ons opvalt ze zijn vaak eerder dan het afgesproken tijdstip, deze keer zelf en half uur te vroeg. Dat ging nu net goed, maar misschien daar toch proberen rekening mee te houden?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin Van oers
7 maart 2022

T eten was helaas koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eef
6 maart 2022

Het was weer heerlijk.

Paul van Kaathoven
6 maart 2022
M. Jansen
4 maart 2022

Het smaakte weer heerlijk

Catrien
3 maart 2022

Heerlijke malse, verse smaakbommetjes,

L.J. Oosterwaal
3 maart 2022
Bogers
28 februari 2022

Op de afgesproken tijd was de bestelling klaar ,en het menu was zo als altijd goed.

Marianne
28 februari 2022

Wederom lekker vers en heel lekker.👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MH
27 februari 2022

Voor de eerste keer besteld voor bezorging; heerlijke gerechten en nette bezorging! Zéker voor herhaling vatbaar !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost van der Linden
27 februari 2022

Alleen jammer dat het min of meer “koud” was. Het is, was de bedoeling om direct te kunnen eten, alles in de magnetron, die is niet groot, duurt, sorry, dan wel lang. Verder alles prima👍🏻🍀

Anne
27 februari 2022

We hebben heerlijk gegeten, een van de beste restaurants van Eindhoven!

M.
27 februari 2022

Naar verwachting heerlijk gegeten.

Ron
27 februari 2022

👍

Groenen
26 februari 2022
HvdV
26 februari 2022

2x2 personen menu gehaald. Was meer dan genoeg voor 4 personen. Heerlijk!

Jansen
25 februari 2022

Helaas viel het dit keer tegen qua kwaliteit.

j van de langenberg
25 februari 2022

Lekker gegeten we hadden genoeg eraan en het werd heet bezorgt