Beoordelingen van Oriental Green House Eindhoven

Recente recensies

5.0
Marijke Nouwens
gisteren

De bezorging was op tijdstip wat ook gevraagd was en het eten was ontzettend lekker, zal zeker vaker bestellen Mvg Marijke Nouwens

Marlies
gisteren

Heerlijk was het.

Ronny
23 juli 2021

Echt lekker

Andre
23 juli 2021

Toppie gewoon

Mieke Boleij
22 juli 2021

Alles maar dan ook alles 🤗 🤗

Jiri
22 juli 2021

Lekker eten

MLTE
21 juli 2021
Mike
19 juli 2021

Perfect geregeld, heerlijke maandmenu's en een perfecte bezorging. Ga zo door!

M. Jansen
18 juli 2021

Mooi op tijd bezorgd en zoals altijd weer prima kwaliteit. Heerlijke sushi gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. Fransman
17 juli 2021

Heerlijk gegeten! Super verzorgd…een echte aanrader!

R. Smits
16 juli 2021
Hans Fransen
13 juli 2021
Jeroen
12 juli 2021
J. Couteaux
12 juli 2021

Ajam pangang boemboe kerrie besteld. Kipfilet was erg droog en er was weinig saus bij. Bestelling keurig op afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janssen
11 juli 2021

Snelle afhaal_levering via mail. Prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CC
11 juli 2021

Heerlijk sushi en kip dumplings, erg attent met het gebruik van minder plastic (papier zakjes ipv plastic bakjes) en op tijd bezorgd! Prima ervaring

wies gordon-roelofs
10 juli 2021

als gewoonlijk weer genoten van het maandmenu en de stipte bezorging.

Monique Pieters
10 juli 2021

Heerlijke gerechten!

Thea
10 juli 2021

Het eten was lekker maar in vergelijking met andere restaurants veel te duur

Mel
10 juli 2021

De bezorger had ONTZETTEND vieze nagels en had versleten gaten in zijn shirt. Zwarte randen van een halve cm onder de nagels. Had een ontzettende oude klusjes Honda, alsof hij van te voren nog even de motor had vervangen. Ik betaal juist wat meer en niet via bijvoorbeeld social deal omdat ik goed eten wil eten. Jammer dat het op deze manier wordt bezorgd.

Carin
10 juli 2021
Klunder
10 juli 2021

Erg lekker en op tijd bezorgd

Hein van den berk
10 juli 2021

Pekingeend was wéér super en keurig op tijd!!!! 💯💯💯👍

Rob
9 juli 2021

Perfect! Prima kwaliteit en keurig op tijd bezorgd!

Rita Brouwers
8 juli 2021

Ssuuupppeeerrr lekker !!!!

Even wellness
8 juli 2021
Ismail
7 juli 2021

Wanneer ik iets wil bestellen omdat ik geen zin heb om te koken dan wil ik écht eten. Daarom bestel ik bij oriëntal greenhouse. Het is gewoon écht eten. En niet van die rommel wat je bij elke zaak kunt krijgen. Ik bestel ook via hun eigen site zodat ze zelf verdienen en niet een deel moeten afdragen aan thuisbezorgd. Nog nooit teleurgesteld! Goed bezig en bedankt voor de uitstekende service!

Karin Bos
6 juli 2021

Had wat moeite om 9nline te bestellen, omdat dit niet voor mijzelf was... Maar een vriendelijke dame heeft mij voortreffelijk geholpen en de bestelling was ook goed bezorgt

Pris
5 juli 2021

Super was erg lekker en snel bezorgd

M. Jansen
5 juli 2021

Goed eten, maar helaas was de bestelling niet compleet en het eten lauw.

Fred van der Ven
5 juli 2021
F.J.T. van Mierlo
5 juli 2021

Over het algemeen is de kwaliteit van het eten prima, maar heb deze keer 'n kleine opmerking,......... we miste de vulling in de mini loempiaatjes .

Babs
5 juli 2021

Sushi zoals hij hoort te zijn. Heerlijk! En top bezorging

Peter Baijens
5 juli 2021

als altijd heerlijk gegeten maar de gehakt balletjes in het maandmenu werden wat minder enthousiast ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
4 juli 2021

Heerlijk gegeten en zeker voldoende. 2 sterren voor de bezorging omdat het eten echt lauw was. Dit zou je kunnen oplossen door de maaltijden in thermoboxen oid te bewaren tijdens het transport.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beikes
4 juli 2021

De kroepoek was niet te eten, hartstikke taai, dat was een domper op de voor de rest lekkere maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lenie Murk- van den Boomen
3 juli 2021

Zoals altijd heerlijk 👍

Marcha
2 juli 2021
sylvia van tongeren
1 juli 2021

alles ging super snel en de maaltijden waren goed van temperatuur. misschien mag de website duidelijker, maar dat kan aan mij liggen

Mike
1 juli 2021

Prima kwaliteit en een ruime keuze. Bezorgen duurde iets langer maar het zal wel druk geweest zijn. Al met al zonder meer aan te raden!

Evelien
1 juli 2021

Heerlijk eten, snelle bezorging!

J
1 juli 2021

Eten is lekker, goed service en vriedelijk

Familie Priest
30 juni 2021

Kwaliteit van het eten is super! En het werd op de afgesproken tijd bezorgd. Tot een volgende keer weer!

Hans Geers
30 juni 2021

Super lekker TOP

Anton
29 juni 2021
Charlie
29 juni 2021

Heerlijk gegeten. Alles zat netjes verpakt. Snelle service. Kregen bericht dat het een uur zou duren, maar met een half uur waren ze erg.

Thomas
29 juni 2021

Hadden bestelling geplaatst om eten om17:20 ophalen. Bij aankomst kregen we te horen dat ze onze bestelling niet kregen gevonden en of we wel betaald hadden ik betaal bewijs laten zien en paar minuten later was bestelling gevonden. We hebben dus toen nog bijna half uur moeten wachten op onze bestelling terwijl we niet voor niks een tijd door hadden gegeven voor ophalen dit was echt onhandig qua tijd voor ons. Eten verder was weer super alleen de tijd dat ze onze bestelling kwijt waren niet en dan nog moeten wachten.

Camille Peters
28 juni 2021

Heerlijk gegeten, bloedheet afgeleverd en lekker snel. Bedankt!

Ad
28 juni 2021
Ada
28 juni 2021

Wij hadden gefrituurde voorgerechten besteld. Loempia met peking eend , golden triangle, pangsit goreng en gebakken banaan. Alles was net niet lang genoeg gefrituurd en zeker niet goed uitgelekt dus was het zacht en vochtig en zakjes zat vol.olie. Niet echt lekker en gaf ook buikpijn. Helaas was dit de laatste keer dat ik hier bestel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilliar
28 juni 2021

Eten was niet warm ,maar het Indonesische maaltijd was zeer smakeloos (behalve de kip) echt jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rolf Creemers
27 juni 2021

Super een betere Chinees is er niet ! Top👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
25 juni 2021

Lekker gegeten en het eten is erg warm geleverd.

André van Steenbergen
24 juni 2021

Lekker eten, zou wat gekruider (minder flauw) mogen zijn. Past de chef het eten niet teveel aan aan de Nederlandse smaak? En van ons mag er wat minder saus bij de gerechten-met-saus zitten. Dus: meer smaak, minder saus. De tori katsu is erg lekker.

Tunc Olcer
24 juni 2021

Het geheel was echt lekker en de porties waren echt ruim. Alleen de beef met uitjes was wel een beetje te zout.

Martie
24 juni 2021

Bert Boot
23 juni 2021

Lekker! Mijn bestelling was op tijd klaar. Bestellen en afhalen is gemakkelijk en veilig.

Joost van der Linden
23 juni 2021

👍🏻🍀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie van Tuijl
22 juni 2021

6 persoons Oriëntal Greenhouse rijsttafel echt aanrader . ruim voldoende , nog warm bij bezorging en allemaal heerlijke gerechten. Gaan we vaker doen, hadden al goede ervaringen

Broeders
21 juni 2021

Was weer heerlijk, eerlijke producten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

leonie kaufman
21 juni 2021

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Wendy
21 juni 2021
Rogier van der Aa
21 juni 2021

Bestelling online geplaatst, mijn vrouw ging het ophalen en kreeg de vraag of ze wel bij het juiste restaurant was!?!? Vreemde vraag als je met regelmaat als gast van Oriental Greenhouse speciaal vanuit Bergeijk naar Eindoven rijdt. Alle begrip voor de drukte tijdens Vaderdag en dat we langer hebben moeten wachten. Wel jammer als je vega tofu besteld en de verkeerde variant met rundvlees ontvangt. We zijn beter gewend en hopelijk de volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J de Kruijf
20 juni 2021

Alles naar wens zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem Tielemans
20 juni 2021

Zoals iedere keer weer een geweldige maaltijd. Super bezorging!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klama
20 juni 2021

Heerlijke sushi besteld. Goed vers en prima kwaliteit. 1 verbeterpunt: we hadden gevraagd om bezorging om 18:00 uur maar het kwam een kwartier te vroeg. (Beter dan te laat natuurlijk, maar ik had het liever precies op tijd gehad.)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ErikB
20 juni 2021

Keurig optijd bezorgd. Wederom zoals altijd heerlijk gegeten, super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

p.mierop
20 juni 2021
Elly de Bruijn
20 juni 2021

Alleen de bananen waren niet goed gebakken. Het jasje viel er zo af. Verder zoals we gewend zijn heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
19 juni 2021

Eten is lekker maar een vorige maal gevraagd om geen taugé en atjar maar dat zat er wel in deze maal 1 bak bami niet bij de bestelling wel nagebracht en een keer een bakje met saus en vlees half gevuld ook nagebracht. Voor me en is dit best vervelend en het kan een keer voorkomen maar al 3 maal is voor mij teveel

Willems
19 juni 2021
Boekestein
19 juni 2021

Perfect!

Andre
19 juni 2021

Heerlijk top spul

Hans
19 juni 2021

pokebowl zalm was top!!

Im
19 juni 2021

Slordige sushi en niet lekker. Ook de dumplings en loempia’s waren niet lekker

Ruud Adriaans
18 juni 2021

Altijd goed eten en keurig op tijd!

Gijsberts
18 juni 2021

Er zat een schotel bij met een soort rundvlees wat wel bedorven leek. Heb deze weggegooid. Jammer maar het rook echt slecht.

Femke
18 juni 2021

Het was super lekker! Van genoten. Bestelling was ook op tijd.

Sabina
17 juni 2021
Hans
16 juni 2021

heerlijke poke-bowl zalm !

Mariëtte Stöger
16 juni 2021

Het was super lekker en van hoge kwaliteit!

Toon Versantvoort
13 juni 2021

Mooi op tijd. Goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margo
13 juni 2021

Snel bezorgd, weer heerlijk gegeten. Fijn dat er meer vegetarische gerechten zijn om uit te kiezen!

Ferry van Amersvoort
13 juni 2021

Lekker smullen

Wim markus
12 juni 2021

Het was lekker. Iets te weinig saus bij de babi pangang

EC Weening
12 juni 2021
Inge
12 juni 2021

Super lekker! Iets meer groenten zou fijn zijn

Jeanne
12 juni 2021

Bezorging heel stipt maar t eten was eeg zout

Maya Jansen
11 juni 2021

Zoals altijd weer genieten va het maandmenu en de sushi

Anneke S
11 juni 2021

Voor 10 personen een scala aan gerechten besteld. Werden keurig op tijd afgeleverd. Unaniem oordeel: we hebben zelden zo lekkere Chinese gerechten gegeten.

Ans
11 juni 2021

Heerlijk. En veel teveel. En op tijd geleverd. Top

Sjef
10 juni 2021

Alleen maar complimenten. Groenten vlees enz lekker van smaak zoals het hoort. Warm bezorgd. Nette vriendelijke bezorgers

J de Kruijf
10 juni 2021

Alles naar wens

René Smulders
9 juni 2021

Alles en iedereen tevreden!!! Gewoon weer top!!!

Cindy
9 juni 2021

Niets aan toe te voegen! Alles heerlijk

Annette
7 juni 2021

Op tijd geleverd door een vrolijke jongedame. Het maandmenu was weer heel smakelijk, zoals gewoonlijk! Wij zijn fan van OGH🤗

Marlene
6 juni 2021
Ferry van Amersvoort
6 juni 2021

De sate was helaas te zout, de rest was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

pitt
5 juni 2021
Michel Jongerius
5 juni 2021
Van Rooy
5 juni 2021

Erg lekker eten, supersnel bezorgd ! Complimenten !

Simone
4 juni 2021

Heerlijk eten en goede bezorging!

Hans Fransen
4 juni 2021

lekkere Poke-bowl zalm!

Eric Brandenburg
3 juni 2021

Bezorging was stuk later als dat er gemeld was erg jammer. We waren blij dat het geen warme maaltijd was

Rita Brouwers
3 juni 2021

We hebben super lekker gegeten een echte aanrader!! Goede kwaliteit 👍😉

Marini
2 juni 2021

Heerlijk gegeten 👍

J de Kruijf
2 juni 2021

Alles naar wens

Lenie Murk
2 juni 2021

Heerlijke beef terrayaki en garnalen 🍤 top op tijd en lekker warm

Ellen
1 juni 2021

Altijd betrouwbaar, op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger én heerlijk eten. Wat wil je nog meer

Ivan
1 juni 2021
Lisa
31 mei 2021

Wederom lekkere sushi, goede levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nancy
30 mei 2021

Weer top! Nooit minder geweest 👌🏼 Heerlijk. En gelukkig iets teveel besteld, dus morgen kook ik ook niet 😇

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lenie Murk
30 mei 2021

Zoals altijd heerlijk,alles volgens afspraak,heerlijk indische rijsttafel,op tijd en lekker warm👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke
30 mei 2021

Heerlijke echte verse smaakvolle Sushi! Ietwat aan de hoge prijs, maar wel de beste kwaliteit! Toch verlangen wij weer naar de oude tijden om bij jullie van het buffet te komen genieten. Dat is echt een avondje uit en nog lekkerder.

Sandra Lieberwirth
30 mei 2021
bart bazelmans
30 mei 2021

Topkwaliteit, zowel afhaal/bezorg als terplekke eten! Het is een eindje bij ons uit de buurt maar hebben dat er graag voor over.

Groenemans
30 mei 2021
AnitaK
29 mei 2021

Lekker gegeten maar had niet anders verwacht, Oriental Greenhouse heeft nog nooit teleurgesteld. Top!

Marij Paridaans
29 mei 2021
F. B.
29 mei 2021
Helga van de Laar
28 mei 2021

Kroepoek zat er niet bij

Omer
28 mei 2021

Everything was delicious and delivery was on point. Looking forward for the buffet to open again :)

Alessandra
27 mei 2021

Snelle levering, op tijd. En daarna heerlijk gegeten! Aanrader :)

Jiri Rados
26 mei 2021

Precies op tijd geleverd, heerlijk eten

Anouk Buurma
25 mei 2021

Niet alles was warm bij aankomst.

wies gordon-roelofs
25 mei 2021

wilde bij beide categorieën 5 sterren plaatsen. Ben helemaal gelukkig met jullie producten en bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van berlo
25 mei 2021
Karin
25 mei 2021

Eten was flauw en kroepoek niet vers. Jammer!

Hein
25 mei 2021

Nu voor de 2e keer dat er een vreemde bijsmaak zat aan een stuk kip. Verder was de Beef en Zalm prima.

De Bie
24 mei 2021

Heerlijk

Silvia Baijens
24 mei 2021

Het was heerlijk en enorm snel geleverd. Eerder dan verwacht en dat op 2e pinksterdag.

Lisa
24 mei 2021

Sushi verschoven bij bezorging, zonde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
24 mei 2021

heerlijke gerechten op de afgesproken tijd geleverd.

Ronald Allenstein
24 mei 2021

Was zoals altijd weer top! Heerlijk eten en speciaal ingepakt om naar Dordrecht te rijden, was nog gewoon heet! Topservice en topeten!

ju
24 mei 2021

prima service constante kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eveline
24 mei 2021

Weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria Van Engelen
23 mei 2021

Prima kwaliteit, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sm eijsackers
23 mei 2021

Altijd heerlijk en hebben genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
23 mei 2021

Jammer, vlees was gewoon taai, zeker niet wat ik gewend ben van dit restaurant

Ellen Kosters
23 mei 2021

Als altijd keurig op tijd bezorgd. Kwaliteit van de gerechten ook weer top. Deze keer hadden we net name diverse gerechten met vis; we hebben heerlijk gegeten.

Willems
23 mei 2021
Sylvia v Scherpenzeel
23 mei 2021

Zeer tevreden.Superlekker eten..Netjes in bakjes,voldoende hoeveelheid.Top👍🏻

Jan Schreuder
22 mei 2021

Prima verzorgd maar haal die 10 cent voor de plastic zak ( is papier overigens) van de rekening en dat kwartje voor overmaken via IDeal. Stop dat in de prijs, zoals anderen doen.

Rene
22 mei 2021

Was weer erg lekker

Henry
22 mei 2021

Super

Lucia
22 mei 2021

Weer heerlijk genoten. Het was perfect, dank je wel

Djalisah
21 mei 2021

Super lekker en smaakvol eten! Er is echt geen beter Aziatisch restaurant dan dit. Ruim voldoende eten, snelle bezorging en vriendelijke mensen. Er is geen betere dan dit!

Lindsey
21 mei 2021

Drie verschillende wokjes besteld en ze waren alle drie heerlijk! Nog warm en vlees was lekker mals. Zeker het geld waard. Na één wokje zit je gegarandeerd de rest van de middag vol.

Jongerius
19 mei 2021

Het was weer geweldig lekker.

Postema
18 mei 2021

Maissoep besteld, helaas weer wortel en doperwten in de soep. Het lijkt meer een groentesoep dan de maissoep zoals mijn oma die vroeger maakte. Het is elke keer afwachten wat je krijgt, de ene keer zit er alleen mais in, de andere keer is er groente over die in de soep wordt verwerkt. De hoeveelheid mais is een beetje treurig. Tot slot, er wordt zonder te vragen €0,10 voor een plastic tas bijgeteld + €0,25 transactiekosten voor een iDeal betaling. Waarom?!?! Er zit niet eens een plastic tas bij en serieus, transactiekosten doorberekenen bij een bestelling van bijna €50,-. Natuurlijk gaat het niet om die €0,35 maar dit is echt een principekwestie. Jullie zijn niet de eerste en beste Chinees om de hoek, dan siert het je niet als bedrijf om dit soort kosten door te berekenen.

Mieke Steenman
17 mei 2021

Makkelijk online te bestellen, snelle reactie, bezorging perfect op tijd 👍👍

Ester
17 mei 2021

Bezorger was netjes op tijd en het eten was prima. Kleine opmerking: een crunch box mag wel iets knapperiger.

Inge van Mierlo
17 mei 2021

altijd prima en ook op tijd bezorgd !!!

Gudie
16 mei 2021

Altijd keurig op tijd/snel en zeer smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce Roggen
16 mei 2021

Erg lekker! Portie vegetarische sushi was vernieuwd, prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mart van de Donk
16 mei 2021
M.a.w.Bogers
15 mei 2021

Alles was zeer smaakvol ,vooral de groente bij het maandmenu waren heerlijk.

Piet
15 mei 2021

Goed, zoals altijd.

C. De Proost
14 mei 2021

Pas laat op de avond besteld. Maar ook dan echt heerlijk.

Rob lodewijks
14 mei 2021

Was super lekker en meer dan genoeg

Marie-José Van Oers
14 mei 2021

In 1 woord. Fantastisch

Tom
13 mei 2021

Heerlijk gegeten. Sushi vol smaak, pokebowl top en beef heel zacht. Bezorging mooi op tijd op druk moment

Els
13 mei 2021

op afgesproken tijd (vriendelijk) bezorgd en heel goed en lekker eten

Adri van Loon
12 mei 2021

Het was weer heerlijk als altijd. Bezorging ruim 20 min eerder dan aangegeven. Dus helemaal goed!

GA
12 mei 2021
Banerjee
11 mei 2021

Lekker eten, goede service!

J de Kruijf
10 mei 2021

Alles was goed

Sabine
9 mei 2021

Top levering, prijs/kwaliteit eten uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

frank
9 mei 2021
wim. verhulst
9 mei 2021

Geweldige sushi box van de maand mei.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maya
9 mei 2021

Het eten was voortreffelijk maar ipv 17.30 uur werd het al om 17.10 uur bezorgd, 20 min. eerder is echt veel te vroeg!!! Niet fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rolf Creemers
9 mei 2021

Super zoals altijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renshoff
9 mei 2021

Via internet besteld, lange bezorgtijd! Telefonisch contact om toch zelf af te halen, dat was maar een half uur wachttijd, vervolgens stonden we na aankomst van de afgesproken tijd nog dik een half uur te wachten terwijl de bestelling toch bezorgd werd!!! Slecht gecommuniceerd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcella
9 mei 2021

Wederom weer heerlijk ! Tijdens Moederdag op tijd geleverd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick de vries
9 mei 2021

Ik had een bezorgtijdstip van 17.45 gezet, het werft al om 17.10 bezorgd Helaas viel hierdoor de verrassing een beetje in het water. Ik begrijp dat het niet exact de aangevraagde tijd is, maar ik woon 2.5 km van oriental greenhouse af, dus dit had echt wel beter gekund.

Henry
9 mei 2021

De allerlekkerste gerechten en altijd vers en top kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M van Gastel
9 mei 2021

Deze bestelling viel echt tegen! De vis met zoetzure saus en garnalen waren erg taai. Tja tsieu zaten best veel vette stukjes tussen. Echt super jammer want wij zijn wel beter gewend.

Erik
9 mei 2021

Eigenlijk geen toelichting nodig. Zoals altijd heerlijk gegeten, keurig verzorgd op- en top geleverd.

Chantal de Proost
9 mei 2021

Het was echt overheerlijk, zoals gewoonlijk!!

Yvonne voets
8 mei 2021

Jullie wasabi is veranderd de oude die jullie eerste maakte vinden ze hier lekkerder 🍀dankbaar voor jullie goede zorgen altijd 👍

Edu
8 mei 2021

niets op aan te merken, 't was weer heerlijk en keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

Mirella
7 mei 2021

Alles was lekker! En goed op tijd bezorgd.

Lucia
6 mei 2021

Het was weer genieten! Snelle levering, eten was nog lekker warm. Ik heb er van genoten, dank je wel!👍🏻👍🏻

Paul
6 mei 2021

Precies op tijd geleverd, heerlijk gegeten. Kan niet beter.

Jelte
5 mei 2021

pokebowl was lekker, net zoals de vorige 4 keer dus top. eten kwam precies op de tijd die ik had aangegeven

Avd
5 mei 2021

De soep was heerlijk, de eerste paar hapjes poke bowl ook totdat ik een donkere haar tegen kwam....

Nellie van Kasteren
4 mei 2021

Zoals altijd was het helemaal goed

Mayke
4 mei 2021
Jose Verspaget
4 mei 2021

Het eten was op zich heel lekker zoals gebruikelijk, we hebben alleen ontzettende buikloop gehad na dit eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Foolen
3 mei 2021

Zoals altijd was het eten weer erg lekker. Het enige min puntje deze keer was :het eten was niet warm genoeg!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan vd Eijnden
3 mei 2021

hallo wij hebben al een paar keer bij u besteld altijd top maar de laatste keer sushi was niet zo goed het leek of de sushi bevroren is geweest de sushi had weinig smaak en was erg koud en droog en dat voor die prijs jammer ????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.Hens
3 mei 2021

Alles was prima, keuring op tijd,maaltijden heerlijk. Alleen een beetje kinderachtig 10 cent rekenen voor een plastic zak en alles in papieren zakken leveren

Petra
3 mei 2021

Top eten, snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maike Saes
3 mei 2021

Ik heb lekker gegeten en de bezorger was ruimschoots op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
2 mei 2021

Bijzonder, dat jullie vragen om houten stokjes achterwege te laten om milieuredenen, maar vervolgens de spekkoek in een plastic trommeltje verpakken. Spekkoek kan best een een foliepapiertje of kartonnen (gebald)doosje.

Sonja de langen
2 mei 2021

Was prima op tijd gebracht. Bijna op de minuut. Fijn om er niet op te hoeven wachten.het eten was erg lekker en vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joep van den Heuvel
2 mei 2021

Zoals altijd!!! Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WFP.Tielemans
2 mei 2021
Frank
1 mei 2021
Toosje van Daal
1 mei 2021
Frans en Inge van Mierlo
1 mei 2021

Zoals gewoonlijk weer heel goed en lekker, bezorging ook helemaal optijd. Dus al met al TOPPIE !!!

Klein
30 april 2021

Het was weer smullen geblazen

Petra
28 april 2021

Snelle bezorging en heerlijk gegeten.

Kuijpers
28 april 2021

Top service, perfect op tijd. Helaas 1 kip gerecht vol met scherpe kippenbotjes, zat dermate vol dat we het gerecht hebben weggegooid.... verders van zeer goede kwaliteit

Jan Luyt
28 april 2021
Lucia
27 april 2021

Mooi op tijd geleverd! Het eten was heerlijk, wij hebben genoten, dank je wel!!

Marie-Jose
27 april 2021
Lidewij
27 april 2021

Heerlijk! 3 dagen van kunnen eten!

Annette
27 april 2021

Het was weer uit de kunst zoals elke keer. Ik heb 1 opmerking: ik wilde bij mijn bestelling 1 kleine nasi met vlees en 1 kleine bami met vlees aanklikken, maar dat kan niet in het bestelsysteem.... ligt dit aan mij of is dit niet ingeprogrammeerd?

Mariska en Steph de graaf
27 april 2021

Heel erg genoten van de kreeft en udon noodles.

Monique
27 april 2021

De bezorger deed er 25 min over om hier te komen, terwijl het 10 min lopen is. Het eten was niet echt warm meer 🙄

Lentz
27 april 2021

Voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
27 april 2021

Top

Carmin Karasic
27 april 2021

The food is delicious! It arrives hot and quickly.

Thomas en Laura
27 april 2021

Heerlijke verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L van Lieshout
26 april 2021

jammer het niet helemaal duidelijkheid is over het glutenvrij eten. We hebben allemaal HEERLIJK gegeten. Mijn complimenten voor jullie!

Rutger
26 april 2021
Even Wellness
26 april 2021

TOP

Lisa
26 april 2021

Super lekker!

Pepijn Holla
26 april 2021

Het was weer Heerlijk

Roel Janssen
26 april 2021

Weinig smaak aan de kip kerrie dit keer helaas. Geen pit en flauw.

Arnout V.
22 april 2021

Prima Chinese rijsttafel voor 2 personen, zeer uitgebreid en royale porties. Keurig op tijd bezorgd en warm. Aanrader!

Jiri
21 april 2021
Peter
21 april 2021

Lekker eten, en exact op tijd volgens afspraak bezorgd.

Yvonne de Cock
21 april 2021

Jammer dat het eten niet meer warm was. Anders was het helemaal perfect

Sabi
20 april 2021
Piet Kramer
19 april 2021
Sylvia van Tongeren
19 april 2021

het eten was koud en dat is jammer. het moest in de magnetron en dat komt helaas de smaak niet te goede. vers is toch het lekkerst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
18 april 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. Boorsma
18 april 2021

Bezorging exact op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JH
18 april 2021

Helaas was het eten niet pittig zoals verwacht en ook aan de koude kant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
18 april 2021

Het was weer heerlijk!

Marinus van den Brok
18 april 2021

Perfect die kwaliteit en de bezorging is ook goed

Marinus van den Brok
18 april 2021

Perfect die kwaliteit en de bezorging is ook goed

Marinus van den Brok
18 april 2021

Perfect die kwaliteit en de bezorging is ook goed

Ursula
18 april 2021

Was weer heerlijk

Ank
17 april 2021

Iedere keer weer een feestje!! Overheerlijk dat maandmenu

Miriam
17 april 2021

Super super lekker Bedankt!

Niet
17 april 2021

Perfect verzorgd en heerlijke gerechten

C Honing
16 april 2021

Prima,

patrick
16 april 2021

was weer smullen👌

Juliette
16 april 2021
Peels
15 april 2021

Het is wederom goed bevallen. Het blijft natuurlijk leuker om bij jullie in 't restaurant te komen eten maar dit is n goed alternatief!

Woerdman
15 april 2021

Het eten was heerlijk! Enige puntje was dat de bami niet meer warm was, de rest was wel prima op temperatuur.

Maike
14 april 2021

Het eten was lekker en vers. En de bezorger vriendelijk en op tijd.

Butter
14 april 2021

Lekker eten maar ze zijn wel de kroepoek vergeten en dat kon achteraf bezorgd worden.

even wellness
14 april 2021

gasten van de wellness zijn altijd dik tevreden

Ad Versmissen
14 april 2021

Heel goed

Harry FN Duckers
13 april 2021

Toppertje, heerlijk eten 🤙

Wim Verheggen
13 april 2021
Chantal de Proost
12 april 2021

Dit was echt weer overheerlijk. Super vers! Babi pangang viel uit elkaar zo mals. Lekker warm, complimenten!

Jeroen
12 april 2021

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ajstaals
11 april 2021

x

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
11 april 2021

Keurig op afgesproken tijdstip, goed warm en heerlijke gerechten. Best aan de prijs, maar waar voor je geld 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjef
11 april 2021

Heerlijke menu's goed van smaak. Voldoende warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
11 april 2021

Prima via app besteld. Stond keurig op tijd klaar. En zoals altijd Heeeeerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harri
11 april 2021
Marjo La Grouw
11 april 2021

Waren keurig op tijd. Soms wordt er weleens iets vergeten , nu alles erbij. En we hebben heerlijk gegeten.

Chris Hoeppertz
10 april 2021

Heerlijk eten en goede service bij het ophalen in Coronatijd.

Van Nimwegen
10 april 2021

Was weer super

BDR
9 april 2021

Grootste deel was koud bij bezorging helaas.

Vrijsen
8 april 2021

Jammer dat het niet echt warm was

Daniel
8 april 2021

Altijd netjes op tijd, meer dan genoeg (ook niet te veel), en allemaal super lekker!

Rian
8 april 2021

Het was weer heerlijk zoals gewoonlijk! Ook gemakkelijk dat ik het online kon bestellen. Toen ik daar was kon ik het meteen meenemen.

Jeroen
7 april 2021

Het was heerlijk en perfect op tijd

Chantal de Proost
6 april 2021

Normaal altijd superlekker. Nooit iets te klagen. Alleen nu was t koud en de babi pangang taai. Maar nog nooit gehad, kan natuurlijk iedereen gebeuren.

Mathieu Rutten
6 april 2021

tempura is bij nader beschouwing niet echt geschikt voor bezorging; dat moet echt binnen 1 minuut genuttigd worden (maar was nog "redelijk") 1 (zegge een) brownie als toetje voor twee personen is "wat mager" het is dat we een extra portie mihoen besteld hadden; wat bij het menu zat voor twee personen is ook wat karig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
6 april 2021

Bezorging is top, warm en op het gewenste tijdstip. Vleesgerechten zijn erg lekker, geen opmerkingen daarover, verder mag wat mij betreft de tofu in kleinere blokjes gesneden worden ipv 2 x 2 cm en wat minder saus bij de boontjes, maar dat is wel persoonlijk denk ik. Was gewoon weer erg lekker, maar ben niet anders gewend van Oriental Greenhouse.

Jan Luyt
6 april 2021

De nasi goreng, die extra besteld was, was niet gebakken, zoals dat hoort. Het was gewoon witte rijst met heel kleine stukjes prei, ham en ei. Janmer!

Jan Meyer
6 april 2021

De nasi mag iets meer gebakken zijn , het was nu meer witte rijst met ei, maar de kwaliteit is 100%

Esther
5 april 2021

Wederom genoten!

M
5 april 2021
Franz
5 april 2021

Uitstekend. Goed van smaak. Punctueel bezorgd. Top.

Smeisackers
5 april 2021

Zo als altijd heerlijk gegeten. Kijk er naar uit wanneer we weer gezellig kunnen tafelen bij jullie.

M. van Mierlo
5 april 2021

In het verleden een goede ervaring gehad in het restaurant zelf. Nu was de ervaring wat minder. Het groetengerecht en de fijne bami waren niet smaakvol. De kerriesoep was lekker van smaak maar iets te waterig. Gerechten zijn warm bezorgd.

Anja
5 april 2021

👍 Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lemmens
5 april 2021
annie van kemenade
5 april 2021

het was de eerste keer dat ik bestelde het eten was zeer goed maar toch een min puntje jet vlees van de babipangang was zeer taai en dat vond ik zo jammer om dat ik dat zo lekker vind

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
4 april 2021

Wat was het weer heerlijk! En goede porties ook. En de bezorging was top, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pien
4 april 2021

Prima kwaliteit, keurig op tijd bezorgd, een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.F.P. Tielemans
4 april 2021

Super maaltijd, duidelijke website en punctuele bezorging. Aanrader !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lenie Murk- van den Boomen
4 april 2021

Zoals altijd,super lekker,lekker warm en op afgesproken tijd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.