Beoordelingen van Oriental Green House Eindhoven

Recente recensies

5.0
Yvonne
vandaag
Joost B
gisteren

10 min te vroeg. Dat gebeurt niet vaak. En zalige sushi

Jeroen
gisteren
Emma Eltink
gisteren

De sushi was bijzonder lekker!

Evgenia Gudkova
gisteren

Quality is good. I am normally picking up my orders myself. But 2nd time in a raw I had to wait additional 20/25 min to get my order. I expect more realistic pick up time communicated.

Barbara
21 januari 2022

Simpelweg altijd goede en smaakvolle producten, snelle bezorging. Niks te verbeteren.

Eveline
21 januari 2022
Mary
21 januari 2022

Het eten was heerlijk en het werd precies op tijd bezorgd

Martijn
20 januari 2022

Goed eten 😁

Ton
19 januari 2022

De vorige keer hebben wij voortreffelijk genoten van het bestelde waarvoor dank. Nu moesten en lang wachten op onze bestelling en het eten was lauw en de bami minder dan lauw. Het eten was vlak en de groenten hadden echt weinig smaak. Jammer. Volgende keer beter want we gaan het toch weer proberen. Groet en fijne avond Ton

Margriet Mols
18 januari 2022

Het was heerlijk, nog goed warm en keurig op tijd

Annette
18 januari 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk en de bezorger was keurig op tijd!

Bregje van Leeuwen
18 januari 2022

Alles was echt veel te zout

Emmy de Ligny-Jansen
17 januari 2022

Heerlijk vers en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
17 januari 2022

Geweldig. Was erg lekker!

Van de langenberg
17 januari 2022

Heerlijk gegeten en supersnel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk wels
16 januari 2022
Lars
16 januari 2022

Weer heerlijk en mooi op tijd.👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivo
16 januari 2022

Lekker gegeten en bezorging prima op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vonne
16 januari 2022

Bestelling was 20 min later bezorgd. Uiteindelijk zelf gebeld met de vraag waar de bestelling bleef. Het is klantvriendelijker als ze zelf een berichtje hierover hadden gestuurd. Indische rijsttafel: de smaken vielen erg tegen: gerechten waren óf te heftig gekruid óf te zout. Boontjes waren erg slap. De tofu had geen smaak en erg droog. De sushi en sushibowl waren wel lekker van smaak zoals we gewend zijn van OGH.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja de Wit
16 januari 2022

Onze eerste bestelling daar is heel goed bevallen. Zeer zeker een aanrader.

Frank Bekkers
16 januari 2022

De gerechten waren heerlijk en de service was top kijkend naar de bezorging. Vooral zo doorgaan!

Henk Guitjens
15 januari 2022

Perfect was het en heerlijk gegeten 👍🤜🤛

Andy
15 januari 2022

Order klopt precies en was nog lekker warm toen het aan kwam, zo ken ik oriental greenhouse, top !

Rob van den Eijnden
14 januari 2022

Maandmenu Januari 2022, bijna alles smaakvol, alleen helaas de vis teveel smaak naar deeg.

H Bröcheler
14 januari 2022

meer dan voldoende en goed van smaak. Is voor herhaling varbaar/

Jan Meyer
14 januari 2022

Perfect op tijd bezorgd De kwaliteit van het gerecht is zoals altijd uitzonderlijk

M. Moonen
12 januari 2022

In het hoofdgerecht waren veel uien, terwijl ik toch doorgegeven had geen uien. Dat was heel jammer.

René
12 januari 2022

Dit was weer smullen! Een keer gekozen om lekker te lunchen met lekkers van Oriëntal Green House en dat is gelukt en door iedereen goed bevallen!

DeJager
11 januari 2022

Eten was niet helemaal goed aangekomen. 1 of twee bakjes eten waren open. Hierdoor waren de sausen uit de bakjes gelopen en was het eten koud. Niet zoals ik het gewend ben en heel erg jammer!

Karin
10 januari 2022

Alle gerechten waren heerlijk. De bezorging was prima en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
10 januari 2022

Prima op tijd bezorgd en eten was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieth
9 januari 2022

Beste mensen, t was weer een heerlijke maaltijd met dat super garnalengerecht van jullie! Niets aan veranderen!!

Elly de Bruijn
9 januari 2022

Het maandmenu was voortreffelijk en we hebben genoten. De bijgestelde soep ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henry
9 januari 2022
G.venema
9 januari 2022

Het eten was lauw toe het hier aankwam... Ook de smaak was niet wat ik verwachtte. Jammer van het geld.

Mark
9 januari 2022

Goede communicatie over bestel- en bezorgtraject! Heerlijk eten! Meeeeerr dan genoeg!

Rita
9 januari 2022

Super lekker eten een echte aanrader 👍

Liszy
8 januari 2022
Fred
8 januari 2022

alles lekker en warm hij was zlfs te vroeg

Rob
7 januari 2022

Eten was heerlijk, en bestelling kwam keurig op tijd. Prima zo

Mike
5 januari 2022

Altijd goed en keurig op tijd

Renboe
4 januari 2022
R
3 januari 2022

Afgelopen maandag exact hetzelfde besteld. En toen kreeg ik veel garnalen in een groot bakje, en was er zoals altijd geluisterd naar mijn opmerkingen. Wat erg fijn is! Vandaag kreeg ik dus maar de helft van de garnalen in vergelijking tot de vorige keer. En was er dus ook niet geluisterd naar mijn opmerkingen. Erg jammer, ik hoop dat dit eenmalig was en ik eventueel de volgende keer weer de ervaring en portie grootte krijg zoals ik van jullie gewend ben!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andy
3 januari 2022

Mijn bestelling van gisterenavond duurt bijna ander half uur voor dat het geleverd was en het was een beetje koud en dit vind ik vreemd aangezien ik ong 5 minuten van jullie vandaan wonen. En dit is niet de eerste keer. Vond dat er te veel uien werd gebruikt en dit overheerst de smaak van de rest. Er was ook wat maize in mijn bakje terwijl ik had gevraagd zonder maize. Beetje jammer, hopelijk volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorie Smits
3 januari 2022

Opnieuw weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debby
3 januari 2022

Bezorging volgens afspraak keurig op tijd. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Meyer
3 januari 2022

Er is eigenlijk niets wat ik er over kan zeggen want het is altijd perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarie
3 januari 2022

Zowel een chinese rijsttafel (1p) als Sushi favorites box besteld. Super kwaliteit, lekker verse producten, goede smaak, Green House chicken special is erg lekker, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Le blanc
3 januari 2022
Harry FN Duckers
2 januari 2021

Altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andy
2 januari 2021

De tonijn sashimi was aan de harde kant, de rest was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Hendriks
2 januari 2021
Maarten
2 januari 2021

Heerlijke super verse en zeer smaakvolle sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelies Dekkers
2 januari 2021

Het leek wel of de deksel van het zoutpotje was gevallen,de tjap tjoi was zo zout dat we hem hebben weg gegooid. Sorry deze bestelling was niet van wat we gewend waren van jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manuela
2 januari 2021

Hele vriendelijke bezorger..alles netjes ingepakt en heerlijk warm..dus ook heerlijk gegeten..gaan we zeker vaker doen..complimenten

Joost van der Linden
2 januari 2021

👍🏻🍀😊

Collart
2 januari 2021
Hans
2 januari 2021

de bezorger kwam precies op het afgesproken tijdstip, het eten was nog goed warm (we wonen toch best op een afstandje ) en het eten was natuurlijk lekker.

Moontje
2 januari 2021

Garnalen met bami en beef met bami besteld. Beide zeer smakelijk bereid. Ruim voldoende garnalen en beef. Had wat meer groenten mogen bevatten, nu alleen lente-ui. Bezorgen duurde ongeveer een uur, best lang. Werd keurig afgeleverd, netjes verpakt, goed warm, vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar.

Marc
1 januari 2021

Echt goed sushi. Niet teveel rijst en juist veel vis en andere ingrediënten. Wellicht wat duurder dan sommige andere sushi concepten, maar de hoge kwaliteit is dat meer dan waard. Voor ons een blijvertjes

Diana vd Oetelaar
1 januari 2021

Het eten was weer fantastisch, heerlijke sushi. Lekkere gerechten. Vers bereid. Goed warm bezorgd.

GAE.Lamaaffar-van Oudheusden
1 januari 2021

Geweldig in alle opzichten!!!!

Arnold Hamelink
1 januari 2021

Perfect de eerste keer dat ik bij Oriental Green House bestel. Er zullen er zeker meer volgen.

Peter
1 januari 2021

Helaas was het eten koud en slecht zowel mijn man en ik hebben buikgriep gekregen na het eten! Ook hadden we kroepoek besteld en betaald maar helaas niet geleverd. Jammer dit is de 1e keer dat we dit zo ervaren hebben

Lenie Murk- van den Boomen
31 december 2021

Op tijd bezorgd,lekker warm en zoals gewoonlijk heerlijk

Will van Galen
31 december 2021
Angela
31 december 2021

De hot and sour soep was waterig en smakeloos. Heel vreemd. Er is een compensatie aangeboden om de soep te verrekenen met een volgende bestelling. Netjes!

Aprillorna
31 december 2021

Hoge kwaliteit weer. Complimenten!

Annelies Brood
31 december 2021

Top. Zoals altijd!

A.M.E colombon
31 december 2021
Will van der Maarel
30 december 2021

Het eten was lekker, maar helaas niet warm genoeg.

Rob van Otterdijk
30 december 2021

Heerlijk. En bovenal de loempia met eend.

karin
30 december 2021

-

Angela
29 december 2021
Evelien
29 december 2021
Peeters
29 december 2021

Lekkere producten van een goede kwaliteit. Bezorger mooi op tijd en zeer vriendelijk. Lekker gegeten.

M.Moonen
29 december 2021

Het was weer heerlijk.

Chris Boere
29 december 2021

Erg lekker. Overigens zelf samengesteld menu. Had wel wat warmer gemogen.

Muller
28 december 2021

Prima op tijd bezorgHeerlijk eten

Patricia van der Heijden
27 december 2021

Heerlijk. Ruime keuze, alles lekker en meer dan genoeg.

Van Thoor
27 december 2021

Te vroeg bezorgd en grotendeels te koud

Robert
27 december 2021

Altijd kwaliteit bij het Oriental Greenhouse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
27 december 2021
Ilse Posthumus
26 december 2021

Heerlijk gegeten, bestellen goed gestroomlijnd en bezorging op tijd en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandor
26 december 2021

Verbeterpunt: chinese bami-bakjes helemaal vullen! Verder was alles prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liliane Melters
26 december 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guus jansen
26 december 2021

Heerlijk gegeten, maandmenu prima bevallen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huub
26 december 2021

Super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
26 december 2021

De kwaliteit van de sushi was minder, aantal stukjes zalm Nigiri smaakten muf/oud? en hierdoor niet geheel opgegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. Raaijmakers
26 december 2021

We hadden het weekmenu voor 2 personen, waar me met drietjes ruimschoots van hebben gegeten. Het was heerlijk en lekker warm.

Geven
26 december 2021

Was weer heerlijk en zelfs in deze drukke tijd op tijd geleverd

Marianne Kesseler
26 december 2021

Wederom heerlijk gegeten !,Alles lekker vers.

Huub
26 december 2021

Goed snel en prima van kwaliteit en smaakvol bereid

JM Lodewijks
26 december 2021

Was super lekker alleen had iets warmer gemogen

Lieke
25 december 2021

Heerlijk verse sushi en bezorging stipt op tijd, zelfs op 1e kerstdag!

Broekx
25 december 2021

Het bezorgde eten was koud. Dit ben ik niet gewend van Orientalgreenhouse. Natuurlijk zijn er excuses in deze tijd maar geef dit van te voren aan met een warmmaak instructie.

Pierre van Lierop
25 december 2021

Ook op 1ste kerstdag Service ✅ Levering ✅ Kwaliteit ✅ Hoeveelheid ✅

Helène
25 december 2021

Keurig op tijd,altijd een verwennerij.

Marlies
25 december 2021
L. Verhulst
24 december 2021

Vreemd dat we nu voor de bezorging moesten betalen. Voorheen niet.

Alberts
24 december 2021

Heerlijk gegeten

RvH
24 december 2021

Netjes op tijd bezorgd, zelfs met de feestdagen in de decembermaand. Alles smaakte heerlijk vers en was ook nog goed warm toen het bezorgd werd! Complimenten!

Patricia
24 december 2021

Beste sushi in Eindhoven ❤️

Jaimy
24 december 2021

Heerlijk en perfect op tijd, bedankt!

Olga
23 december 2021
Sylvia
23 december 2021

Heerlijke, goed gevulde pokebowl en ontzettend goed van smaak!

Marc Dubach
23 december 2021

Extra rekening gehouden met een jarige! Heel fijn. Net als de lunch trouwens. Sushi lunch box een grote aanrader!

Marten De Lange
22 december 2021
Rob
22 december 2021

Top maaltijd! Nog betere bezorging, precies op tijd, nette, vriendelijke bezorger

Walter
20 december 2021

Levering precies op tijd,warm eten en eten was heerlijk.

vd Heijden
20 december 2021

Helaas de kwaliteit heel veel minder dan gebruikelijk. Probeer jullie “beter dan gemiddeld” standaard hoog te houden. Volgende keer hopen we weer een normale, goede kwaliteit te krijgen…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kurt vangermeersch
20 december 2021

Mijn beoordeling zegt al genoeg. Een welverdiende pluim!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre
20 december 2021

Wederom heerlijk gegeten met verse sushi en Chinees gerecht. Bezorging was snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rebecca driessen
19 december 2021

Bezorger was vriendelijk alleen het eten was ijskoud. Daarbij waren ze ook een bak bami vergeten. 80 euro betaald voor koud eten wat niet compleet was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wich
19 december 2021

Heerlijke rijsttafel, Mooi op tijd bezorgd!

Van Loon
19 december 2021

Helaas 1 gerecht vergeten te bezorgen, maar direct prima opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van den Brink
19 december 2021

Niet slecht maar had er meer van verwacht. En dan 2 loempia met eend besteld (en betaald), maar 1 gekregen een de ander was een vega mini loempia. De grote nasi met vlees bleek een standaard bak witte rijst met een paar flinters ham, daar betaal je dan 4,75 voor!

Annemarie colombon
17 december 2021

Eten was lauw omdat het bezorgd werd door fietskoerier

Marlies
17 december 2021

Altijd perfect

Pierre
15 december 2021

Bezorger stond op verkeerd adres in eerste instantie. Andere naam en ander nummer. LEZEN.

Andy
13 december 2021

Eten hoog qualiteit / lekker. Eten bezorgd snel en nog goed warm. Ik heb gevraagd of ik mijn bestelling aagepst kon worden en dat hebben ze fewoon gedaan. Oriental greenhouse hoog waarschijnlijk de beste chinese/ aziatische restaurant in de 040 en omgeving !

Even Wellness
13 december 2021
leonie kaufman
13 december 2021
Frank
13 december 2021

Veel lekkerder dan het eten van de 'gewone Chinees ', het eten kwam op tijd en was nog lekker warm. thxs Anita & Co

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
13 december 2021

Het eten was niet warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline van Ampting
12 december 2021

Het eten was erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Luyt
12 december 2021
Wilma Harks
11 december 2021

Zoals gewend, super

Eddy
11 december 2021
Niene Lardinois
11 december 2021

De nasi (smaak was trouwens uitstekend!) had van mij wat meer gebakken gemogen.

Liszy
10 december 2021
Cyriel
10 december 2021

Mijn bestelling was koud en daardoor niet lekker. Voor mij was dit een grote teleurstelling! Jammer.

wies gordon-roelofs
9 december 2021

al vele malen genoten van door U geleverde maaltijden

R.O.
8 december 2021

Helaas een hele lange zwarte haar in de bami. Verder alles oke.....

Jan Elants
6 december 2021

Perfect op tijd geleverd en de smaken zijn prima. Goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toon Versantvoort
6 december 2021

Eten was te vroeg en niet warm, lauw zelfs. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DD
6 december 2021

Al meer dan 20 jaar HÉT adres voor 'De Oosterse Keuken'. Binnen 20 minuten bezorgd, alles goed warm, heerlijk gegeten! Mals, vers, alles goed op smaak, Top Top Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion v uijtregt
5 december 2021

Het eten was erg goed en de bezorgtijd was ook snel Dank je v d goede xorg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geven
5 december 2021

Helaas iets fout gegaan en is niet geleverd.is geannuleerd en krijg mijn geld terug. Heel jammer want het eten is altijd heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Desriac
5 december 2021

Heerlijk gegeten, helemaal niet zoet zoals bij andere Aziatische restaurants. TOP

Goeij
4 december 2021
Hanneke
4 december 2021
Ria van Dommelen
4 december 2021

Zoals altijd heel goed en lekker ,meestal besteld mijn dochter. Ik wilde mijn kado bonnen inleveren maar dat pakte de code niet

Willem van den Bungelaar
3 december 2021

Top sushi

Monique
3 december 2021

Heerlijk en mooi op tijd

Marty
2 december 2021

Was helaas (weer) wat te zout. Eten had warmer mogen zijn. Mooi op tijd bezorgd.

Miek
2 december 2021

Jammer dat voor alles extra betaald moet worden: papieren zak 10ct. overboeking 25ct. in het verleden postcode 5503 gratis nu € 4,00. Ik verwacht dat wij NIETS meer laten bezorgen. Jammer !

René
1 december 2021

Het was gewoonweg zalig! Heerlijk gegeten en de kleine man ook!

Marlies
30 november 2021

Verslavend Lekker !

RD
29 november 2021
Peter
29 november 2021

Vlees van de Babi pangang was droog en heel weinig saus , en de sate was erg zout . Verder was het heerlijk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Piters
29 november 2021

Heerlijk gegeten! Miste alleen dat krokante laagje aan het varkensvlees dat Babi Pangang zo kenmerkt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. de Greef
29 november 2021

Heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Catharina Lampe
28 november 2021

Ben al jaren bekend met u keuken en kwaliteit. Mocht opnieuw genieten. Klein puntje hetgeen ik al aan de bezorger heb gemeld. Verander de tekst op uw website. Bij afrekenen zie je staan dat men voor een PLASTIC zakje moet betalen. Riep irritatie op ……dat plastic. Gelukkig was het een papieren zak. Dank U

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Blackss
28 november 2021
Jeanny raymakers
27 november 2021

Het eten was heel lekker de bezorging was mooi op tijd ben zeer tevreden

Marlies
27 november 2021

We hebben wederom ontzettend lekker gegeten.

Bruins
27 november 2021
L. Verhulst
26 november 2021
Annemarie colombon
24 november 2021

Eten Was niet warm.

Mieke Steenman
23 november 2021

Heerlijk eten !!

Goeij
22 november 2021

Vandaag minder dan anders. Vlees mindere kwaliteit en de bestelling was open gegaan waardoor de saus door de tas zat.

Mariette Crombach
22 november 2021

Vreselijk vies

Ad vd Heuvel
22 november 2021

Makkelijk bestellen,Lekkere gerechten en een punctuele bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lenie Murk
20 november 2021

Zoals gewoonlijk,wederom super heerlijke Indische rijsttafel ,

Rob
20 november 2021
Leonie kaufnan
20 november 2021
Marco Mertens
19 november 2021

Heerlijk gegeten. en een extra compliment aan het zeer vriendelijke en plezierige personeel. echt TOP

Pien de Haan
18 november 2021

Prima prijs/kwaliteits verhouding! Een aanrader!

Ildikó
17 november 2021

Prima manier om te bestellen. Bezorging precies op tijd en eten smaakt uitstekend.

Esther van Aken-Pollmann
15 november 2021

Matige sushi. Prijs kwaliteit niet in verhouding helaas. Rijst was wat droog en vis niet “zacht”. 2 boxen besteld maar in verhouding erg veel “goedkope sushi”.

Simone
15 november 2021

Lekker eten, zeer goede kwaliteit en volop keuze, dus voor iedereen hebben ze wel iets naar wens. Het eten wordt netjes verpakt en de hoeveelheden zijn prima wat ons betreft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
15 november 2021

Weer heerlijk gegeten, en op exact de gevraagde tijd bezord.

Hans Hendriks
14 november 2021

Het waren overheerlijke gerechten. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja De Haan
14 november 2021

De Indische rijsttafel is van een prima kwaliteit , gevarieerd, smaakvol en uitgebreid genoeg. Vlotte bezorging en alles was nog warm en zag er goed verzorgd uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P Meijer
14 november 2021

Het was weer heerlijk en op tijd bezorgd

Karin Van oers
14 november 2021

Helaas was t eten niet meer warm bij bezorging

Laurens
13 november 2021

Het eten was top. 1,5 uur wachten was wel te lang

EL
13 november 2021

Eigenlijk hebben we altijd een heerlijke, vers en warme maaltijd als we bij jullie bestellen. Nu kwam de bestelling 20 minuten later en het eten was al behoorlijk afgekoeld. En het beslag om de garnaal was erg dik. Je proefde eigenlijk alleen het deeg. Jammer, dat zijn we niet gewend van jullie. Hopelijk is de kwaliteit bij een volgende bezorging weer zoals we gewend zijn

A
13 november 2021

De warme gerechten waren koud!!

Jeroen
11 november 2021

altijd goed, altijd lekker

Verhagen
11 november 2021

Het was zoals altijd, super. Lekker en meer dan genoeg. Mijn dank is groot, weer lekker gegeten met de kinderen voor onze 24 jarige trouwdag.

Annemarie colombon
11 november 2021
Van gelder
8 november 2021

Top kwaliteit , vers en smaakvol en verfijnd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos Verhagen
8 november 2021

Eten was natuurlijk weer helemaal toppie, echter ik was om 17:20 bij u het eten stond al klaar terwijl ik om 17:30 afgesporoken had, gevolg het eten was aan de koude kant.

Rita
8 november 2021

Goede website. Snelle levering, vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geven
7 november 2021

Was weer heerlijk en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A Burgers
7 november 2021
Peter Kooper
7 november 2021

Super bezorging en eten ook super 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

richard
7 november 2021
Heleen
6 november 2021
Annelies
6 november 2021

Top!!

Gerda
5 november 2021

Er was iets misgegaan met de bezorging van het eten maar dat hebben ze prima opgelost door excuus aan te bieden, het eten alsnog snel te bezorgen, lekkere spekkoek en een heerlijke fles wijn erbij te leveren. Na het bezorgen hebben wij heerlijk gegeten en wij gaan zeker nogmaals bestellen!

Joost van der Linden
4 november 2021

👍🏻😊

René
2 november 2021

Wegens hoge verwachtingen omdat jullie normaal de beste sushi maken krijgen jullie deze keer 2 sterren, geen soya saus, de garnalen waren koud (ik heb exact op de opgegeven tijd op gehaald) en de avocado was niet rijp. Al met al daardoor niet de beleving waar we op hoopte.

Tonny
31 oktober 2021

Bezorging te laat 17.30 afgesproken was een zeer grote bestelling, eten ook kinderen mee, die de volgende dag naar school moeten. Was tegen 18.00 uur. Ik kreeg om 19.30 alsnog een mail dat de bezorger onderweg is. Eten was toen allang bezorgd! Foutje in de regie. Volgende keer ga ik de bestelling toch maar telefonisch plaatsen. En het eea toelichten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bontenbal
31 oktober 2021

De warme gerechten waren bijna koud Misschien iets verzinnen dat het eten dat warm moet zijn , ook echt warm is als je t gaat eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toon Versantvoort
31 oktober 2021

Heerlijk gegeten, geweldig op tijd, geen verbeterpunten ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Nasrs
30 oktober 2021

Heel smakelijk👍

Sandra vd E.
30 oktober 2021
André
30 oktober 2021

Top! Kwaliteit van sushi is altijd goed. Werd binnen half uur in Waalre afgeleverd!

Ramon
30 oktober 2021

Prima site, eenvoudig bestellen en heerlijk eten. Kleine verbetering, toon tijdstip of hoelang het duurt.

Wilma Harks
29 oktober 2021

Super eten en precies op gevraagde tijd. OGH stelt nooot teleur

Ans Vos
29 oktober 2021

Het eten was niet warm. Heb voor 2x grote mihoen betaald en kreeg klein porties

René
29 oktober 2021

Wederom goed en perfecte communicatie! Op naar de volgende bestelling! Nu al zin in!

M.stoger
29 oktober 2021

Echt genoten!

Johan
26 oktober 2021

Zoals altijd erg lekker eten de beste hier in omstreken. Wij nemen vaak de Indische rijsttafel. Erg lekker en veel verschillende gerechten.

Roy van der Heijden
25 oktober 2021

Heerlijk gegeten en ruim voldoende

J de Kruijf
25 oktober 2021

Alles naar wens

Ingrid
25 oktober 2021

Helaas was de bestelling niet compleet. De miniloempias van het maandmenu waren niet geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
24 oktober 2021

Was lekker en eerder gebracht dan verwacht ,helemaal goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
24 oktober 2021

Heerlijke gerechten,top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda van der Locht
24 oktober 2021

De lekkerste in de buurt!

M Stöger-Riedijk
24 oktober 2021
Tromp
23 oktober 2021
JJA Achten
23 oktober 2021
Annelies
22 oktober 2021
Philip
22 oktober 2021

Lekker gegeten.

srelou
22 oktober 2021

we hebben 2x moeten bellen waar de bestelling bleef. Deze was ruim een half uur te laat terwijl de bestelling ruim van te voren gedaan is.

Marlies
21 oktober 2021

Alleen 1 sausje vergeten voor over de Babi Pangang Spek, maar dat was niet zo erg. Alles smaakte voortreffelijk en kwam prachtig op tijd.

Jac Van Dongen
18 oktober 2021

bestelling prima uitgevoed op tijd. De maaltijd was prima goede combinatie mocht iets warmer zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ger van den Broek
18 oktober 2021

Bijzonder lekkere maaltijd, snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjoerd
17 oktober 2021

Snelle bezorging, eten zelf was ok, maar ook niet meer dan dat.weinig smaak en veel zoetzure smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke Jansen- van Oers
17 oktober 2021

Beste mensen, eigenlijk hebben wij altijd hele goede ervaringen met jullie heerlijke eten. Echter was de beef vanavond niet warm en de kip met zwarte bonensaus was extreem zout. De smaak van de beef was heerlijk maar de smaak van de kip was echt te zout naar onze mening. Superjammer want dit is normaal ook echt een heerlijk gerecht. Dus dat viel eerlijk gezegd vanavond wel tegen m.b.t. onze bestelling. De bezorging was daarentegen wel vlot. 19.30 uur was de verwachting en om 19 uur al aanwezig. Dit was fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjaan
17 oktober 2021
Bart
17 oktober 2021
Olaf van Kuijen
17 oktober 2021

Ik had gevraagd geen saté te leveren ivm pinda allergie… helaas toch geleverd! Verder was het eten heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rachelle
17 oktober 2021

We hadden de wokjes besteld. Het was prima, maar vond het niet speciaal en ik heb betere gegeten. Dus qua prijs kwaliteit vind ik het geen tweede keer bestellen waard.

Marvin
16 oktober 2021

altijd goed

Ellen van Gelder
15 oktober 2021

In tegenstelling tot wat wij van jullie gewend zijn was het eten dat wij gisteren afgehaald hebben een tegenvaller. De bami was niet warm en heel uitgedroogd en hard, dus niet smakelijk. De vlees gerechten waren wel prima; jammer dus

Martens
14 oktober 2021
M
14 oktober 2021
Iris
11 oktober 2021
juliette kalse
11 oktober 2021

ik had Bami besteld en betaald, het stond ook op de rekening, maar de bami zat er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maritha klijs
10 oktober 2021

Het was heerlijk en lekker warm!! En ook de tijd als gevraagd was oké!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

André
10 oktober 2021

Compliment: er was prima met onze wens (minder/geen saus) rekening gehouden en het eten was weer prima van smaak. En ook gevarieerd (maandmenu).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin Reniers
10 oktober 2021

Heerlijk eten, goede bezorging, alles was lekker warm.

Kesseler
10 oktober 2021
Anton
10 oktober 2021
Marijke
9 oktober 2021
P.Hendriks
9 oktober 2021

Op tijd gebracht zoals afgesproken zeer tevreden

Foekje Wijmenga
9 oktober 2021

Bezorging was eigenlijk 5 ☆ maar liep totaal niet synchroon met de aangegeven bezorgtijd. Eten kwam zelfs 40 min eerder!

Arie
9 oktober 2021

Lekker eten. Het zou wel leuk zijn wanneer je kleinere porties kan bestellen. Wanneer je nu met twee personen drie gerechten wil proeven heb je meteen voor een week eten in huis.

Martijn den Older
8 oktober 2021

Prima eten en lekker warm afgeleverd

Janey
7 oktober 2021

Het was heerlijk, alleen de bami was flauw. Voor de rest 👍🏼

Maria
7 oktober 2021

Heerlijk gegeten, vers en goed warm. Goede bezorging.

Arno
6 oktober 2021

Het was smaakvol

Hans van Wijngaarde
4 oktober 2021

De mini-loempias waren smakeloos...besteld bami met extra vlees..geen vlees....rest was uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G
3 oktober 2021

Smakeloos, alle smaakt beetje hetzelfde. Niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juliette
3 oktober 2021
Charlotte
1 oktober 2021
Wiecher Jan
29 september 2021

Bezorging op de minuut nauwkeurig. Kwaliteit als gewoonlijk goed.

Marjo Van den Boer
26 september 2021

Het bestellen gaat heel makkelijk via de app. Het eten was keurig op tijd bezorgd en heerlijk. Een beetje flauw vind ik het om € 0,25 voor betalen via ideal te rekenen. Dit heb ik nog nergens meegemaakt. Ook flauw dat er ook nog € 0,10 voor een plastic zakje in rekening wordt gebracht terwijl ik voor bijna € 200,00 eten had besteld. Trouwens, alles werd in papieren tassen geleverd. Groetjes, Marjo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen Bisschops
26 september 2021

Het was super lekker en vers! En perfect getimed qua bezorging. Volgende keer bestellen we weer bij jullie !

Marieth
25 september 2021

Heerlijk gegeten, verfijnde smaken en zeer ruime porties! Vlg keer bestel ik méer groenten...

Fred
24 september 2021
MLTE
24 september 2021

Lekkere smaak, lekker warm. Bezorging conform de afspraak.

Joost van der Linden
24 september 2021

👍🏻🍀

André
24 september 2021

Maandmenu, niet slecht, maar: - sommige gerechten te zout - te veel saus op babi pangang en foe yong hai - werd om 21 uur, volgens afspraak bij de bestelling, afgehaald, maar stond toen al te lang klaar, waardoor het eten niet warm genoeg meer was. Toch lekker gegeten.

De Goeij
22 september 2021

Beetje lang wachten maar dat is zeker de moeite waard. Zeer goede kwaliteit eten.

marcel
22 september 2021

Het beste afhaal en bezorgrestaurant van Eindhoven

Nienke
20 september 2021
Patrick van den Boomen
20 september 2021

Complimenten het was wederom lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert Spekman
20 september 2021

Mijn gasten vragen meestal; "Waarom ga jij je Sushi in Eindhoven halen terwijl je in Antwerpen woont?". Bij het zien en eten is het voor iedereen al snel duidelijk. Soms moet je wat meer moeite doen om het beste in huis te halen.

martien van den elzen
19 september 2021

Ja altijd net ff anders..... maar altijd beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil notten
19 september 2021

Grrrrrrr 2 keer kip ipv kip plus beef

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
19 september 2021

Zoals altijd heerlijk eten en vlotte bezorging tot de volgende keer

Van der zanden
19 september 2021

Was weer super lekker

Colombon
19 september 2021
Willem Tielemans
18 september 2021

Als eerder weer perfect!

S de Goeij
18 september 2021

Aanpassingen worden keurig verwerkt.

Monique
18 september 2021

Het was lekker maar ook weer niet bijzonder. De gepaneerde garnalen waren taai. Heb wel eens beter eten gehad van Oriëntal Greenhouse

Stef
18 september 2021

Prima kwaliteit?

Kelly
18 september 2021

Eten is altijd goed. Bezorging ook. Alleen ging de bezorging door keer anders. Volgens de mail zou ons eten om 18:35 uur bezorgd worden. Ondanks dat soms ons eten, zonder melding, iets voor 6 uur al op de stoep. Fijn dat het zo snel is, maar een melding zou fijn zijn geweest...stel dat je bv de hond net uitlaat heb je dus geen eten. .. om half 7..toen we klaar waren met eten. . Kregen wel een mail dat ons eten nu onderweg was. Dat is niet handig. . Ik wilde daarom 4 sterren voor de bezorging geven, maar het aantal sterren kan ik niet aanpassen. 5 sterren is de enige optie ( waarom? ). Op dit puntje na wat onhandig na kan zijn, zijn we al jaren trouwe klant van oriental greenhouse Eindhoven.

Meulenberg
17 september 2021

Kwaliteit was (opnieuw) prima. Teleurstellend was -voor het eerst- dat de maaltijd behoorlijk was afgekoeld.

Rolf Creemers
17 september 2021
ivo
17 september 2021
E.v.Iersel
14 september 2021

Het eten was heerlijk. De bezorging was ook perfect.

Blom
14 september 2021

Prijs-kwaliteit verhouding niet in balans met prijzen tweemaal zo hoog als gangbare “Chin.Ind.” restaurants terwijl kwaliteit gerechten niet altijd beter is. Waanzinnig dure sushi. Een compleet gerecht en de gember vergeten bij het overzetten van de online bestelling in het eigen kassasysteem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
14 september 2021

Goed klaargemaakt, maar erg saai van smaak, de Nederlandse Chinees, heel vlak allemaal. Alles smaakt hetzelfde.

Anoniem
13 september 2021