Beoordelingen van Oriental Green House Eindhoven

Recente recensies

5.0
Paul Bakker
gisteren

Eten prima, maar geld vragen voor iDeal kan echt niet. Hebben jullie liever dat ik via Thuisbezorgd bestel, daar hoeft dat niet

Anita
gisteren

Het was heerlijk en goed verzorgd! Het smaakte naar "meer"!

Annemarie
30 juni 2022

Weer heerlijk gegeten!

M. van Egmond
27 juni 2022

Ik ben beter gewend van jullie. Vlees, garnalen en loempia waren te doorbakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mertens
27 juni 2022
Slikke P Vd
27 juni 2022

Prima eten, op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P
26 juni 2022

Snel bezorgd, goede kwaliteit, warm, veel variatie en smaak. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J de Kruijf
26 juni 2022
Joost van der Linden
26 juni 2022

Prima👍🏻🍀

WFP. Tielemans
24 juni 2022

Wij hebben weer genoten van een super Aziatisch etentje. Bezorging was perfect op tijd en correct. Alles bijeen: een van de beste Aziatische restaurants in Eindhoven.

Marc
24 juni 2022
Cor Verbaant
24 juni 2022

Vers Lekker en op tijd!!

Dick Coumou
23 juni 2022

Ik bestelde een Fou Yong Hai + garnalen plus een Tjap Tjoy + kip. De Fou Yong Hai was prima, de Tjap Tjoy was slecht. Een enorme massa taugé met een paar stukjes kip, plus iets van bamboe etc. Meest waardeloze Tjap Tjoy die ik ooit gegeten heb. (Ik ben 76 jaar oud.)

Mw. G. Hajema
21 juni 2022

het eten was op verzoek mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen van Gelder
20 juni 2022

Groenten veggie lekker krokant maar weinig smaak, in combinatie met bami heel erg flauw; jammer

Lenie Murk- van den Boomen
20 juni 2022

Zoals altijd, heerlijk, mooi op tijd en lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.Collart
20 juni 2022
Frank Kuijpers
19 juni 2022

Heerlijk en optijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
17 juni 2022

Eten is super maar bewust bestel moment gekozen en waren 15 min te vroeg.

Van de Klundert
13 juni 2022

Meer smaak Meer vers meer verschillende groenten in tjaptjoy babipangang vlees roosteren kip niet te lang bakken bami wat beter op smaak. Sambal bij geven tomatensoep beter dikken met appelmoes en vullen met ei kip en groenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

m.koster
12 juni 2022

eten prima,snel le bezorging,voor de doorgekregen tijd nog.

Erik Neggers
11 juni 2022

Heerlijke gegeten Had voor afhalen gekozen Was perfect op tijd klaar

Francis Albers
11 juni 2022

Super lekker eten.

Trudy
10 juni 2022

Vindt het eten echt tegenvallen ook best veel vetstukjes aan het vlees

Marlies Maas-Buijsen
10 juni 2022
Jeroen
10 juni 2022

altijd Top

Latour
7 juni 2022
Mark van Heusden
7 juni 2022

In de stromende! regen werd het eten bezorgd voor 25 roparunners. Het was lekker. We hadden redelijk ‘normale’ gerechten die er bij onze hongerige renners goed ingingen :) Fijne bezorging, matige communicatie hierover. Heel prettig telefonisch contact en hulp vooraf - fijn allemaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C KOEDAM
6 juni 2022

Snelle bezorging en uitstekend eten. Een aanbeveling!

Davida
6 juni 2022
Jeroen
6 juni 2022

De Japanse kip was gefrituurd in oude olie.

Rob
6 juni 2022

Nasi was echt te lang gekookt en plakkerig. Nog nooit eerder meegemaakt. Ik neem aan dat het de volgende keer weer prima is zoals gebruikelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frerichs
6 juni 2022

Mooi op tijd, heerlijk gegeten,TOP 👌

San Witjes
6 juni 2022
Veronique
6 juni 2022

Het vlees en de kip waren heel taai en droog. Dus was niet te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjo La Grouw
6 juni 2022

Eerder dan aangegeven en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ank
5 juni 2022

Altijd overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

erik koster
5 juni 2022

Deze keer fout gemaakt met loempia's (wat wel vaker is). tip om de grote loempia toch maar op bestellijst te zetten? Groet, Erik

Will
5 juni 2022
Loes verbakel
3 juni 2022

Het was wel lekker ... alleen was alles niet meer warm ... weet niet of de bezorger airco in de auto heeft want dat zou verklaren waarom alles lauw of zelfs koud was . Normaal is het altijd goed warm dus denk dat dit gewoon pech hebben was.

Terry
3 juni 2022
Annelies
2 juni 2022

Weer heerlijk zoals altijd

Anoniem
2 juni 2022
Hans Hendriks
29 mei 2022

Het eten was overheerlijk en de bediening top.😊👍

Brugman
27 mei 2022

Bami niet vers

Damian Gudz
25 mei 2022
Melters
23 mei 2022

Was weer heerlijk!

Hein Lapidaire
23 mei 2022

Eindhoven, vroeger kon ik echt genieten van jullie babi langgang. Of mijn smaak of jullie recept is veranderd maar vond het niet lekker. De kip was flauw en weinig smaak en groenten. Sorry maar was niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Rooij
22 mei 2022

Het eten was heerlijk maar aan de koude kant toen het bezorgd werd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Schreuder
22 mei 2022

Alles oké! Het komt wel amateuristisch over om € o.25 te vragen voor gebruik iDeal. En bezorgkosten voor bestelling van € 70. Maak je ook niet vaak mee. Afstand is minder dan 1 km.

Harry FN Duckers
21 mei 2022

Altijd toppertje 🥳🤙

Janette van der Waal
21 mei 2022

Voor het eerst de eendloempia's genomen. Deze vonden we echt niet lekker. De rest was prima.

Cindy
21 mei 2022

Er zat best veel olie over de groeten,mag minder,maar deed niks af aan de smaak, was weer heerlijk allemaal!

Michel Hazeleger
21 mei 2022

Normaal heerlijk maar nu smaakt alles naar "plastic"... heel jammer dit.

Marieke
21 mei 2022

Voortreffelijk!

Masha
20 mei 2022

Ik ben altijd erg blij met oriental ook al is de prijs wat hoger. Maar de sushi met gefrituurde kip was echt voor de 2de keer op rij onder de maat. Geen crunchy kip en saai van smaak. Voor deze prijs weet ik niet of ik dit nogmaals ga bestellen.

Andre
18 mei 2022

Heerlijk verse sushi en super snelle bezorging. Oriental Greenhouse blijft onze favoriet

Albert Sol
18 mei 2022
Adrianne
16 mei 2022

Teveel voor 2 personen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lenie Murk- van den Boomen
15 mei 2022

Super lekker, mooi op tijd en lekker warm, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben Evers
15 mei 2022

Niet zo'n ramp maar de bestelling klopte niet, had grote nasi en bami besteld heb twee nasi gekregen alhoewel Ik liever bami heb. Maar het smaakte heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Orlando
12 mei 2022

Positief: Ons eten was ruim binnen de tijd en warm. Negatief: We hebben een Chinese rijsttafel besteld voor 3 personen, waarvan alles grotendeels te zoutig smaakte. De gepaneerde bananen leken onrijpe bananen te bevatten, die waren echt niet te eten. Ik kan nog meer minpunten noemen, maar dit was de slechtste bestelling van jullie die we ooit hebben ontvangen. Jammer, maar we zullen elders ons eten voortaan halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana Jacobs
9 mei 2022

Heerlijk gegeten en ontvangen op gevraagde tijd! Super!!

M. van Abeelen
8 mei 2022

Weer geen extra sambal. Speciaal hiervoor gevraagd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verhulst
8 mei 2022

Wel raar het dat de mail met 'dat de bezorging onderweg is'. 4 uur nadat het bezorgd is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nona
8 mei 2022

Maandmenu mei besteld voor 2 personen, alles was heerlijk en meer dan genoeg voor 3 personen

mieke Huijbregts
5 mei 2022

Niet warm !!! Smaak flauw !!!

Ferry van Amersvoort
4 mei 2022

heerlijk

Andre
3 mei 2022

Hallo. Eten blijft top! Dit keer minder goede ervaring met bezorging, duurde meer dan 1 uur?! Vorige keer werd ook aangegeven dat het 1 uur zou duren, maar toen was het in half uur bezorgd (toen uiteraard 5 sterren gegeven). Zou fijn zijn als bezorgtijd enigszins betrouwbaar is.

Hedwig Rohlfs
3 mei 2022

Kreeg een kleine vegetarische rijst ipv kleine vegetarische bami.

Irene
2 mei 2022

Maandmenu mei was verrukkelijk!

gerard
2 mei 2022

lekker eten besteld werd op afgesproken tijd geleverd en was van top kwaliteit zeker voor herhaling vatbaar in een woord super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toon Versantvoort
1 mei 2022

In een woord fantastisch, op tijd bezorgd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ressers
1 mei 2022

Super lekker en rijk gevuld, aan de prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PD
30 april 2022

Excellent meal! Very generous portions, tasty and well priced.

Huub
30 april 2022
John
28 april 2022
Fan. Verhoeven
27 april 2022

Heerlijke gerechten op tijd bezorgd!

Ferry
27 april 2022

Vorige week hebben we de Chinese rijsttafel besteld, welke een stuk beter was dan het maand menu van vandaag, bij de beef zat een bijsmaak

NdK
25 april 2022

Lekker en vers als altijd, goede bezorging.

Jeanine Waterreus
25 april 2022

Het eten was smakeloos, uitgedroogd, kwalitatief onder de maat en niet echt warm. Klacht ingediend, waarop de restanten die nog niet in de kliko lagen zijn opgehaald. Een deel van de bestelling vergoed gekregen, via een cash terugbetaling in de brievenbus. Geen briefje erbij van sorry of vervelend... Onder de maat dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
25 april 2022

Altijd lekker. Sausje bij Peking Eend was een beetje saai..

Frits
24 april 2022

Goed en op tijd bezorgd, zoals we al gewendwaren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
24 april 2022

Heerlijk gegeten

Joost van der Linden
24 april 2022

Prima

Gerry Raaijmakers
23 april 2022

Het eten was heerlijk, het was alleen niet erg warm meer en dat is heel jammer van zo'n heerlijk eten. De kwaliteit is top!

G vd heijden
23 april 2022

Lekker shusi

Annelies
22 april 2022

Jammer dat de kroepoek was vergeten

T.Kanen
22 april 2022

Bezorging keurig op tijd. Eten was lauw, op het koude af. Niet fijn, smaak wel goed

R Klein
22 april 2022

altijd lekker

Huub Veraa
21 april 2022

Prima,lekker,voldoende,smaakvol,en netjes op tijd geleverd.

Mark
20 april 2022

Wederom heerlijk gegeten. Erg makkelijk om via de site te bestellen en het bezorgen was ook prima

Marc
19 april 2022

Eten was erg vlak van smaak, saté was zelfs niet lekker. Dit zijn we niet gewend van OGH. Bezorgtijd was heel lang maar dat is wel vaker.

Kees Sevenhoven
18 april 2022

Prima diner, heerlijk en op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eddy
17 april 2022

bestelling geplaatst op huisnummer 18 maar bezorger had nummer 19 op zijn bon staan. Was de 2e keer volgens hem. Bestelling beter controleren bij overnemen gegevens. Eten was heerlijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Mierlo
17 april 2022

Was weer prima niets aan toe te voegen !!!

Lenie Murk- van den Boomen
16 april 2022

Zoals altijd super lekker

Anoniem
15 april 2022
Willem
15 april 2022

Het eten was prima, maar voor deze prijs verwacht je een meer dan gemiddelde ervaring.

Joost van der Linden
11 april 2022

Prr er oma👍🏻🍀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hester
10 april 2022

Was precies op de afgesproken tijd. Lekker warm en vers. We hebben gesmuld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
10 april 2022
Cor Verbaant
10 april 2022

20 minuten later dan afspraak, laat eventueel iets weten,is prettiger als je gasten hebt! Verder erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda van Belkom
7 april 2022

De satésaus en de tjap tjoy zijn weer iets te zout. Jammer.

Debby Rerimassie
7 april 2022

Lekker gegeten en bezorging punctueel op tijd.

Bente
7 april 2022

Het eten was echt teleurstellend. Flauw, droog en de gyoza’s heel droog. echt niet wat we gewend zijn van oriental greenhouse.

Andre
4 april 2022

Heerlijk verse sushi zondag avond laat. Bezorging binnen 30 minuten is goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annette
3 april 2022

Zoals altijd weer prima verzorgd en op tijd geleverd! Het maandmenu was weer heerlijk met saté en kroepoek erbij!

Simone Geerts
2 april 2022

Zoals altijd weer even lekker!

A
1 april 2022

Top heerlijk

AG
1 april 2022
Jan Paulussen
29 maart 2022

uitstekend van smaak en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
28 maart 2022

Het eten was helaas al flink afgekoeld. Smaakte verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost van der Linden
27 maart 2022

Uitstekend👍🏻

Maritha klijs
26 maart 2022

Was erg lekker

Inge
25 maart 2022
Franse
21 maart 2022

Deze keer viel het eten ontzettend tegen. Niet wat we van de Oriëntal Greenhouse gewend zijn. De temperatuur was matig (sommige gerechten waren zowat koud) en de smaak viel tegen omdat alles erg flauw was. Normaal zijn we echt positief maar deze keer viel het tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Hanenberg
20 maart 2022

Sushi was perfect. Helaas ontbrak wel de sojasaus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry FN Duckers
20 maart 2022

Valt niets op aan te merken top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
20 maart 2022

Alles weer prima.

Scheffer
19 maart 2022

Viel enorm tegen. Voorheen altijd super kwaliteit. Nu was het vlees niet lekker. De saus heel dun en smaakloos. De nasi heel klein en ook smaakloos. Erg jammer!

Gizem
18 maart 2022

Lekker!! Dank u!

Even Wellness
17 maart 2022
Ernst van der Zee
14 maart 2022

Kreeg melding dat mijn bestelling om 21.15 zou worden geleverd. Om 20.35 ging de bel. Ik had bestelling geplaatst om 20.15

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Louise
14 maart 2022

Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janette van der Waal
14 maart 2022

De papieren tas was helemaal doordrenkt! De bezorgster had de tas voor de deur gezet met de natte zijde naar haar toe en ze zei hier niets over. Ze wist het dus heel goed. Heel teleurgesteld!! Janette van der Waal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ewelina
13 maart 2022

delicious food, very large portions, fast delivery. I recommend to everyone. delicious❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joep Aerts
12 maart 2022

Goede avond, kwaliteit van het eten was prima, echter had ik gevraagd om glutenvrije sojasaus en gember en was die niet meegeleverd. Dat zijn we niet van jullie gewend.

Pijnenburg
12 maart 2022

Normaal altijd perfect met afhalen, nu een keer laten bezorgen maar nooit meer. 15 tot 20 minuten te laat en helemaal koud, jammer van zo lekker eten.

Marlies
11 maart 2022

Het was heerlijk!

Marc
10 maart 2022

Op tijd, en het eten is vers en van uitstekende kwaliteit. Wel done!!

Wim. Verhulst
9 maart 2022
Y.van Sebille
7 maart 2022

De bami was te gaar en de gerechten niet warm genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reinardus van Os
7 maart 2022

Het is altijd van hoge kwaliteit! We bestellen hier graag. Het enige wat ons opvalt ze zijn vaak eerder dan het afgesproken tijdstip, deze keer zelf en half uur te vroeg. Dat ging nu net goed, maar misschien daar toch proberen rekening mee te houden?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin Van oers
7 maart 2022

T eten was helaas koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eef
6 maart 2022

Het was weer heerlijk.

Paul van Kaathoven
6 maart 2022
M. Jansen
4 maart 2022

Het smaakte weer heerlijk

Catrien
3 maart 2022

Heerlijke malse, verse smaakbommetjes,

L.J. Oosterwaal
3 maart 2022
Bogers
28 februari 2022

Op de afgesproken tijd was de bestelling klaar ,en het menu was zo als altijd goed.

Marianne
28 februari 2022

Wederom lekker vers en heel lekker.👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MH
27 februari 2022

Voor de eerste keer besteld voor bezorging; heerlijke gerechten en nette bezorging! Zéker voor herhaling vatbaar !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost van der Linden
27 februari 2022

Alleen jammer dat het min of meer “koud” was. Het is, was de bedoeling om direct te kunnen eten, alles in de magnetron, die is niet groot, duurt, sorry, dan wel lang. Verder alles prima👍🏻🍀

Anne
27 februari 2022

We hebben heerlijk gegeten, een van de beste restaurants van Eindhoven!

M.
27 februari 2022

Naar verwachting heerlijk gegeten.

Ron
27 februari 2022

👍

Groenen
26 februari 2022
HvdV
26 februari 2022

2x2 personen menu gehaald. Was meer dan genoeg voor 4 personen. Heerlijk!

Jansen
25 februari 2022

Helaas viel het dit keer tegen qua kwaliteit.

j van de langenberg
25 februari 2022

Lekker gegeten we hadden genoeg eraan en het werd heet bezorgt

W.Verkuijlen
23 februari 2022

Netjes volgens afspraak geleverd

Frits
22 februari 2022

Zoals altijd, lekker en wat ook belangrijk is, ze zijn ruim op tijd met de bezorging. Totaalplaatje, goed verzorgd.

Stef
21 februari 2022

Prima kwaliteit, zoals gewoonlijk!

Kitty van Ool
21 februari 2022

Altijd top. Razendsnelle bezorging.

Wilfried Gradus
20 februari 2022
J.jonkers
20 februari 2022

Voor mij de beste kwaliteit en vooral lekker! Wat ik fijn vindt is dat ik het kan laten bezorgen.maar daar gaan eten is ook een echte aanradar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andy
20 februari 2022

Weer lang moeten wachten tot mijn bestelling gearriveerd was, en de eten was weer lauw ! Ik woon maar 4 minuten van OG met de auto ! Hoe kan dit ???

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
20 februari 2022

Attente bezorging. En het extra toetje was heerlijk!

Ernst van der Zee
20 februari 2022
Ben Evers
19 februari 2022

Weer lekker gegeten en netjes op tijd

Erik Koster Waalre
18 februari 2022
Jan Meyer
18 februari 2022

Eindhoven. Zoals altijd is het geweldigen de bezorging altijd op tijd

Henk
17 februari 2022
L. Verhulst
17 februari 2022

20 minuten te laat bezorgd

Marlies
17 februari 2022

Het was wederom PERFECT !

Sjef Broekx
16 februari 2022

Keurig nette bezorger. Afgesproken tijd geleverd. Jammer dat het eten niet lekker warm is. Dit is al enkele keren voor gekomen. Kwaliteit van ingredienten heerlijk en goed.

E.H.
16 februari 2022

We hebben genoten van de verschillende gerechten zoals Saté Kip, Fu Yong Hai, Babi Pangang, Koe Lo Yuk, Gong Bao Kei en Beef Green House. Ook de gepaneerde garnalen in zoetzure saus en mini Loempia's waren heerlijk. De gerechten waren super vers en ook goed warm. Wij hebben de bestelling laten bezorgen en deze werd keurig op de gewenste tijd geleverd. Kortom een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Peter
14 februari 2022

Alles weer prima in orde zoals gebruikelijk. Erg lekker en punctueel bezorgd.

Danielle
14 februari 2022

De smaak van het eten is goed, maar we kregen het koud aangeleverd. Tip voor de bezorger; een glimlach kost niets. Tegen de 60 euro betaald voor een tegenvaller

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vdheuvel mooi o tijd
13 februari 2022
Ferry Amersvoort van
13 februari 2022

Lekker gegeten

Annemarie
13 februari 2022

Was weer genieten

Renee
12 februari 2022

Zoals altijd weer genoten van het heerlijke eten

Annelies
12 februari 2022

Zo als altijd weer super lekker!

S daams
10 februari 2022

Het eten smaakte erg goed en snel bezorgd

gooijer
10 februari 2022

goed verzzorgd

van de Rijt
7 februari 2022

Prima kwaliteit en snelle bezorging van bestelling

F Mollen
7 februari 2022
Fj
6 februari 2022

Duurde bijna 2 uur, dat is gelang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor Vogels
6 februari 2022

Het was wel lekker maar vorige keren was de smaak beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel
6 februari 2022

De beste in Eindhoven. Smakelijke gerechten, varierend in smaak en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
6 februari 2022

Heerlijk genoten van diverse gerechten!

Silvia Den Brok
5 februari 2022

Eerste keer besteld maar was super lekker

Anoniem
4 februari 2022

Heerlijk gegeten

cox
3 februari 2022

zou om 19.00uur bezorgd worden maar was er al om 16.20uur,was een communicatie foutje heb er wel begrip voor. Het eten was goed.

wim van Schijndel
3 februari 2022

Geachte Greenhouse, de bestelling was compleet top ruim voldoende voor drie personen mooi op tijd geleverd , kon het zo op de warmte panelen plaatsen , prima van smaak gr wim

Hanneke
1 februari 2022

Ik kon de bestelling niet volgen. Geen idee hoe lang het zou duren. Duurde ongeveer een uur op maandagavond rond 18.15 bestelling geplaatst. Helaas waren niet alle gerechten warm. 2 loempia' s met eend waren smakelijk en goed warm. De dumplings waren bijna koud en de garnalen met sichuan zout waren heel smakelijk maar lauw. Bij de garnalen zat geen rijst/nasi of bami. Dat was onduidelijk op de bestelsite. Matig tevreden deze keer.

kuijpers
31 januari 2022

Zoals altijd was het eten weer heerlijk! en afgegeven door een vriendelijke bezorger.👍

Donna boekelmans
31 januari 2022

Het had meer mogen zijn , zo lekker haha

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ina de rooij
31 januari 2022

Het eten is erg vlak van smaak , weinig smaak verschil tussen de gerechten . Dit laat echt te wensen over en was voorheen beter ! Bezorging kwartier eerder dan afgesproken . En niet warm genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S van heuven
30 januari 2022

Het was weer heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paula
30 januari 2022

Mooi op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten. Volgende keer weer!

Lenie Murk- van den Boomen
30 januari 2022

Zoals altijd heerlijk 🤤

Els
30 januari 2022

Het eten was bij aankomst lauw (ondanks dat het extra goed verpakt was) en de smaak van de gerechten is wel eens beter geweest!

C
29 januari 2022
Fam. Vd Heuvel
28 januari 2022

Top sushi

Jiri Rados
28 januari 2022

Precies op tijd geleverd, lekker

Stef
26 januari 2022

Prima zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lesley Van Der Pol
24 januari 2022

Wij wonen in dordrecht, maar als ik langs Eindhoven rij dan haal ik altijd wat op. Sushi is echt top! De beef van de Japanse plaat was ook weer heerlijk.

Lenie Murk- van den Boomen
24 januari 2022

Zoals altijd weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton Bax
24 januari 2022

We hebben heerlijk gegeten, ondanks dat de bestelling niet compleet was. We miste de bestelde nasi en bami

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
23 januari 2022
Joost B
22 januari 2022

10 min te vroeg. Dat gebeurt niet vaak. En zalige sushi

Jeroen
22 januari 2022
Emma Eltink
22 januari 2022

De sushi was bijzonder lekker!

Evgenia Gudkova
22 januari 2022

Quality is good. I am normally picking up my orders myself. But 2nd time in a raw I had to wait additional 20/25 min to get my order. I expect more realistic pick up time communicated.

Barbara
21 januari 2022

Simpelweg altijd goede en smaakvolle producten, snelle bezorging. Niks te verbeteren.

Eveline
21 januari 2022
Mary
21 januari 2022

Het eten was heerlijk en het werd precies op tijd bezorgd

Martijn
20 januari 2022

Goed eten 😁

Ton
19 januari 2022

De vorige keer hebben wij voortreffelijk genoten van het bestelde waarvoor dank. Nu moesten en lang wachten op onze bestelling en het eten was lauw en de bami minder dan lauw. Het eten was vlak en de groenten hadden echt weinig smaak. Jammer. Volgende keer beter want we gaan het toch weer proberen. Groet en fijne avond Ton

Margriet Mols
18 januari 2022

Het was heerlijk, nog goed warm en keurig op tijd

Annette
18 januari 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk en de bezorger was keurig op tijd!

Bregje van Leeuwen
18 januari 2022

Alles was echt veel te zout

Emmy de Ligny-Jansen
17 januari 2022

Heerlijk vers en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
17 januari 2022

Geweldig. Was erg lekker!

Van de langenberg
17 januari 2022

Heerlijk gegeten en supersnel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk wels
16 januari 2022
Lars
16 januari 2022

Weer heerlijk en mooi op tijd.👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivo
16 januari 2022

Lekker gegeten en bezorging prima op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vonne
16 januari 2022

Bestelling was 20 min later bezorgd. Uiteindelijk zelf gebeld met de vraag waar de bestelling bleef. Het is klantvriendelijker als ze zelf een berichtje hierover hadden gestuurd. Indische rijsttafel: de smaken vielen erg tegen: gerechten waren óf te heftig gekruid óf te zout. Boontjes waren erg slap. De tofu had geen smaak en erg droog. De sushi en sushibowl waren wel lekker van smaak zoals we gewend zijn van OGH.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja de Wit
16 januari 2022

Onze eerste bestelling daar is heel goed bevallen. Zeer zeker een aanrader.

Frank Bekkers
16 januari 2022

De gerechten waren heerlijk en de service was top kijkend naar de bezorging. Vooral zo doorgaan!

Henk Guitjens
15 januari 2022

Perfect was het en heerlijk gegeten 👍🤜🤛

Andy
15 januari 2022

Order klopt precies en was nog lekker warm toen het aan kwam, zo ken ik oriental greenhouse, top !

Rob van den Eijnden
14 januari 2022

Maandmenu Januari 2022, bijna alles smaakvol, alleen helaas de vis teveel smaak naar deeg.

H Bröcheler
14 januari 2022

meer dan voldoende en goed van smaak. Is voor herhaling varbaar/

Jan Meyer
14 januari 2022

Perfect op tijd bezorgd De kwaliteit van het gerecht is zoals altijd uitzonderlijk

M. Moonen
12 januari 2022

In het hoofdgerecht waren veel uien, terwijl ik toch doorgegeven had geen uien. Dat was heel jammer.

René
12 januari 2022

Dit was weer smullen! Een keer gekozen om lekker te lunchen met lekkers van Oriëntal Green House en dat is gelukt en door iedereen goed bevallen!

DeJager
11 januari 2022

Eten was niet helemaal goed aangekomen. 1 of twee bakjes eten waren open. Hierdoor waren de sausen uit de bakjes gelopen en was het eten koud. Niet zoals ik het gewend ben en heel erg jammer!

Karin
10 januari 2022

Alle gerechten waren heerlijk. De bezorging was prima en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
10 januari 2022

Prima op tijd bezorgd en eten was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieth
9 januari 2022

Beste mensen, t was weer een heerlijke maaltijd met dat super garnalengerecht van jullie! Niets aan veranderen!!

Elly de Bruijn
9 januari 2022

Het maandmenu was voortreffelijk en we hebben genoten. De bijgestelde soep ook.

Henry
9 januari 2022
G.venema
9 januari 2022

Het eten was lauw toe het hier aankwam... Ook de smaak was niet wat ik verwachtte. Jammer van het geld.

Mark
9 januari 2022

Goede communicatie over bestel- en bezorgtraject! Heerlijk eten! Meeeeerr dan genoeg!

Rita
9 januari 2022

Super lekker eten een echte aanrader 👍

Liszy
8 januari 2022
Fred
8 januari 2022

alles lekker en warm hij was zlfs te vroeg

Rob
7 januari 2022

Eten was heerlijk, en bestelling kwam keurig op tijd. Prima zo

Mike
5 januari 2022

Altijd goed en keurig op tijd

Renboe
4 januari 2022
R
3 januari 2022

Afgelopen maandag exact hetzelfde besteld. En toen kreeg ik veel garnalen in een groot bakje, en was er zoals altijd geluisterd naar mijn opmerkingen. Wat erg fijn is! Vandaag kreeg ik dus maar de helft van de garnalen in vergelijking tot de vorige keer. En was er dus ook niet geluisterd naar mijn opmerkingen. Erg jammer, ik hoop dat dit eenmalig was en ik eventueel de volgende keer weer de ervaring en portie grootte krijg zoals ik van jullie gewend ben!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andy
3 januari 2022

Mijn bestelling van gisterenavond duurt bijna ander half uur voor dat het geleverd was en het was een beetje koud en dit vind ik vreemd aangezien ik ong 5 minuten van jullie vandaan wonen. En dit is niet de eerste keer. Vond dat er te veel uien werd gebruikt en dit overheerst de smaak van de rest. Er was ook wat maize in mijn bakje terwijl ik had gevraagd zonder maize. Beetje jammer, hopelijk volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorie Smits
3 januari 2022

Opnieuw weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debby
3 januari 2022

Bezorging volgens afspraak keurig op tijd. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Meyer
3 januari 2022

Er is eigenlijk niets wat ik er over kan zeggen want het is altijd perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarie
3 januari 2022

Zowel een chinese rijsttafel (1p) als Sushi favorites box besteld. Super kwaliteit, lekker verse producten, goede smaak, Green House chicken special is erg lekker, echt een aanrader!

Le blanc
3 januari 2022
Harry FN Duckers
2 januari 2021

Altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andy
2 januari 2021

De tonijn sashimi was aan de harde kant, de rest was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Hendriks
2 januari 2021
Maarten
2 januari 2021

Heerlijke super verse en zeer smaakvolle sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelies Dekkers
2 januari 2021

Het leek wel of de deksel van het zoutpotje was gevallen,de tjap tjoi was zo zout dat we hem hebben weg gegooid. Sorry deze bestelling was niet van wat we gewend waren van jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manuela
2 januari 2021

Hele vriendelijke bezorger..alles netjes ingepakt en heerlijk warm..dus ook heerlijk gegeten..gaan we zeker vaker doen..complimenten

Joost van der Linden
2 januari 2021

👍🏻🍀😊

Collart
2 januari 2021
Hans
2 januari 2021

de bezorger kwam precies op het afgesproken tijdstip, het eten was nog goed warm (we wonen toch best op een afstandje ) en het eten was natuurlijk lekker.

Moontje
2 januari 2021

Garnalen met bami en beef met bami besteld. Beide zeer smakelijk bereid. Ruim voldoende garnalen en beef. Had wat meer groenten mogen bevatten, nu alleen lente-ui. Bezorgen duurde ongeveer een uur, best lang. Werd keurig afgeleverd, netjes verpakt, goed warm, vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar.

Marc
1 januari 2021

Echt goed sushi. Niet teveel rijst en juist veel vis en andere ingrediënten. Wellicht wat duurder dan sommige andere sushi concepten, maar de hoge kwaliteit is dat meer dan waard. Voor ons een blijvertjes

Diana vd Oetelaar
1 januari 2021

Het eten was weer fantastisch, heerlijke sushi. Lekkere gerechten. Vers bereid. Goed warm bezorgd.

GAE.Lamaaffar-van Oudheusden
1 januari 2021

Geweldig in alle opzichten!!!!

Arnold Hamelink
1 januari 2021

Perfect de eerste keer dat ik bij Oriental Green House bestel. Er zullen er zeker meer volgen.

Peter
1 januari 2021

Helaas was het eten koud en slecht zowel mijn man en ik hebben buikgriep gekregen na het eten! Ook hadden we kroepoek besteld en betaald maar helaas niet geleverd. Jammer dit is de 1e keer dat we dit zo ervaren hebben

Lenie Murk- van den Boomen
31 december 2021

Op tijd bezorgd,lekker warm en zoals gewoonlijk heerlijk

Will van Galen
31 december 2021
Angela
31 december 2021

De hot and sour soep was waterig en smakeloos. Heel vreemd. Er is een compensatie aangeboden om de soep te verrekenen met een volgende bestelling. Netjes!

Aprillorna
31 december 2021

Hoge kwaliteit weer. Complimenten!

Annelies Brood
31 december 2021

Top. Zoals altijd!

A.M.E colombon
31 december 2021